Dankjewel, mam (+winactie!)

Persoonlijk

Stom eigenlijk, hoe we vroeger alles voor vanzelfsprekend namen. Je werd geboren en hup, daar was je moeder die alles zonder tegensputteren wel even voor je zou regelen. Ik werd bijvoorbeeld iedere week naar de paardrijclub en zangles gebracht en wanneer ik ’s avonds bij vriendinnetjes wilde spelen was dit ook geen probleem. Ze wist om 08:15 nog een cadeautje voor de juf in elkaar te knutselen (omdat ik dat de dagen ervoor natuurlijk vergeten was te vragen..) en er stonden voor iedere verjaardag prachtige traktaties klaar om mee naar school te nemen. Mijn kleren werden gewassen, eten werd voorgeschoteld en mijn moeder heeft stiekem belachelijk veel jaren mijn kamer opgeruimd (dat mis ik nu nog steeds!). Mijn moeder hield mijn hand vast wanneer ik niet alleen naar zwemles durfde en klaagde hard met me mee wanneer ik de gymles weer eens veel te naar vond. Na iedere schooldag stond er een kopje thee met een koekje klaar en wanneer ik weer eens met spoed (niet dus) een nieuwe broek nodig had gingen we hop, samen in de auto naar het winkelcentrum. And the list goes on and on..

koekje

Natuurlijk houden we allemaal van onze moeders maar heb jij er wel eens over nagedacht hoeveel uren er in die karweitjes zijn gaan zitten? Moeders schuiven soms wel hun hele leven aan de kant voor hun kinderen en daar mogen we soms best wel even bij stil staan, op moederdag bijvoorbeeld! Natuurlijk kan je het hele jaar door laten blijken hoe dankbaar je bent dat je moeder zo goed voor je zorgt maar moederdag is natuurlijk wel dé uitgekozen dag om je moeder in de watten te leggen. Met een mooie bos bloemen bijvoorbeeld, of een lekker parfum.

Mocht je dit jaar nou eens wat anders voor je moeder willen regelen heb ik misschien nog wel een leuk ideetje voor je. Kennen jullie Helpling al? Mijn moeder heeft bijvoorbeeld nooit rust wanneer het huis een rommel is en heeft dus al heel wat uren doorgebracht met een stofzuiger, vaatdoek of dweil in haar handen. Zonde eigenlijk, want al die uren kan je veel beter besteden! Bij Helpling kan je een goede én betrouwbare hulp in het huishouden inhuren zodat jij en je moeder samen nóg meer leuke dingen kunnen doen. In plaats van de badkamer poetsen kan jij op moederdag bijvoorbeeld lekker met je moeder uiteten! En wanneer jullie dan ‘s avonds thuiskomen glanst het hele huis zonder daar zelf ook maar iets voor gedaan te hebben. Klinkt interessant? Dat dacht ik ook :) Mocht je nog vragen of twijfels hebben over Helpling zou ik zeker eens even op de site kijken, daar kan je nog veel meer informatie vinden over deze handige service. Over het toelatingsproces bijvoorbeeld, zodat je zeker weet dat er een betrouwbare hulp in huis komt! Bekijk ook zeker het filmpje hieronder, deze is gemaakt door Helpling zelf en laat zien wat moeders door de jaren heen allemaal voor ons doen. Herken jij een aantal punten? :)

De service eens uitproberen voor niets? Dan heb ik een leuke actie voor jullie!
Ik mag van Helpling namelijk drie uur gratis schoonmaak (t.w.v. 45 euro)
verloten on mijn lezers!

Om mee te doen aan deze giveaway hoef je alleen maar een comment achter te laten onder deze blogpost waarin je laat weten waarom jouw moeder wel een extra cadeautje verdient! Deze giveaway zal lopen tot 20 mei 22:00. Good luck!

Advertorial

17 thoughts on “Dankjewel, mam (+winactie!)”

 1. Ik doe zeker mee! Mijn moeder is de liefste die er is en ze staat altijd voor me klaar wanneer ik het moeilijk heb. Ze verdient zeker een lief cadeautje!!

 2. Ik doe mee! Mijn moeder heeft inderdaad heel wat uren in mij en mijn zusje gestoken en daar willen we graag iets voor terug doen. Ik zou dus graag winnen voor haar!

 3. Mijn moeder verdient zeker een extraatje! Ze kan er ook nooit tegen als het een rommel in huis is, en pak bij het kleinste vuiltje de stofzuiger erbij en stofzuigt het hele huis. Verder brengt ze ook heel wat uren achter de strijkplank door, dus ik vind dat mijn moeder wel een extraatje verdient!

 4. Mijn moeder kan ook echt niet tegen rommel en kan daar soms echt in doordraaien haha! ik zou haar dus graag verassen met een paar uurtjes hulp in de huishouding… leuke winactie!

 5. Mijn moeder heeft (en doet) ook zoveel voor me! Ik ben haar echt super dankbaar voor dat ze er altijd voor me is. Pasgeleden had ik zin om te shoppen in rotterdam (dat is 2 uur rijden vanaf mijn huis) en mijn moeder reed me gewoon met de auto naar rotterdam. En zo zin er nog heel veel dingen die mijn moeder voor me heeft gedaan. Een dagje zonder te hoeven schoonmaken zal haar zeker goed doen!

 6. Ik doe ook graag mee aan deze wedstrijd! Mijn moeder doet ongelofelijk veel voor mij en ze verdient dus ook zeker een mooi presentje. Ik ben benieuwd!

  1. Is het nu beter? Heb er een ander lettertype opgezet aangezien ik meer klachten kreeg.. ik denk dat het verschilt per computer helaas en dat jouw computer er dus iets anders van maakte. Is deze wel leesbaar?

 7. Wat een superleuke winactie! ik doe zeker mee, mijn moeder verdient dit helemaal! Ik ga haar dit jaar natuurlijk al verwennen met ontbijt op bed en een mooie bos bloemen maar meer is natuurlijk altijd welkom. Leuk dat je dit mag weggeven sharon!

 8. Ik doe mee! Mijn moeder is een aantal jaar geleden ernstig ziek geweest waardoor ze nu niet maar in loondienst kan werken. Ze maakt daarom ook schoon bij andere mensen thuis, maar erg veel tijd voor ons eigen huis heeft ze daarom ook niet meer. Toch doet ze dit er altijd nog bij in de gaatjes die ze kan vinden op haar dag zodat ond gezin toch in een fris huis thuiskomen. Daarom denk ik dat mijn moeder super blij zou zijn als iemand anders haar huis een grondig onder handen nam! Ze verdient het

  Liefs Demi

 9. Wat een leuke actie!
  Mijn moeder verdient dit zeker! Ze werkt zelf in de thuiszorg en is dus constant voor andere mensen aan het schoonmaken. Als ze thuis komt, kan ze daar aan haar eigen huis beginnen. Daarnaast helpt ze mijn zus heel vaak in huis en met haar 2 kinderen. Ook bij mij komt ze helpen als het nodig is aangezien ik chronisch zien ben en dus niet alles kan. Nu vind ik dat het tijd gaat worden dat iemand háár eens gaat helpen met schoonmaken, zodat ze eindelijk eens tijd voor zichzelf heeft!!!!

 10. Wauw, ik doe mee! Mijn moeder is geweldig en helaas kan ze bijna niet weg vanwege haar werk (thuis) en het huishouden. Ik gun haar met heel mijn hart een middagje shoppen, sporten, wandelen, relaxen, etc. Wat een super idee!

 11. Mijn moeder verdient dit pakket! Ze is suuuuper lief en ze heeft laatst haar vader verloren. In deze tijd hadden we veel aan elkaar en ik vind dat ze zichzelf eens mag verwennen!❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.