Common white girl TAG!

Tags, ik doe ze niet erg vaak maar wanneer ik een hele goede tegenkom (zoals hieronder, hint hint) kan ik het niet laten om ook mijn antwoorden met jullie te delen. Ik heb het over de Common white girl TAG en ik werd getagd door vriendinnetje Jiami. Benieuwd naar mijn antwoorden? lees dan snel verder!

Favoriete Starbucks drankje?

Een flinke Caramel Macchiato MET slagroom en MET caramelsaus. Dat hele low-fat idee heb ik nooit begrepen, dan koop je maar lekker een simpele kop koffie bij de AH en laat je de suiker weg. Als je geld gaat uitgeven moet je het goed doen ook!

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?

Op normale schooldagen trek ik een halfuur uit voor mijn kleding, haar & make-up. Best redelijk toch? Ik sta meestal een uur van tevoren op zodat ik nog even een halfuur rustig aan kan doen met ontbijten en het inpakken van mijn tas bijvoorbeeld. Daarna nog even de blog checken en dan ben ik ready to go!

Hoeveel selfies maak je op een dag?

Dat verschilt heel erg! Soms is dat er een in de week en soms 2 per dag. Het ligt eraan of ik iets boeiends te melden heb. Als ik bijvoorbeeld naar een festival ga vind ik het wel leuk om even een outfit te delen bijvoorbeeld. Of als mijn haar mooi zit, dan moet je daar natuurlijk ook even gebruik van maken hihi!

Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je?

Ik heb op dit moment 3,136 instagram followers en 289 instagram posts. Ja, dat zijn niet erg veel foto’s, i know! Ik ben dan ook pas redelijk laat mee gaan doen aan de instagram hype ;-)

Zeg je weleens LOL of OMG hardop?

Als we het echt over de afkortingen hebben dan eigenlijk nooit. Wel zeg ik vaak (misschien iets vaker dan goed voor je is) ‘Oh my god’ of ‘Oh mijn god’. Ik heb denk ik iets te vaak naar de film Mean Girls gekeken…

Draag je kledingstukken weleens vaker dan één keer?

Nee natuurlijk niet. Zeker wel! Zolang je alles steeds maar op een andere manier combineert kan je kledingstukken prima meerdere keren dragen hoor.

Ben je racistisch?

Totaal niet. Ik heb genoeg getinte vriendinnen en begrijp werkelijk niets van mensen die wel racistisch zijn (ik vind het zelfs een beetje dom overkomen als iemand een racistische opmerking maakt..).

Instagram, Twitter of Tumblr?

HEEL moeilijk deze. Ik denk dat ik dan toch voor Twitter ga aangezien twitter meer een two-way-street is. Instagram gaat toch vooral om het delen van je eigen gebeurtenissen met andere mensen terwijl Twitter meer een interactief gesprek is. Aan tumblr doe ik trouwens niet, die hype heb ik nooit begrepen.

Wat doe je het grootste deel van je tijd?

Eten, bloggen en slapen ;-) Verder ga ik natuurlijk ook gewoon nog naar school en spreek ik graag met vriendinnen af.

Wie zijn je favoriete Youtubers?

Waar vrijwel iedereen hier Macbarbie neerzet kijk ik veel liever naar beautymeisjes als Meghan Rosette. Haar vlogkanaal is ook gewoon hilarisch en omdat ze al het sarcasme aan mijn leven toevoegt wat Macbarbie duidelijk mist voelde ik mezelf meteen al verbonden met haar. Nog iemand die ik nog steeds erg graag volg is Allie, van Glasslipperbeauty. Ze vlogt nu ook geregeld over haar modellenleven (ook erg interessant!) maar haar fashionvideo’s vind ik ook nog steeds erg leuk om te kijken.

Hoe vaak doe je je nagels?

Een keer in de week denk ik. Vroeger deed ik dit iedere dag (waar haalde ik in hemelsnaam de tijd vandaan denk ik nu!) maar tegenwoordig dus nog maar een of twee keer in de week. Dit werkt eigenlijk wel prima omdat mijn nagellak makkelijk 4/5 dagen mooi blijft!

Ben je een shopaholic?

Hell yes. Shoppen maakt mij intens gelukkig, hoe ernstig dit ook klinkt haha! Ik ben gek op het kopen van nieuwe tops, schoenen en accessoires dus daar mag je me dan ook ’s nachts voor wakker maken.

Hoe vaak heb je Mean Girls gezien?

Heel heel heel erg vaak. Ik kan bijna de hele film meepraten en draag de quote ‘You can’t sit with us’ met volle trots op mijn tas en t-shirt.

Heb je veel kleren?

Veel kleren ja, alleen draag ik niet alles wat in mijn kast hangt. Binnenkort maar weer eens alles uitzoeken zodat ik er anderen blij mee kan maken! Kledingstukken die je niet draagt in je kast laten hangen is natuurlijk doodzonde.

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?

Hahaha, als het sushi is wel! Verder eigenlijk niet zo vaak, dan moet het er wel ontzettend mooi uitzien namelijk.

Draag je elke dag make-up?

Als ik de deur uit ga draag ik al-tijd make-up. Erg eigenlijk he?

Hoe stijl je meestal je haar?

Na het douchen fohn ik het en daarna ga ik er ook nog eens met de stijltang overheen. Sorry haarpuntjes.. wie mooi wil zijn moet pijn lijden right?

Zie je er altijd presentable uit?

Hell no! Ik geniet van de dagen dat ik met ongekamd haar en een gezicht zonder make-up in bed lig. Je hebt tenslotte geen presentable face nodig wanneer je een artikeltje typt of een filmpje kijkt. Heerlijk vind ik dat, even niets aan mijn uiterlijk te ‘hoeven’ doen :-)

En dat was de TAG alweer! Vond je hem leuk neem hem dan vooral over en zet het linkje even bij de comments, vind ik leuk!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

13 Comments

 1. Tedje

  Hahah deze tag is echt heerlijk! Ik moest erg lachen om je Starbucks-theorie. Zo denk ik er namelijk ook over!! Hoezo low fat en alles?? Ik begrijp het niet hoor. Wanneer gaan we weer sushi eten? Want alleen bij het lezen van het woord loopt me het water al in de mond. Ik had je ook getagd voor de Autumn tag :) Leuk voor een volgende tag?

 2. Martina

  Deze heb ik zelf ook gedaan, leuke tag!
  Bij die youtubers ga ik een kijkje nemen!

 3. charile

  Super leuk, ik ga hem ook doen :D

 4. Kimberley

  Ik had deze al op meerdere blogs voorbij zien komen, leuk om te lezen :D

 5. Caroline

  hahaha super leuke tag!

 6. Jessica

  Dat low-fat bij starbucks snap ik ook nooit! leuk om te lezen :)

 7. Annebelle

  Waar heb je dat ‘You can’t sit with us’ shirt vandaan? Het is echt über tof!

 8. Lizet

  Leuke tag en mooie foto’s!

 9. Mariska

  Erg leuk om bij jou deze tag ook te lezen :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.