Drie redenen om nu te kiezen voor een gashaard

Sinds ik in mijn nieuwe appartement woon denk ik er regelmatig over na om een gashaard aan te schaffen. Ik zag vorig jaar namelijk zo’n prachtig model voorbijkomen bij een vriendin in huis en sindsdien ben ik helemaal om. Ik heb op dit moment wel een (hele oude!) schouw in mijn woonkamer maar deze werkt niet meer en zou ik graag ombouwen naar een moderne hoek met gashaard. Waarom ik dit zo graag wil? Daar zijn meerdere redenen voor! Gashaarden zijn nu ook niet voor niets zo populair. Ben jij benieuwd wat deze gashaarden zo gewild maakt? Lees dan snel verder.

1. Luxe uitstraling

Laten we beginnen met het grootste voordeel want dat is natuurlijk het uiterlijk van een gashaard. Wanneer je een gashaard aan je woonkamer toevoegt zal je merken dat je woonkamer direct een luxueuze uitstraling zal krijgen. Bekijk maar eens wat voorbeelden van gashaarden online. Ook is het ontzettend gezellig om ’s avonds met vrienden of bijvoorbeeld je partner rondom deze haard te gaan zitten. Ik vind het zelf erg leuk om mijn huis zo comfortabel en gezellig mogelijk te maken en verlichting is daarbij natuurlijk enorm belangrijk. Ik ben bijvoorbeeld ook groot fan van kaarsen dus een gashaard zou voor mij de ultieme droom zijn!

2. Heerlijk warm

Verwar een gashaard niet met een elektrische haard, een gashaard zorgt namelijk naast een gezellige sfeer ook voor warmte! Wanneer jij een echte koukleum bent zal het hoekje van je gashaard dus ook hoogstwaarschijnlijk jouw nieuwe favoriete hoekje worden. Laat je de gashaard onder of boven je televisie plaatsen? Dan zal je tijdens het televisiekijken voortaan extra warmte ervaren. Hoe fijn klinkt dat?! Een avondje Harry Potter kijken onder een kleed wordt dan een nog fijnere ervaring!

3. Heel veel verschillende maten en stijlen

Of je nu graag een rechthoekige, vierkante, brede of smalle gashaard in je woonkamer wilt plaatsen, er zijn tegenwoordig zoveel maten mogelijk dat er sowieso ook een perfecte maat voor jouw woning tussen zit. Ook zijn er eindeloos veel stijlen mogelijk en kan je zelf de keuze maken tussen landelijk of bijvoorbeeld super modern. Zo zit er dus ook sowieso een perfect optie bij voor jouw woning!

Gashaarden geven je huis dus een prachtige luxe look, maken je huis (extra) warm en zijn beschikbaar in heel veel verschillende maten en stijlen. What’s not to love? Op Pinterest vind je trouwens prachtige voorbeelden van gashaarden in heel veel verschillende stijlen en interieurs. Mocht je dus nog op zoek zijn naar inspiratie op dit gebied kan je ik je Pinterest echt aanraden! Neem je inspiratiefoto’s ook zeer mee naar de aanbieder waar jij je gashaard wilt gaan kopen. Vaak is er namelijk meer mogelijk dan je denkt en kan de aanbieder (vrijwel) exact realiseren waar je naar op zoek bent. Ook wanneer deze optie niet op zijn/haar website staat aangegeven.

Heb jij op dit moment een gashaard in je woning? Of droom jij net als ik ook van een prachtige gashaard in je woonkamer? Ik ben benieuwd naar jullie mening en ervaringen!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.