De leukste hoesjes voor Samsung!

Als ik een nieuwe telefoon heb gekocht ben ik er in het begin altijd super voorzichtig mee. Je wilt het prachtige design namelijk écht niet beschadigen en ook het touchscreen wil je zo lang mogelijk goed houden. Wel moet ik stiekem toegeven dat ik, hoe langer ik de telefoon in mijn bezit heb, steeds een stukje minder voorzichtig met het apparaat omga. Ik vervoer hem in tassen met sleutels, stop hem zo nu en dan in mijn broekzak en helaas (ja, echt verschrikkelijk) valt het ding ook weleens uit mijn handen. Nu is er aan mijn onhandigheid vrij weinig te doen maar wat je gelukkig wel kunt doen om je telefoon zo lang mogelijk mooi te houden is een goed (en mooi!) hoesje kopen. Vandaag is Samsung aan de beurt voor een inspiratiepost!

hoesjes samsung

Thank god voor het internet want in de winkel heb je vaak maar keuze voor een klein aantal telefoonmodellen. Zo heb je misschien helemaal geen behoefte aan de nieuwste van de nieuwste telefoons en wil je gewoon leuke Samsung Galaxy a5 2017 hoesjes aanschaffen. Op het internet is er gelukkig genoeg keuze, zo ook voor de wat oudere telefoons. Kom maar op met die hoesjes voor Samsung!

Nog wat algemene tips om je telefoon zo lang mogelijk goed én mooi te houden:

1. Ga je binnenkort een nieuwe tas kopen? Kijk dan of je een tas kunt vinden met een apart vakje voor je telefoon. Zo komt hij niet terecht bij je andere spullen en voorkom je dat er sleutels en/of koekkruimels bij je telefoon komen.

2. Gaat het opladen van je telefoon niet meer zo soepel? Geen paniek! Het zou kunnen dat er een klein beetje stof verzameld is in de oplaad-opening van je telefoon. In plaats van hard te werk te gaan met het aandrukken van je oplaadkabel kan je beter even de stofophoping laten verwijderen. Grote kans dat je telefoon weer net zo soepel verbinding maakt met de oplaadkabel als voorheen.

3. Wil je je scherm krasvrij houden maar vind je een hoesje met voorkant niet helemaal praktisch? Laat dan een beschermfolie of glasplaatje op je telefoon bevestigen. Wanneer deze aan vervanging toe is kan je er daarna natuurlijk gewoon weer een nieuwe op laten zetten. Zo blijft je originele scherm exact zoals je hem kocht.

4. Vocht is en blijft een grote vijand voor je telefoon. Veel telefoons zijn tegenwoordig ‘spatwaterdicht’ maar om geen risico te lopen houd je je telefoon het liefst weg uit je badkamer. Ook als je buiten loopt en het begint te regenen stop je je telefoon het beste even in je tas!

5. Wees een beetje lief. Je telefoon zorgt ervoor dat je op elk moment in contact kunt blijven met je vrienden, van alles direct een foto kunt maken, kunt shoppen terwijl je in de bus zit en ga zo maar door. Laten we het ding gewoon maar niet meer laten vallen op een harde betonnen vloer.

Welk hoesje is jouw favoriet?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.