Dit wordt de cast voor Anastasia de musical!

Waar veel klasgenootjes op mijn basisschool helemaal verliefd waren op Assepoester, Doornroosje of Sneeuwwitje was ik sinds het begin ontzettend fan van de film Anastasia. Ik was natuurlijk nog super jong (3 toen de film uitkwam haha!) maar de muziek deed iets met me. Ik vond daadwerkelijk alles aan die film prachtig. Super blij was ik dus ook toen ik hoorde dat Anastasia dan eindelijk als musical naar Nederland zou komen. Vandaag was de perspresentatie voor Anastasia de Musical en daar werd ik heel blij van! Lees snel verder voor de namen! Hint: een zag ik een paar maanden terug nog in ‘Evita’…

(C) Stage Entertainment

Ben je er klaar voor? Tessa van Tol heeft laten zien alles in huis te hebben voor de rol van Anastasia en mag deze rol dus ook gaan vertolken in de musical! Je kunt haar misschien wel kennen van het programma ‘So You Wanna Be A Popstar’ waarbij zij in 2007 tweede werd. In de musicalwereld is Tessa ook lekker bezig. Zo speelde ze in 2012 Ariel in de musical The Little Mermaid en was ze in 2016 de enige echte Jane in de musical Tarzan in Oberhausen. En natuurlijk vanaf september dus te zien als Anya oftewel Anastasia!

De rol van Dimitri gaat naar Milan van Waardenburg. Milan is vooral in Duitsland veel op het podium te zien met o.a. rollen als Herbert van Krolock in ‘Tanz der Vampire’ en Quasimodo in Der Glöckner von Notre Dame. In Duitsland speelde hij de afgelopen tijd ook al Dimitri en vanaf september dus ook in ons mooie land!

De leukste verrassing vond ik dat Rene van Kooten ook te zien gaat zijn in deze musical. Ik vond hem in Evita fantastisch (maar echt) en kijk dus ook uit naar zijn vertolking van Sovjet-officier Gleb.

Anastasia is vanaf 5 september te zien in Scheveningen. De première volgt op 22 september.

En, ga jij deze musical bezoeken denk je?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.