Dit was mijn januari!

Persoonlijk

Oh januari wat was je leuk! Ik heb het enorm druk gehad deze maand maar dat was het absoluut waard. Ik ging een weekje naar Valencia om vriendin Robin te bezoeken, sprak meerdere keren af met Jiami, Vera, Maaike & Lotte, ik bezocht wat leuke events en stond met mijn hoofd in de Fashionista. Meer informatie kan je vinden onder de collages! :)

diary11

1. In de eerste week van januari ging ik schaatsen met Lotte, Jiami, Vera & Maaike. Die avond hebben we ook nog het gourmetstel tevoorschijn gehaald bij Maaike en oh wat heb ik gelachen. Heerlijke dag gehad met deze medebloggers :-)

2. Nadat Jiami in deze video toe had gegeven dat ze nog nooit (maar dan ook echt nog nooit!!) de film Mean Girls had gezien vonden Vera en ik dat daar verandering in gebracht moest worden. We spraken met de gourmetclub (je weet wel, van de week daarvoor) af bij het prachtige appartement van Vera en hebben daar een top sleepover gehad. Ik wil nog een keer!!

3. Even een avondje ontspannen met moeder! We gingen naar de film Soof en ik heb me goed vermaakt!

4. Samen met Nanne en Josephine was ik uitgenodigd voor de perspresentatie van de musical Afblijven. Het was even treinen (2,5 uur!) maar het was een super leuk dagje!

5. In Fashionista’s Blogazine! Zo leuk om mijn zelfgemaakte nail-art terug te zien in een groot blad als deze :-) Hebben jullie het blad al in huis gehaald?

6. Bij het event van Swatch! Ik ben niet veel events afgegaan deze maand maar deze vond ik wel de moeite waard. Het ging om de Swatch Pastry Chefs collectie en het hele event stond dus ook in het thema van snoep. Naderhand mochten we ook nog even zelf een snoepzak samenstellen, hoe leuk?

7. Ik had Tedje al veel te lang niet meer gezien en daarom besloten we te gaan lunchen in het mooie Breda! Oh wat mis ik deze stad toch.. Ik vind het heerlijk om in Amsterdam rond te lopen maar ik denk dat ik me nergens zo thuis voel als in Breda. Het Bourgondische sfeertje, de volle terrassen in de zomer, de gezelligheid.. ik wil terug!

8. Sushi met klasgenootjes! Omdat ik een jaar vertraging oploop met mijn studie (je weet wel, door mijn afgebroken stage) zie ik ze helaas niet meer zo vaak overdag dus des te leuker om ‘s avonds af te spreken. We gingen dit keer voor Sushi bij Sakana in Den Bosch. Aanrader!

9. Stappen in Amsterdam! Afgelopen donderdag ging ik samen met zes vriendinnen stappen in Amsterdam. De planning was om langs Social Club te gaan maar aangezien daar een rij van 6km stond besloten we maar een random club in te gaan. Tussen de foute mannen en krokante-krul-dames hebben we ons uiteindelijk nog goed vermaakt ;-)

diary12

Valencia! Aangezien ik zoveel foto’s wilde delen besloot ik hier maar een extra collage aan te wijden. Ik heb echt een fantastische week gehad met geweldig eten, leuke mensen, mooie cultuur, fijne stapavonden en natuurlijk lekker bijgekletst met mijn vriendin! Robin liep stage in Valencia en wist dus ook alle goede plekjes aan te wijzen. De les Arts i les Ciències was natuurlijk geweldig om te zien maar ik vond eigenlijk de hele stad als geheel al een hoogtepunt. Ik kan je zeker aanrader eens een midweek te boeken wanneer het daar weer wat warmer is. Ik ga in ieder geval terug in de zomer!

En, hoe was jouw januari?

19 thoughts on “Dit was mijn januari!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.