Ontspanning

Drie heerlijke wegkijk-series op Netflix

Gerelateerde berichten

6 Reacties

 1. Manon

  Crazy ex girlfriend is wel echt leuk. Fuller house heb ik ook een paar van gezien

  1. Sharon

   fuller house is zo leuk! moet je er zeker meer van gaan kijken :)

 2. Marieke

  jaaaa full house!!

 3. Lies

  Fuller House vind ik ook zo’n leuke serie! Ik keek eerder dan ook altijd naar Full House en ook die afleveringen heb ik er alweer een aantal van terug gekeken op Netflix. De andere twee series ken ik nog niet, maar ga er zeker eens naar kijken!

  1. Sharon

   jaa love full house! Ik heb ze echt allemaal gekeken haha! duurde wel even :’)

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.