nagels

My current crush

nagellak3

Als beautyblogger krijg ik iedere dag weer nieuwe pakketjes in de bus. Lipproducten, oogschaduws, wimperkrullers en ga zo maar door. Wanneer er nieuwe trends zijn kan ik er dus eigenlijk niet omheen, ze komen vanzelf een keer bij me terecht. Bij sommige producten word ik meteen enthousiast, andere hebben wat langer de tijd nodig. Zo ook de hele liquid sand hype waardoor heel beautyblogland in vuur en vlam stond. Ik was op dat moment ook wel enthousiast maar eigenlijk alleen door de kleur ‘Can’t let go’. Toen ik vorige week de kleur ‘My current crush’ in mijn goodiebag van het NSMBL event tegenkwam werd ik toch wel erg benieuwd. Vandaag behandel ik de kleur in een review!

nagellak4

Zoals ik al zei heet de kleur dus ‘My current crush’ en blijkbaar wordt de kleur alleen verkocht in een two-pack setje met de OPI basecoat. Nu maakt het mij vrij weinig uit dat ik het nagellakje zo los heb ontvangen, basecoats heb ik gelukkig al genoeg is huis. Ik vind de naam wel erg tof trouwens. “Oh my god! I love your nailpolish!” “Thanks, it’s my current crush!”. 

nagellak1

Hierboven zie je de kleur in volle glorie. Ik moet eerlijk toegeven dat ik wel weer een beetje moest wennen aan de felle kleur. De laatste tijd zag je mijn nagels vaak voorbij komen in donkere, mysterieuze kleuren en dit is natuurlijk weer iets heel anders. Het is dan wel herfst, een fris opvallend kleurtje moet gewoon kunnen vind ik zo. Ik draag op deze foto twee lagen nagellak en dat is zoals je kunt zien meer dan genoeg voor een goede dekking.

nagellak2

De liquid sand structuur is duidelijk aanwezig zoals je hierboven kunt zien. Mijn nagels voelen ook ontzettend ruw aan maar vervelend is het absoluut niet. Wel is het zo dat wanneer de lak ook maar een tikje gaat chippen je meteen een groot stuk van de lak verliest, draag ‘m dus niet naar een chique feestje. Ik moet er wel bijzeggen dat de lak erg lang blijft zitten. Bij mij is hij minstens een week onaangeraakt gebleven en daarna kwamen dus inderdaad de ‘grote’ chips tevoorschijn. Oh well, je draagt tenminste geen saaie nagellakkleur.

Of ik de kleur nog vaak ga dragen weet ik niet maar hij is zeker leuk voor de afwisseling. Wat vind jij van de Liquid Sand lakjes? Draag jij ze nog vaak? Deze kleur van OPI is o.a. hier te koop.

23 thoughts on “My current crush”

 1. Ik was super benieuwd altijd naar de Sandstyle lakjes, ook omdat heel beautyland er dol op was.
  Mijn eerste sandstyle lakjes waren van het merk P2 uit Duitsland..
  Ik kocht er meteen 6! haha.
  Eenmaal thuis gebruikte ik ze meteen, maar ik was helemaal niet zo enthousiast!!!!
  Dat laagje… dat gevoel… ohhhneeee, echt NIKS voor mij!
  Ik begon me er enorm aan te irriteren haha.
  Wel moet ik zeggen dat de kleur die je nu laat zien, onwijs gaaf is!! Daar hou ik wel van. Maar dan zonder dat ruwe laagje haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge