Dure items die nog op mijn wishlist staan

Iedereen heeft wel een aantal dure items op zijn of haar wishlist staan toch? Zo dromen genoeg meiden van bijvoorbeeld een eigen auto, een nieuwe luxe keuken, een tas van Chanel en ga zo maar door. We hebben allemaal items die we graag zouden bemachtigen. Vandaag deel ik mijn lijstje met jullie dus lees snel verder!

Een nieuwe plek in Amerika bezoeken
Ja, een nieuwe trip naar Amerika! Ik heb nu al twee keer Los Angeles mogen zien en de volgende plek wordt denk ik Miami of Nashville. Miami omdat ik graag het echte strandleven (inclusief feesten!) van Amerika zou willen ervaren en Nashville omdat zoveel muziek hier vandaan komt en ik hoop dat het net zo leuk is als Judy Blank aan me heeft verteld.

Een designer tas
Hoewel ik echt geen designer-vrouw ben met kleding vind ik designertassen wel erg mooi. Dit heb ik al eens eerder met jullie gedeeld! Niet de uitgesproken modellen met glitters, bloemen of quotes maar juist de simpele maar oh zo stijlvolle modellen. Mooi zwart leer met een klein logo en een gouden chain spreekt mij het meeste aan en als we het over merken hebben vind ik Yves Saint Laurent en Givenchy erg mooie collecties hebben. One day..

Een luxe horloge
Ik draag eigenlijk pas sinds twee jaar dagelijks een horloge. Daarvoor zag ik er eigenlijk geen meerwaarde in maar tegenwoordig voel ik me echt leeg wanneer ik er geen draag. Ik zou het enorm leuk vinden om binnenkort een mooi high-end horloge aan mijn collectie toe te voegen en ik heb mijn oog al regelmatig laten vallen op enkele dure modellen. Het helpt ook niet dat je dit soort horloges tegenwoordig heel gemakkelijk online kunt bestellen zoals bijvoorbeeld bij deze webshop.

Een Apple TV
De goedkoopste uit de lijst maar alsnog een vrij prijzig dingetje, de laatste Apple TV kost namelijk €200,00. De reden waarom ik graag een Apple TV wil hebben is dat ik een aantal jaren terug (nét voordat de smart-TV helemaal hot was..) een prachtige luxe TV heb gekocht waarop ik nu dus ook graag gemakkelijk Netflix en Videoland wil kijken. Mijn ouders hebben er ook eentje en dat ding vind ik echt top. Ook dat je je laptop en telefoon er gemakkelijk op kunt synchroniseren… love it! Ik ga deze denk ik volgende maand wel aanschaffen.

Een nieuwe lens voor mijn camera
Nu ik mijn camera weer volop gebruik voor fotografie merk ik dat ik toch wel vaak aan het switchen ben tussen lenzen. Mijn 18-55 lens werkt prima voor fotografie on-the-road en mijn 50mm 1.8 vind ik prachtig voor productfotografie thuis maar ik zou eigenlijk graag een combinatie van deze twee in een lens zien terugkomen. Hebben jullie nog aanraders voor een zoomlens met een klein diafragma?

En dat was mijn wishlist alweer! Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke dingen op te noemen maar dit is voor nu wel echt mijn top 5. Hoe staat het met jullie wishlist? Welk prijzig product zou jij graag willen hebben? Laat het achter bij de comments!

Liefs,
Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.