Diary: Dit was mijn mei.

Na de vele verzoeken is hij er dan eindelijk: mijn maandelijkse diary. Hoewel deze maand vooral in het teken stond van school en stressen (ook door school trouwens) heb ik toch nog heel wat leuke dingen mogen doen! Zo heb ik toch nog een aantal persevents kunnen bezoeken en at ik heel. veel. sushi. Benieuwd naar mijn ‘mei’? Lees dan snel verder!

Ik begon de maand met een onwijs toffe Rooftop Party van C&A! Een catwalk show op het dak van het filiaal in Rotterdam samen met Nadia! Ook ging ik naar een event van mijn mediabureau ‘Beauy & Suits’ waarbij verschillende workshops over presentatietechnieken, youtube en bloggen werden gehouden. Aangezien het evenement pas om 13:00 begon besloten Suzanne, Chloë, Tedje & ik eerst nog even te shoppen en te lunchen! Ik kocht toen ook mijn fabulous ‘you can’t sit with us’ tas die mijn favoriete mannelijke beautyblogger Tim hier even showt.

1. Samen met fashionblogger Chloë heb ik een topdag gehad bij Drift, een festival in Nijmegen. Hier zien jullie trouwens pas echt hoe lang ik ben haha! 2. Een paar dagen daarna ging ik naar het Farouk event in Amersfoort waar deze kunstwerkjes werden geserveerd! Natuurlijk draaide de dag niet om de cakejes maar om de nieuwe haarproducten van Farouk, hierover later meer. 3. Sushi met Milou, Milou & Yara! Ik heb heel wat Sushi op deze maand maar SUMO blijft toch mijn favoriet :) Dit was het SUMO restaurant in Utrecht.

1. Ook maakte ik in mei een heuse wereldreis voor lieve Suzanne! Ik was nog nooit in Assen geweest en vond het een erg gezellige stad. Na de lunch heb ik haar wat producten aangesmeerd die ze uiteindelijk ook heeft gekocht (trust me, ik ben zeer slecht voor je bankrekening) en is het nog een heel gezellig dagje geworden! 2. Mijn liefjes Sosja & Nikkie bleven na een lange tijd weer bij mij slapen en het was weer heeeeeel erg gezellig. Kijk dat lengteverschil ook even, we matchen hier echt totaal niet haha! Ook boekten we onze vakantie voor deze zomer: Mallorca! 3. Deze maand werd ik 19 jaar oud en vierde ik dus vanzelfsprekend mijn verjaardag met een zonnige outdoor-party en aansluitend kampvuur :) 4. Mijn nieuwe favoriete rode kleur: Showall van MAC, pure liefde!

1. Deze foto lijkt me vrij duidelijk: ik haalde de 10.000 abonnees! Ik ben jullie ZO dankbaar en kan het nog steeds niet beseffen! 2. Ook ging ik tijdens het Farouk event nog even op de foto met Miss CHI & Glennis Grace ( die trouwens een fantastisch optreden gaf tijdens het event, wat een topper!) en ging ik naar een birthday party van een vriendin. 4. Ik eindigde de maand mei met mijn gala! Die trouwens niet al te fancy was, namelijk meer een ‘we doen een jurk aan en huren een kroeg af feest’ maar dat kon de pret niet drukken. Het was namelijk een spontane actie van 2 studentes die zin hadden in een Gala en ik ben ze erg dankbaar! Ik heb me goed vermaakt met al mijn klasgenootjes :)

En dat was mijn mei! Door de vele drukke schooldagen is deze maand echt voorbij gevlogen en kan ik niet wachten tot de zomervakantie. Hebben jullie nog leuke tripjes gepland staan voor deze zomer?

Volg je mij eigenlijk al op Instagram?
Misschien vind je dit ook leuk:

19 Comments

 1. Anne Solveig

  Wat een leuke diary Shar! Leuke dingen gedaan!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…China Glaze 1020 PoinsettiaMy Profile

 2. Martina

  Leuk een Diary!
  Martina onlangs geplaatst…1 Juni 2013My Profile

 3. femketje

  leuke foto’s allemaal :D
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 1/6; Galactic Grey!My Profile

 4. Suzanne

  Het was een gezellige maand zo te zien! Binnenkort weer zo’n wereldreis naar Assen! Whoohoo haha xoxo
  Suzanne onlangs geplaatst…Challenge: 40 dagen zonder suikerMy Profile

 5. Yara

  Jeeeej, hele toffe mei! :-) En sushi eten was tof!
  Yara onlangs geplaatst…HOT OR NOT: DR MARTENSMy Profile

 6. Danielle

  Ziet er allemaal supergezellig uit! :)
  Danielle onlangs geplaatst…Essence Night Club palette + ooglookMy Profile

 7. Kimberley

  Je hebt een hoop leuke dingen meegemaakt de afgelopen maand! Hopelijk is het inderdaad snel zomervakantie (en zomers weer) haha :)
  Kimberley onlangs geplaatst…Hema Waterproof Eyeliner GreenMy Profile

 8. Alette

  Wauw, wat een leuke foto’s. Het ziet er uit als een leuke maand, met veel leuke events. :) Wat super dat je blog zo goed gaat en 1000 abonnees is echt super veel
  Alette onlangs geplaatst…En opnieuw: Hiep hiep hoera!!My Profile

 9. Susan

  wat een leuk artikel! x
  Susan onlangs geplaatst…Review: essence nailpolishMy Profile

 10. Hanne

  Heel erg leuk artikel!
  Hanne onlangs geplaatst…YogafilmpjesMy Profile

 11. Kimberly

  Leuke foto’s!! :D Gaaf dat je naar Mallorca gaat :D
  Kimberly onlangs geplaatst…New in: Philosophy en QirinessMy Profile

 12. maureenlisanne

  Wat een leuke diary, moet je echt vaker doen. Vooral de eerste foto vind ik super pretty!
  maureenlisanne onlangs geplaatst…Winactie | Win een Sleek product naar keuze!My Profile

 13. Anoniempje

  Yeeeehhhh super leuk dat je dit nu ook gaat doen. Was super gezellig in Amsterdam. Ik zeg: binnenkort weer sushi? X
  Anoniempje onlangs geplaatst…Take a look at my life: Juni #1My Profile

 14. Marloes

  Erg leuke foto’s. Zo te zien heb je een leuke maand achter de rug! En sushi, zo lekker ik kan er geen genoeg van krijgen!
  Marloes onlangs geplaatst…In the picture, Juni #1My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.