Deze drie soorten feestversiering wil je áltijd in huis hebben!

Ken je van die mensen die op de feestdag zelf nog feestversiering in huis moeten halen? Ja? Nou ik was dus vroeger zelf zo’n persoon. Verjaardagen werden last-minute geregeld, mijn koningsdag outfit werd op de ochtend zelf nog bij elkaar gesprokkeld en tijdens Halloween heb ik vaak (bij gebrek aan beter) maar wat aangerommeld met make-up om toch nog leuk voor de dag te komen. Tegenwoordig is dit wel anders! Ik ben er namelijk achter gekomen dat het veel beter voor je gemoedstoestand is om dingen (ruim) op tijd te regelen. Feestversieringen en feestoutfits worden dus ruim op tijd gekocht en opgeborgen. Het is tegenwoordig zelfs zo dat ik de feestversiering bewaar en het jaar daarop hergebruik. Heel handig natuurlijk en bovendien nog duurzaam ook. Over dat laatste wilde ik jullie vandaag wat vertellen. Het is namelijk super handig om een aantal soorten feestversiering te allen tijde in huis te hebben zodat je op welk moment dan ook een feestelijke ruimte kunt creëren. Over welke versiering ik het hier heb? Lees snel verder!

1. Hollandse feestversiering

Hollandse feestversiering is natuurlijk ontzettend handig om te hebben. Oranje versiering kan je namelijk gebruiken voor elke Hollandse feestdag! Ook is oranje feestversiering natuurlijk erg leuk om te gebruiken tijdens belangrijke voetbalevenementen zoals het WK. Wanneer je deze feestversiering wat hoger hangt (zodat er niets nat of vies wordt) zal je deze wk versiering ook jarenlang kunnen blijven gebruiken. Handig!

2. Versiering met hartjes

Ik wilde deze categorie eerst ‘romantische’ feestversiering noemen maar eigenlijk kan je deze categorie voor veel meer situaties gebruiken. Feestversiering die gekoppeld is aan de liefde kan je namelijk gebruiken voor Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, verjaardagen, trouwfeesten en ga zo maar door. Feestversiering met hartjes is dus ook erg handig om in huis te hebben! Je kunt deze versiering namelijk ook gemakkelijk vaker gebruiken.

3. Neutrale feestversiering

Er bestaan natuurlijk nog veel meer feestdagen dan de hierboven genoemde opties en ook daar moet je natuurlijk op voorbereid zijn. Ik heb dus zelf ook altijd neutrale feestversiering in huis. Dit kan natuurlijk alles zijn! Gekleurde vlaggetjes, tropische slingers of hysterische glitterende wijnglazen. Ik ben zelf gek op goud dus ik heb zelf gekozen voor neutrale gouden slingers, onderzetters, servetjes, vlaggetjes en confetti. Met deze items kan ik mijn woonkamer binnen no-time omtoveren tot een feestelijke ruimte voor welke gelegenheid dan ook.

Zoals je leest vind ik het dus erg fijn om bovenstaande versieringen te allen tijde tevoorschijn te kunnen halen. Dit haalt bij mij sowieso een hoop stress weg en bovendien is het erg leuk om spontaan een versierde stoel of ruimte te kunnen creëren wanneer een van je gasten iets te vieren heeft. Je moet het leven zelf leuk maken toch? Precies!

Vind jij het leuk om je huis te versieren wanneer je een feestje viert? En hoe pak jij dit aan? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.