Persoonlijk Reizen

Corfu in 2 days!

Zoals sommigen van jullie al wel weten ga ik aankomende dinsdag voor een weekje naar Corfu. Gewoon zomaar eigenlijk, met 5 klasgenootjes! Toen we een aantal weken terug op school zaten en ons een tikje aan het vervelen waren besloten we doodleuk even een vakantie te boeken. Aangezien Corfu retourtickets toen niet meer dan 30 euro waren was de reis zo geboekt ;-) Een leuk appartementje erbij van Booking.com en wij zouden met zijn 6en een weekje naar Corfu gaan!

Om precies te zijn gaan we naar het plaatje Gouvia wat redelijk dichtbij Corfu stad zit. Het zal er de hele week rond de 22/23 graden zijn dus dat komt helemaal goed. Leuke bonus is de mogelijkheid tot paardrijden bij het appartementencomplex waar we de hele week verblijven. Paardrijden op het strand, hoe leuk is dat! Het zal in ieder geval een week vol zon, gezelligheid en hier en daar wat cocktails worden. Ik heb er zin in!

Zijn jullie al eens op Corfu geweest?

35 thoughts on “Corfu in 2 days!”

  1. Hee, waar heb je die vliegtickets gekocht? Ik zoek al een tijdje een goede site waar je lastminute vliegtickets kan boeken. Of in ieder geval goedkoop! En ik dacht he ik vraag het gewoon ff. Leuke lay out trouwens!
    X

  2. Superleuk dat je naar Corfu gaat!
    Ik ben er zelf meerdere keren geweest en heb super leuke herinneringen aan het eiland. Mag ik vragen waar je gebookt hebt voor minder van 30 euro want wij waren elke meer dat 300 euro per persoon kwijt voor de vlucht. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge