Drie heerlijke wegkijk-series op Netflix

We kennen het allemaal wel, de avonden waarop we wel kunnen huilen van alle stress en al veel te lang tegen ons bureau vol Redbull en lege chocoladeverpakkingkjes aankijken. We need a break. En nee, dan wil je helemaal geen ingewikkelde serie waarvoor je eerst dertien afleveringen nodig hebt om te begrijpen wat de hoofdpersoon nou eigenlijk wil. Nee, je wil gewoon een fijne wegkijker. Op zoek naar fijne series om te ontspannen en in het bezit van een Netflix account? Klik dan snel verder!

1. Fuller house
Heb je je ouders ooit horen praten over een serie genaamd Full House? Over drie kleine meisjes met drie gekke vaderfiguren? Dit is de opvolger van de serie die startte in 1987 en eindigde in 1995. Fuller house gaat over een alleenstaande moeder van drie jongens (how typical) en haar zus en beste vriendin die bij haar intrekken. Echt een super lieve, grappige serie waar je met liefde naar zult kijken! Nu hoef je die eerste versie helemaal niet te zien om deze te begrijpen maar geloof me, voor je het weet kijk je alle seizoenen vanaf 1987 terug en verlang je naar de tijd waarin mensen nog geen mobiele telefoon hadden en hun haren toupeerden.


2. Crazy Ex-Girlfriend
Crazy Ex-Girlfriend is er een voor de liefhebbers van Amerikaanse humor. Deze serie gaat over Rebecca Bunch, een topadvocate uit New York die haar topbaan opzegt om na al die jaren haar jeugdliefde (die in the middle of nowhere woont) achterna te gaan. Ookal is hij verloofd en hadden ze eigenlijk niets meer dan een tienerverkering tijdens een zomerkamp. De serie bevat hilarische musicalnummers om het geheel af te maken.


3. The Good Place
Oh, dit is absoluut mijn favoriet van het moment. Na alle vampierseries en hungergames-achtige films was ik toe aan iets compleet anders en daar was ineens ‘The Good Place’. Een serie over een vrouw die na haar dood per ongeluk terecht komt in iets wat de hemel moet voorstellen terwijl ze eigenlijk (door haar enorm egoïstische persoonlijkheid) in de hel had moeten zitten. Ze probeert natuurlijk zo lang mogelijk op deze plek te blijven, hoe verwarrend dat soms ook is. Deze serie zit vol humor, is lekker vernieuwend en zal je absoluut verrassen! Ook vind ik dat Kristen Bell de rol van Eleanor fantastisch speelt.

Kende jij deze series al? En wat doe jij het liefst om even te ontspannen wanneer je het nodig hebt?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

6 Comments

 1. Manon

  Crazy ex girlfriend is wel echt leuk. Fuller house heb ik ook een paar van gezien

  1. Sharon

   fuller house is zo leuk! moet je er zeker meer van gaan kijken :)

 2. Marieke

  jaaaa full house!!

 3. Lies

  Fuller House vind ik ook zo’n leuke serie! Ik keek eerder dan ook altijd naar Full House en ook die afleveringen heb ik er alweer een aantal van terug gekeken op Netflix. De andere twee series ken ik nog niet, maar ga er zeker eens naar kijken!

  1. Sharon

   jaa love full house! Ik heb ze echt allemaal gekeken haha! duurde wel even :’)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.