fashion

Dance Valley 2014

outfitdancevalley

Hi there my loves! Ik typ dit de ochtend na het geweldige Dance Valley en hoewel ik een tikje gesloopt ben kijk ik er wel met heel veel plezier op terug. Lieve Nadia had kaartjes gekregen voor haar blog en ik mocht mee! Echt super lief. Wat een enorm festival was dit wel zeg! Ik ging natuurlijk vorig jaar ook al naar Mysteryland (mijn eerste ‘grote’ festival) maar dit festival was toch ook wel erg tof. Ik heb de afgelopen weken vooral genoten van de wat kleinere festivals als Extrema Outdoor en Amsterdam Live On Stage dus zo kon ik mooi afwisselen tussen groot en klein.

acc

Het zou een warme dag worden dus ik ging voor shorts en een crop top. De shorts komen van Boohoo, de crop top van ComeGetFashion, de bril ook van ComeGetFashion en de nep converse komen van Primark. De bril vind ik echt helemaal het einde en hij trok zoals ik al had verwacht veel aandacht haha!

collagedancevalley

Het festival zelf was zoals ik al zei erg groot opgezet. Meerdere stages met DJ’s als Nicky Romero, Steve Angello, Chuckie, Paul Oakenfold, Showtek, Sidney Samson, Markus Schulz en Wildstylez. Sommige delen openlucht en anderen weer in enorme tenten. Super handig, aangezien er hier en daar wat regen viel. Niets ernstigs trouwens, alles bij elkaar heeft het gelukkig maar een halfuurtje geregend. De nadruk van Dance Valley ligt trouwens op house, techno, trance, en hardstyle en hoewel die stijlen over het algemeen niet echt mijn ding zijn heb ik me toch erg goed vermaakt. De muziek was super gevarieerd en mocht je dus geen techno-chickie zijn kan je je hier alsnog goed vermaken. I had fun!

Staan er voor jullie nog leuke festivals op de planning?

16 thoughts on “Dance Valley 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge