Makeup

DAILY FAVS

1bewerkt

De meeste beautyliefhebbers weten wel hoe het is om veel beautyproducten in huis te hebben. Je begint met een klein tasje, daarna een speciale hoek in je kamer en voor je het weet heb je een hele kast aangeschaft voor je geliefde lipsticks en oogschaduws. Bij mij is het wel zo dat the best of the best bewaard mag worden in mijn dagelijkse make-up tasje. Benieuwd naar de highlights van dit moment? Kijk snel mee!

Laat ik beginnen bij een van de nieuwste toevoegingen aan mijn make-up bag: NARS Olympia. Deze ligt officieel in de winkels als een ‘contourblush’ maar ik gebruik deze set gewoon als (fantastische!) contourkit. Ik vind contourkleuren al heel snel too much en vooral heel vlekkerig terwijl je met deze van NARS echt onmogelijk fouten kunt maken. Kost met zijn 38 euro wel wat maar dan heb je ook écht een topper in huis. Aanrader!

2

Ook zie je op de foto natuurlijk mijn Tarte foundationkwast liggen. Wanneer je de Amerikaanse youtubers volgt word je natuurlijk doodgegooid met alle Trippin with Tarte strandtripjes die geregeld gemaakt worden maar ik ken ook een heleboel mensen die het merk nog niet kennen. Toen Nikkie een paar weken terug een aantal Tarte kwasten dubbel had mocht ik ze mee naar huis nemen en dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen! Het is een kwast uit de holiday collectie van afgelopen december en ik vind deze kwast echt fantastisch voor het aanbrengen van foundation.

Verder zie je op de foto nog mijn favoriete mascara van dit moment liggen: Volume Million Lashes van L’Oreal. Topmascara en gewoon verkrijgbaar bij de drogist! Ook zie je hier mijn blotting powder van NYX liggen welke ik vorig jaar kocht in LA en nog steeds gebruik! De concealer die je op de foto ziet is van Benefit en kreeg ik vorige maand ook mee van Nikkie. Super dekkend en smelt echt prachtig samen met de huid. Het is de Boi-ing concealer in ‘01’ en deze is gewoon verkrijgbaar bij Douglas.

3

En dan last but not least… Gimme Brow! Dit is echt een ge-wel-di-ge wenkbrauwgel / verdikker van Benefit en ik kan absoluut niet meer zonder deze krachtpatser. Je begint met een beetje wenkbrauw en eindigt met Cara Delevingne brows. You need this! Deze is ook heel makkelijk te koop via Douglas.

En dat waren alweer een paar van mijn favoriete dagelijkse producten! Welk product zou jij graag nog eens testen? Of heb je zelf nog aanraders? Laat het achter bij de comments!

11 thoughts on “DAILY FAVS”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.