Ontspanning Tuin

DIY: bordjes maken voor een (pinterest) tuinfeest!

Gerelateerde berichten

23 Reacties

 1. Tania

  oh, superleuk gedaan. een ideetje om te onthouden.

 2. Larissa

  Wat een leuke DIY! En wat heb jij een mooi handschrift, zeg! Heel schattig, zulke bordjes. Lekker vrolijk voor bij barbecue’s. Liefs.

 3. Femke

  Ik vind deze bordjes echt verrassend leuk!!

 4. manon

  Wat een superleuk idee! Ik wilde dat ik eerder had geweten dat die stiften er waren, een vriendin en ik gaven pas een tuinfeest en wr hadden een bord, ook beschilderd met schoolbordverf, daarop kon iedereen wat schrijven, maar dat lieten we ze met krijtjes doen. Drama ;) Ik zou graag meer willen zien! :)

 5. Maaike

  super leuk gedaan sharon! mooi geschreven ook!

 6. Eline

  Wat ziet het er ontzettend leuk uit! Echt mega leuk voor een feestje of op je kamer ^^

 7. Annelies

  wat leuk bedacht zeg!

 8. Merel | LifebyMerel

  Wat een leuk idee zeg! Echt super leuke bordjes! :D
  xoxo

 9. Charlotte

  Dat campingbord is echt leuk hahahah!

 10. Babette | StudioBabsie

  Wat ziet dit er leuk uit! En wat een gaaf idee van je moeder om een campingfeest te organiseren!! Het is dat ik geen grote tuin heb, anders was ik nu gelijk begonnen met organiseren, vind het echt een geweldig idee!

 11. Annabel

  Heel erg leuk Sharon!
  Ik vroeg me ook altijd af hoe ze nou zulk mooie teksten kregen op borden in coffeecorners enzo. Zo wordt het wel heel gemakkelijk he! :p Wel zeker heel leuk, misschien is dat ook wel een leuke toevoeging in mijn eigen keuken of tuin of studeerkamer… ;)
  Dankjewel voor de leuke DIY! Ik ben benieuwd waar je binnenkort verder mee komt :)

  Liefs XXX

 12. Sofie

  Ooh het ziet er echt super mooi uit!
  Het lijkt me echt super gezellig om zo’n groot tuinfeest te organiseren!
  X

 13. Lindsey Beljaars

  Heel leuk gedaan! Ik heb dit pas ook gedaan bij een barbecue. Ziet er net ff wat leuker uit en het is echt supersimpel en snel gedaan.

 14. Rianne

  heel creatief! leuk!

 15. Didem

  Ahh wat tof Sharon! En wow, jullie hebben dan wel een mooie tuin zeg, en wat is het überhaupt een fantastisch idee :) Het ziet er super leuk uit (en believe me, je kan echt wel leuk schrijven en tekenen hoor ;-) en ik kan niet wachten tot de rest. Heel veel plezier alvast!

  Liefs,
  Didem

 16. Yara

  Wat leuk bedacht! ik ben benieuwd naar de rest!

 17. Joanna

  What a great idea! Mine would say: Don’t wake me up- I might bite! ;)

 18. Irina

  Echt heel erg schattig! Ik zou graag sfeerbeelden zien ^^

 19. Kristine

  Ik ben altijd fan van jouw DIY’s !! :)

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.