Lifestyle

De let’s go out TAG

collage

Beautybloggers moeten welgemanierd zijn, op tijd naar bed gaan, om de vijf minuten hun lipsticks bijwerken en vooral geen alcohol drinken. Ja doei. Dat is blijkbaar het beeld dat de meeste mensen van ‘ons’ bloggers hebben. Ik moet die mensen helaas teleurstellen, ook ik ga namelijk wel eens uit. Vandaar dus ook dat ik vandaag een zelfgemaakte TAG met jullie deel: de Let’s go out TAG. Leuk om te lezen maar ook vooral goed om even het taboe te doorbreken. Wij bloggers hangen ook wel eens in de club met een drankje in onze handen, jazeker. Op naar de vragen!

Hoevaak ga jij gemiddeld uit?
Voor mij is dat op dit moment 2 tot 3 keer per maand. Ik zou het liefst iedere week wel een keer gaan maar dat komt er (nu ik weer bij mijn ouders woon) gewoon even niet van. Komt wel weer, ik vermaak me nu ook prima. In mijn Breda-tijden was dit trouwens soms wel eens drie keer per week. Oeps.

Jouw favoriete stad om uit te gaan?
Moeilijk! Ik heb een lange tijd Breda helemaal het einde gevonden maar vind nu Amsterdam en Nijmegen ook wel erg leuk. Amsterdam is natuurlijk wel super massaal vergeleken met Nijmegen maar dat verschil vind ik juist wel leuk. Nijmegen vond ik vroeger eigenlijk maar niets maar nu ik de wat betere plekken heb ontdekt ben ik die stad stiekem ook steeds meer gaan waarderen.

Wat is je favoriete club?
Nog moeilijker. Het hangt er een beetje vanaf waar ik zin in heb maar toppers zijn toch wel Encore in Amsterdam (iedere zaterdag in de melkweg) en Fuik in Nijmegen. Hoewel de laatste meer een kroeg is die vaak pas leuk wordt na een uur of twee. In Breda was ik altijd gek op de Nachtwacht aangezien daar heel veel R&B werd gedraaid en dat is toch wel mijn favoriete muziekstijl.

Bier, wijn, mixdrank of cola?
Wijn! Mixdrank is niet echt mijn ding en van bier word ik echt altijd misselijk (vind het ook oprecht absoluut niet lekker). Een goed glas wijn is sowieso nooit mis, ik ben gewoon gek op wijn. Droog en wit als we dan toch bezig zijn

Jurkje of spijkerbroek?
Ik draag echt nooit jurkjes tijdens het uitgaan. Ik heb ook echt het idee dat mensen je dan meteen aankijken alsof je heel erg overdressed bent haha. Stomme Nederland ook, met hun anti-jurkjes cultuur.. Ik ga vaak lekker simpel voor een zwarte broek (spijker of leer), allstars en een leuke top. Het thema valt meestal prima te omschrijven met het woord zwart.

Geef jij veel geld uit tijdens het stappen?
Dat valt wel mee! Het scheelt natuurlijk wel dat ik geen overload aan Wodka-Redbulls bestel want die kosten hier echt een fortuin (gemiddeld zo’n 8 euro). Ook bestel ik vaak niet meer dan vier drankjes per avond dus het valt allemaal wel mee.

Ga je wel eens naar festivals?
Ja! Ik moest even inkomen maar de laatste paar jaren vind ik festivals echt ontzettend leuk om te bezoeken. Mijn favoriet van 2014 was toch wel de festival editie van Encore. Ik voelde me in het begin een tikje misplaatst met mijn spierwitte huid en blonde lokken (er waren denk ik 10 blonde meisjes op het hele festival haha!) maar oh wat was het fantastisch. Lekkere R&B, leuke mensen, fijne sfeer.. helemaal top.

Ben jij tijdens het stappen veel bezig met je uiterlijk?
Mwa, eerlijk gezegd valt dit wel mee. Voordat ik de deur uitga vind ik het wel leuk om mijn make-up wat heftiger aan te brengen maar tijdens het stappen zelf kan het me eigenlijk vrij weinig schelen. Wanneer ik toevallig van het toilet afkom en een spiegel zie werk ik misschien mijn lipgloss bij maar meer ook niet. Die krullen blijven toch niet zitten door de hitte en omdat het donker is ziet toch niemand dat je oogschaduw een tikje in je crease is gaan lopen. We’ll be fine. Genieten van de avond vind ik veel belangrijker dan steeds zeker willen weten dat ik er goed uitzie!

Hoe laat maak jij het meestal als je uitgaat?
Hahaha, aiaiai. Ik weet dat ik vorige week zaterdag pas rond 06:30 in mijn bed lag. Nu maak ik het natuurlijk niet altijd zo bont maar als je in de Fuik (kroeg in Nijmegen) staat en het is gezellig (na 04:00 mag er niemand meer in dus de gezellige, harde kern blijft over en gaat pas naar huis wanneer hij/zij daar zin in heeft) denk ik altijd: why not. Je bent nu jong en waarom zou je niet genieten van je avond uit. Vroeg naar bed kan altijd nog. Bovendien is het rond die tijd heerlijk om te zien hoe spontaan en vooral heel erg belachelijk mensen gaan doen. Dan vermaak ik me prima.

En dat waren de vragen! Hopelijk kunnen jullie me nog steeds serieus nemen maar weten jullie nu ook dat ik ‘s avonds meer doe dan alleen maar lipgloss tellen ;-) Nu is het jullie beurt! Ik ben super benieuwd naar jullie antwoorden en daag jullie dus ook allemaal uit om deze TAG over te nemen! Enjoy!

28 thoughts on “De let’s go out TAG”

 1. Ik trek best regelmatig jurkjes aan met uitgaan, maar dan wel weer gecombineerd met nikes omdat het anders inderdaad too much wordt. En daarbij vind ik het kut om na een uurtje dansen zere voeten te hebben.
  Als je in Engeland uitgaan zie je iedereen in glitter & glamour jurkjes, hair updo’s, super make-up en hakken. Gewoon op random weekenddagen. Ik vind dat eigenlijk wel heel leuk!
  Nadia onlangs geplaatst…New years lookMy Profile

 2. aaah wat een toffe tag! Ik ga hem sowieso overnemen. Ben je in Breda al bij Denovo (oude club bed) geweest? Heel leuk en over het algemeen r&b. Encore en Please don’t tell (Jimmy) zijn ook mijn favoriete feestjes in Amsterdam
  Inge onlangs geplaatst…NEW IN – SACHA HEELSMy Profile

 3. Wat een leuke tag! Ga je trouwens nooit naar de Drie gezusters/heidi’s skihut/basement in Nijmegen? Schijnt ook heel leuk te zijn, veel mensen die ik ken gaan daar heen en indd de Fuik ofcourse. Nijmegen lijkt me sowieso gezellig, en lekker dichtbij wat ik ook chill vind met uitgaan. En Amsterdam lijkt me ook zo tof, maar ook zo ver weg haha.

 4. Leuke en originele tag! Ik vond vroeger 8euro voor een mixdrankje ook redelijk geprijsd maar sinds ik in Londen studeer weet ik wel beter! In de chique clubs betaal je gemakkelink 15-20 pond dus zo’n 20-25 euro voor 1 drankje. Daarvoor in de plaats kan ik me wel ongeneerd vertonen in full on make up, jurkje en hige hakken. Vind ik zoveel leuker dan die anti-jurkjes cultuur wat jij zei :)
  Stephanie onlangs geplaatst…NEW IN: MAC VIVA GLAMMy Profile

 5. Pingback: Media – #Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.