Desenio bestelling

Zoals jullie weten vind ik het ontzettend leuk om de decoraties in mijn kamer(s) af te wisselen. Het liefst maak ik er iedere maand iets anders van en met het omwisselen van kleine accessoires gaat dit erg gemakkelijk. Wat ik echter de laatste tijd begon te merken is dat er een paar basisdingen ontbraken. Een paar mooie statement-posters die mijn interieur nog mooier zouden maken. Benieuwd hoe ik dat heb opgelost? Klik snel verder!

Toen Desenio mij een mailtje stuurde of ik het leuk zou vinden om een aantal posters uit te zoeken zei ik daar natuurlijk geen nee tegen. Ik zie het merk geregeld voorbijkomen op mijn Instagram en verwonder me altijd over het mooie aanbod van posters. Zoveel mooie prints met de mooiste kleurencombinaties.. echt prachtig! Toen ik zelf mocht gaan zoeken was dat dus ook wel even een tijdrovend klusje. Gewoon omdat het aanbod zo groot en mooi is haha.

Ik ben uiteindelijk gegaan voor een combinatie van zwart-wit items en wat meer kleurrrijke posters. Mijn bedoeling is om zo nu en dan af te wisselen zodat ik de helft van het jaar een meer ‘clean’ interieur heb met zwart-wit posters en wanneer ik er zin in heb juist een meer ‘tropical’ thema. Ik zit as we speak in Ibiza en ik vond het toch wel leuk om een aantal tropische exemplaren in mijn mandje te gooien. Aangezien ik me altijd extra geinspireerd voel na het bekijken van een mooi tropisch plaatje. Mocht je trouwens na het zien van de aankomende beelden enthousiast zijn geraakt over Desenio krijg je met de kortingscode “SHARON” 25% korting op posters! De code is geldig van 5 t/m 7 juni.

Deze twee posters hangen op dit moment boven mijn werkplek. Een heerlijk stukje Santa Monica (Los Angeles) en daarna een toffe quote. Ik ben echt gek op Los Angeles en deze poster maakt me dus ook elke keer weer blij wanneer ik er naar kijk!

Desenio had in ieder geval exact waar ik naar op zoek was. De posters kwamen binnen in een koker, allemaal netjes opgerold. Je zag dus ook nergens slordige omgevouwen hoekjes bijvoorbeeld.

Pretty right? Mocht je mijn posters nog even extra goed willen bekijken heb ik ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Ook de posters die ik nog even in mijn opslag heb staan:

schermafbeelding-2018-06-05-om-11-42-20

Santa Monica Bike Path
Pink Stairs
Sea Foam
Palm trees by sea
Pink Beach Above
Pink Palms
Frankly My Dear
Bradshaw
Feelings

En dat waren mijn posters alweer! Hoe leuk zijn ze right?! Ik ben echt onwijs tevreden over Desenio en kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden. Welke poster zou jij graag aan je muur willen zien? Oh, en vergeet de kortingscode dus niet! 25% korting op je favoriete posters (collaboration of handpicked posters uitgezonderd) met de code ‘Sharon’. Happy shopping!

*Dit artikel bevat producten welke zijn opgestuurd door een bedrijf.
Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Laura | I scream beauty

    Je hebt mooie posters uitgezocht! Ik heb op verschillende plekken in huis posters van Desenio hangen, ik zou alleen nog graag die van Prada Marfa willen hebben voor in mijn kledingkamer!

  2. Lisanne

    Wauw prachtige posters!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.