Makeup Makeup Looks Oogschaduw

Copperqueen

Aangezien ik de laatste tijd veel verzoekjes voor ooglooks krijg besloot ik vandaag mijn oogschaduwlook van gisteren weer eens met jullie te delen! Ik droeg gisteren een warme koperlook en gebruikte hiervoor een techniek die net iets anders is dan normaal. Benieuwd naar de producten die ik heb gebruikt? Lees snel verder!

Als ik een woord zou moeten verzinnen voor dit techniekje zou ik het de ‘iris’ techniek noemen haha! Ik bracht de koperkleur namelijk als een soort tweede iris op mijn bewegend ooglid aan terwijl ik de donkerbruine kleur (MAC – Embark) juist daarbuiten aan beide kanten aanbracht. Wanneer je dat hebt gedaan breng je de donkerbruine kleur ook flink aan in de crease en onder je ogen en dan blijft alleen je highlighter nog over! Een beetje wit aan de binnenkant en onder je wenkbrauwen and you’re ready to go!

De oogschaduws die ik heb gebruikt zijn Embark van MAC, de witte kleur uit het GOSH ‘Black smokey eyes’ palette en de koperkleur uit het Vera Valenti palette (tweede van linksonder).

En dan nog even mijn (zeer geliefde.. sorry dat ze er een beetje slordig uitzien haha!) overige producten:

– Bourjois Twist up the Volume mascara
– Catrice liquid liner in ‘waterproof’
– NYX jumbo pencil in ‘Milk’
– Catrice eyebrow palette
– Bourjois happy light concealer

En dit was dus de look die ik gisteren droeg! Ik ontving het Vera Valenti palette trouwens ooit eens in een Glossybox en ben sindsdien helemaal hooked! Ik vind het een erg fijn, gevarieerd en vooral gepigmenteerd palette. Zeker een aanrader dus!

En, wat vind jij van deze ooglook?

35 thoughts on “Copperqueen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge