fashion webshop

Comegetfashion bestelling

Eigenlijk hebben we het qua fashion-aanbod zo slecht nog niet in Nederland. Een paar jaar terug hadden de meeste nederlanders nog nooit gehoord van Primark, New Look, Pull&bear of Forever21 en kijk eens waar we nu zijn! Natuurlijk is het fantastisch dat je bij Primark de dag voor je gala nog een hele outfit inclusief sieraden kunt scoren voor minder dan 50 euro maar soms vind ik het jammer dat de exclusiviteit van die merken een beetje weg is. Misschien is dat wel de reden dat ik het zo leuk vind om zo nu en dan de online webshops af te struinen!

comegetfashion-bestelling

zwarte bril // bruine bril // boyfriend blazer // spijker top // leren top // midi rok
witte knot top // witte fridays top // zwarte slip-ons // witte chic top

Een fijn voorbeeld hiervan is de webshop Comegetfashion. Deze webshop verkoopt items die op dit moment gedragen worden door de echte fashionista’s maar dan wel voor een betaalbare prijs. Toen de eigenaresse me een mailtje stuurde of ik het een en ander wilde bestellen zei ik natuurlijk geen nee! Uiteindelijk is het een fijne mix tussen wit, zwart & spijker geworden maar dat mocht wel weer een keer na al mijn kleurrijke bestellingen haha! Ik maakte alvast een collage om jullie een idee te geven van mijn bestelling.

Ik wil hier eigenlijk een lookbook-video van gaan maken als de items binnen zijn.. zouden jullie dat leuk vinden om te zien?

20 thoughts on “Comegetfashion bestelling”

  1. De leren top lijkt me echt heel tof! Anderhalf jaar terug bestelde ik hier voor het eerst, fijne webshop!

    Was het nog leuk woensdag in Breda trouwens? Je vroeg aan ons of het druk was bij de Nachtwacht haha.
    Joy Jurgers onlangs geplaatst…Quietlife capMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge