Drie verschillende soorten oorbellen voor verschillende lifestyles

We hechten steeds meer waarde aan er goed uitzien. Veel mensen willen namelijk graag een goede indruk maken op andere personen én natuurlijk achter hun eigen ‘look’ staan. Daarbij zijn oorbellen een essentieel soort accessoire om dit te bereiken. Het is belangrijk om op dit vlak oorbellen te dragen die ook daadwerkelijk bij jouw levensstijl passen. Een topsporter draagt immers geen reusachtige oorbellen. Maar welke soort oorbel past het beste bij je? In deze blog geven we je drie oorbellen die een potentiële kandidaat zijn hiervoor.

Statement oorbellen
Ten eerste kun je ervoor kiezen om statement oorbellen te dragen. Statement oorbellen zijn opvallende oorbellen die mede door hun grootte de aandacht van mensen trekken. Wanneer jij een extravert persoon bent, zijn statement oorbellen een uitstekende match. Daarentegen kun je deze als introvert persoon beter vermijden.

Verder zijn statement oorbellen praktisch voor mensen die tijdens hun dag niet erg intensief moeten bewegen. Denk bijvoorbeeld aan een accountant of makelaar. Een secretaresse die de hele dag heen en weer moet lopen, zal waarschijnlijk geen fan zijn van deze soort oorbellen. Je moet dus de juiste persoonlijkheid en beroep hebben om maximaal van deze oorbellen te kunnen genieten.

Ear cuffs
Een andere optie is om ear cuffs te dragen. Deze oorbellen staan bekend om het feit dat je deze simpelweg om je oor heen moet klemmen. Dat betekent dat jij geen piercing in jouw oren hoeft te laten schieten om deze oorbellen te dragen. Daardoor zijn deze oorbellen ideaal voor personen die net met oorbellen beginnen of nog niet volledig voor een piercing willen gaan.

Verder is het handig om deze oorbellen te dragen doordat je ze snel en makkelijk kunt verwijderen wanneer nodig. Dit is vooral handig als jij een erg actief beroep hebt. Past dit beeld bij je? Dan wordt het tijd om een mooi paar van deze oorbellen te halen!

Minimalistische oorbellen
Tot slot zijn er nog minimalistische oorbellen waar je voor kunt kiezen. Deze oorbellen zijn perfect voor personen die oorbellen willen dragen die niet al te opvallend zijn. Dit zorgt vooral voor een mooi contrast wanneer jij al een opvallend kledingstuk draagt.

Daarnaast passen deze oorbellen bij je wanneer op kantoor de cultuur ietwat conservatief is. Ook zijn voor introverte mensen deze oorbellen een perfecte match. Als jij dus aan een of meerdere van deze voorwaarden voldoet, zullen deze oorbellen een perfecte match voor je zijn.

Zoals je hebt gelezen, past een van deze drie soorten oorbellen wel bij iemand. Heb jij al wat leuke oorbellen gevonden hierdoor? Ik hoop dat dit het geval is. Ik hoop daarnaast vooral dat je deze informatie goed benut zodat je de perfecte oorbellen voor jezelf kunt vinden! Oorbellen zijn namelijk een fantastische aanvulling op je kledingcollectie.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.