Fashionshoppen met een Mercedes-Benz

14

Toen Mercedes-Benz mij vroeg of ik het leuk zou vinden om een dagje te gaan shoppen met een Mercedes-Benz zei ik daar natuurlijk geen nee tegen! Ik mocht zelf een toffe locatie uitkiezen en dan zouden zij voor de auto zorgen die ik bij mij in de buurt kon gaan ophalen. Super leuk! Ik kwam uiteindelijk terecht bij Wensink Mercedes-Benz in Nijmegen (gelukkig lekker in de buurt!) waar ik een auto mocht uitkiezen en ik ben gegaan voor de prachtige Mercedes AMG A 45. Benieuwd waar ik naartoe ben gegaan en hoe de auto beviel? Lees dan snel verder!

2
3

Ik besloot samen met een vriendin een dagje te gaan shoppen in Designer Outlet Roermond. Hier was ik al jaren niet meer geweest en ik hoorde hier de laatste tijd zoveel goede verhalen over waardoor ik benieuwd was hoe deze outlet er tegenwoordig uit zou zien. De auto zelf was niet alleen prachtig om te zien (hallo matgrijs! liefde!) maar ook een genot om in te rijden! Je zweeft werkelijk waar over de weg en ik heb nog nooit in zulke fijne stoelen gezeten. Het was die dag ook erg warm en de airco was zo fijn dat we bij aankomst eigenlijk niet meer naar buiten wilden haha! Maar goed, waar sale is daar ben ik dus besloten we toch snel de winkels te gaan bekijken.

4
5

Designer Outlet Roermond is een outlet met enorm veel merken welke variëren van betaalbaar tot grote high-end merken als Dolce & Gabbana, Gucci, Prada en Burberry. Ik vind het zelf altijd heel leuk om dit soort plekken te bezoeken aangezien je er vaak genoeg enorm goede aanbiedingen kunt vinden! De grote namen bezoek ik vaak wel (al is het om even rond te kijken en weg te dromen bij tassen van 5000 euro) maar van de wat meer betaalbare merken geniet ik het meest.

6
7
8
9

Zoals je hierboven wel kunt zien is het aanbod van verschillende merken echt enorm. Je kunt je hier gemakkelijk een hele dag van 10:00 tot 21:00 vermaken! Mijn favorieten van Designer Outlet Roermond waren absoluut Nike, Scotch & Soda, Adidas, Converse en toch stiekem ook wel Gucci. Ik zag zo’n mooie tas staan bij de Gucci store (met een grote korting!) waar ik erg lang over heb getwijfeld maar uiteindelijk toch niet heb gekocht. Ik baal nog steeds!

10
11

Gelukkig waren er ook genoeg restaurantjes aanwezig in deze outlet en dus besloten we tussen het shoppen door even een kop koffie te gaan drinken bij Starbucks. Ik besloot ook de Shaken Iced Blackberry Mojito Tea Lemonade een kans te geven en deze was erg lekker! Zeker een aanrader mocht je binnenkort bij Starbucks komen en zin hebben in iets nieuws.

12kopie

Wat ik uiteindelijk mee naar huis nam was nog erg bescheiden al zeg ik het zelf! In de Converse store besloot ik te gaan voor deze super toffe zilveren sneakers. Deze had ik een paar maanden terug in de winkel al zien staan (maar had destijds geen tijd om te passen) dus ik vond het super tof dat ik ze nu voor zo’n klein prijsje van 35 euro mee naar huis kon nemen. De witte sneakers met zwarte spetters zijn van het merk Kim Kay en waren afgeprijsd van €109,99 naar maar 30 euro! Score!

13

Als laatste item nam ik deze mooie blouse van Scotch & Soda mee naar huis. Het is eigenlijk een mannenblouse maar omdat hij dus zo lang valt kan ik hem zelf lekker gaan dragen als jurk. Gecombineerd met sneakers een super fijne outfit voor dit warme weer!

1

En dat was mijn dagje shoppen met een Mercedes-Benz alweer! Helaas moest ik de prachtige AMG A 45 aan het einde van de dag weer inleveren maar ik vond het onwijs leuk om deze auto een dagje te mogen proberen. Wil jij nou ook graag een keer een proefrit maken in een Mercedes-Benz en ervaren hoe het is om in zo’n fijne auto te rijden? Dat kan via deze link!

Waar zou jij naartoe gaan als je een dagje weg zou mogen met deze auto?

*Advertorial

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 1. Wendy

  Wat een superleuk tripje is het geworden!

 2. Elisa

  Wat een mooie auto!! Leuk dat je die een dagje mee mocht nemen!

 3. Marieke

  Leuk outlet roermond :) kom ik ook regelmatig en vind je inderdaad leuke koopjes.

 4. Nicole

  Wat gaaf zeg dat je een dagje mocht shoppen met zo’n toffe auto. Ik vind de schoenen die je hebt gekocht echt super tof!

  Trouwens, ik denk dat ik je vandaag heb gezien in de ikea aan de kassa, ik werk er namelijk. Ik wist niet zeker of jij het was haha.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.