Persoonlijk

Dit was mijn 2013.

2013 was het jaar waarin ik mijn website voor het eerst in mijn leven echt serieus nam. Zoals velen van jullie weten ‘youtube’ ik al sinds 2010 maar nam ik het nooit eerder zo serieus. Een filmpje hier, een artikeltje daar maar nooit was ik zo constant als nu. Ik maak meerdere video’s per week, er komt bijna dagelijks een nieuw artikel online en oh wat is looksbysharon het afgelopen jaar gegroeid! Ik vind het zelf ontzettend leuk om terug te kijken op de highlights en hoop dat jullie het ook leuk zullen vinden om met mij mee te kijken naar het afgelopen jaar. Ik heb de mooiste / meest interessante foto’s bij elkaar gezet en wens je veel leesplezier!

1. Punt Avans
In Januari kreeg ik een mailtje van Tedje met daarin de vraag of ik het leuk zou vinden om langs te komen voor een interview. Ze liep op dat moment stage bij het magazine van mijn school (Avans Den Bosch) en voor een artikel over beautybloggers zou ze mij graag interviewen. Toen het magazine eenmaal daar was kon ik niet geloven dat er daadwerkelijk nietjes door mijn hoofd waren gezet en dat er 4 pagina’s over mijn blog instonden. Nogmaals super bedankt Tedje! Ik ben blij dat ik je via deze manier heb mogen ontmoeten en dat we nu nog steeds goed bevriend zijn :-)

2. Herkend worden
Oh jongens wat ben ik dit jaar vaak herkend haha! Op straat, in de McDonalds, tijdens etentjes maar vooral op treinstations hihi! Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien dat er ook daadwerkelijk echte mensen achter de namen bij de comments zitten. De interactie die ik met bezoekers heb vind ik toch ook wel het allerleukste aan het bloggen. Mocht je me in 2014 dus een keer tegenkomen kom dan vooral even ‘hoi’ zeggen! Vind ik superleuk :-)

3. Beautycon.
Beautycon is toch ook wel een grote highlight van 2013 geweest. Samen met Charlotte, Mascha, Tim, Sanneke, Diana, Vera & Teske bezocht ik het YouTube hoofdkantoor in Londen voor een speciale beautyguru dag. We kregen een hoop tips & tricks mee maar hebben natuurlijk ook even staan fangirlen bij heldinnen als de Pixiwoo’s, Andrea’s choice en Fleurdeforce. De groep was ook gewoon zo gezellig! Ik kijk er met erg veel plezier op terug. Ik wil het team van Social1nfluencers dus zeker ook nog even bedanken voor de top organisatie!

4. Persevents
Ik heb in 2013 weer ontzettend mooie persevents mogen bijwonen. Je ziet hier de invite voor Toni & Guy (zoals altijd weer prachtig!) maar ook van events als die van C&A, Kruidvat, Inglot, V&D, Primark, Andrelon, BOOHOO.com, Dove, Sarenza, Yves Rocher, Flormar, Hema, en CHI heb ik erg genoten. Er staan voor 2014 alweer een aantal mooie events op de planning en ik ben ook weer super benieuwd wat die ons zullen gaan brengen!

5. Fashionweek!
In Juli bezocht ik voor het eerst Fashionweek, en wel die in Berlijn. Wat een ervaring zeg! De mensen, de arrogantie, de shows, het was ontzettend wennen maar wel erg tof. Hoewel de arrogantie mij allesbehalve aansprak vond ik de shows toch wel erg tof om te zien. De sfeer, de geur, de muziek en de prachtige modellen (en de makeup..) laten je wel even denken dat je in een droom zit. Erg tof!

6. Met mijn hoofd in ‘Joepie’
In Juli stond ik ook nog even mijn met hoofd in een belgisch jeugdblad! Vriendinnetje Nikkie op nummer 1 en ik op 2 ;-) Heb ik hier eigenlijk nog belgische bezoeksters aan over gehouden? Laat het me vooral weten bij de comments!

7. Eigen sieradencollectie
Soms komen er webshops voorbij die gewoon precies weten wat ze aan het doen zijn. Milou stuurde me namelijk de leukste mail ooit met daarin de vraag of ik interesse zou hebben in een eigen sieradencollectie. Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt is de collectie tijdens kerst te koop geweest bij House of Lou en raakten er zelfs items uitverkocht!

8. 15.000 abonnees.
Nooit, maar dan ook nooit, had ik me kunnen indenken dat ik ooit de 15.000 abonnees zou bereiken. Dat er zoveel mensen ooit op de abonneerknop hebben geklikt is nog steeds onwerkelijk. Achter het cijfertje zitten allemaal lieve meiden (en jongens!!) en ik ben jullie ontzettend dankbaar voor de lieve comments, likes, kritiekpunten(!) maar ook gewoon het volgen zelf. Jullie maken mij enorm gelukkig!

En dat was hem alweer! Er zijn natuurlijk nog veel meer highlights geweest (vanzelfsprekend ook op persoonlijk gebied) maar dit vind ik toch wel de leukste als we het over de blog zelf hebben. Ook heb ik weer fantastische mensen uit de blogwereld mogen leren kennen waar ik misschien nog wel het meest dankbaar voor ben! Soms denk ik wel eens waar ik zou zijn zonder het bloggen..

Nogmaals, enorm bedankt voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan in 2013 en op naar een fantastisch 2014! Fijne jaarwisseling!

23 thoughts on “Dit was mijn 2013.”

  1. Wat een super jaar als je het zo ziet.
    Je verdient het allemaal dubbel en dwars!
    Ik hoop dat 2014 een nog leuker, gezelliger en een geweldig jaar wordt voor je blog.
    En wat een lief stukje over de collectie en de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.