Diary: Dit was mijn mei.

Persoonlijk

Na de vele verzoeken is hij er dan eindelijk: mijn maandelijkse diary. Hoewel deze maand vooral in het teken stond van school en stressen (ook door school trouwens) heb ik toch nog heel wat leuke dingen mogen doen! Zo heb ik toch nog een aantal persevents kunnen bezoeken en at ik heel. veel. sushi. Benieuwd naar mijn ‘mei’? Lees dan snel verder!

Ik begon de maand met een onwijs toffe Rooftop Party van C&A! Een catwalk show op het dak van het filiaal in Rotterdam samen met Nadia! Ook ging ik naar een event van mijn mediabureau ‘Beauy & Suits’ waarbij verschillende workshops over presentatietechnieken, youtube en bloggen werden gehouden. Aangezien het evenement pas om 13:00 begon besloten Suzanne, Chloë, Tedje & ik eerst nog even te shoppen en te lunchen! Ik kocht toen ook mijn fabulous ‘you can’t sit with us’ tas die mijn favoriete mannelijke beautyblogger Tim hier even showt.

1. Samen met fashionblogger Chloë heb ik een topdag gehad bij Drift, een festival in Nijmegen. Hier zien jullie trouwens pas echt hoe lang ik ben haha! 2. Een paar dagen daarna ging ik naar het Farouk event in Amersfoort waar deze kunstwerkjes werden geserveerd! Natuurlijk draaide de dag niet om de cakejes maar om de nieuwe haarproducten van Farouk, hierover later meer. 3. Sushi met Milou, Milou & Yara! Ik heb heel wat Sushi op deze maand maar SUMO blijft toch mijn favoriet :) Dit was het SUMO restaurant in Utrecht.

1. Ook maakte ik in mei een heuse wereldreis voor lieve Suzanne! Ik was nog nooit in Assen geweest en vond het een erg gezellige stad. Na de lunch heb ik haar wat producten aangesmeerd die ze uiteindelijk ook heeft gekocht (trust me, ik ben zeer slecht voor je bankrekening) en is het nog een heel gezellig dagje geworden! 2. Mijn liefjes Sosja & Nikkie bleven na een lange tijd weer bij mij slapen en het was weer heeeeeel erg gezellig. Kijk dat lengteverschil ook even, we matchen hier echt totaal niet haha! Ook boekten we onze vakantie voor deze zomer: Mallorca! 3. Deze maand werd ik 19 jaar oud en vierde ik dus vanzelfsprekend mijn verjaardag met een zonnige outdoor-party en aansluitend kampvuur :) 4. Mijn nieuwe favoriete rode kleur: Showall van MAC, pure liefde!

1. Deze foto lijkt me vrij duidelijk: ik haalde de 10.000 abonnees! Ik ben jullie ZO dankbaar en kan het nog steeds niet beseffen! 2. Ook ging ik tijdens het Farouk event nog even op de foto met Miss CHI & Glennis Grace ( die trouwens een fantastisch optreden gaf tijdens het event, wat een topper!) en ging ik naar een birthday party van een vriendin. 4. Ik eindigde de maand mei met mijn gala! Die trouwens niet al te fancy was, namelijk meer een ‘we doen een jurk aan en huren een kroeg af feest’ maar dat kon de pret niet drukken. Het was namelijk een spontane actie van 2 studentes die zin hadden in een Gala en ik ben ze erg dankbaar! Ik heb me goed vermaakt met al mijn klasgenootjes :)

En dat was mijn mei! Door de vele drukke schooldagen is deze maand echt voorbij gevlogen en kan ik niet wachten tot de zomervakantie. Hebben jullie nog leuke tripjes gepland staan voor deze zomer?

19 thoughts on “Diary: Dit was mijn mei.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.