Ear Cuffs trends van dit moment

Ear Cuffs zijn super leuke sieraden om aan je sieradencollectie toe te voegen. Ze worden steeds vaker gespot op straat bij heel veel vrouwen en mannen en steeds meer winkels en webshops (zoals de mooie webshop Finaste) nemen ze op in hun assortiment. Verbaast je dat? Dat is niet zo gek! Ze zien er van veraf namelijk niet veel anders uit dan de ‘normale’ oorbellen zoals we ze altijd hebben gekend. Wat maakt de Ear Cuff dan zo speciaal? En welke trends zien we op dit moment voorbijkomen voor dit sieraad? Dat lees je in deze blogpost.

1. Wat zijn Ear Cuffs

Laten we starten bij het begin. Wat zijn deze zogenaamde Ear Cuffs nou eigenlijk? Een Ear Cuff is een sieraad wat je draagt aan het buitenste gedeelte van je oor. Je duwt de oorbel niet door een gaatje heen (zoals je bij een traditionele oorbel zou doen) maar klemt hem volledig pijnloos om de buitenkant van je oor heen. Het resultaat is dat je een oorsieraad kunt dragen waarvoor normaal gesproken een gaatje geschoten moeten worden maar waarbij dat op deze manier dus niet noodzakelijk is. Je ervaart dus geen pijn, je kunt eindeloos afwisselen en houdt er geen (ongewenst) gaatje aan over wanneer je op deze trend bent uitgekeken. Super handig dus!

2. Welke trends zijn er op dit moment zichtbaar op het gebied van Ear Cuffs?

Ear Cuffs zijn natuurlijk te koop in allerlei soorten en maten maar er zijn op dit moment wel een aantal trends te noemen die een belangrijke rol spelen in het huidige modeseizoen. Zo zien we veel Ear Cuffs in de vorm van een slang voorbijkomen maar ook veel Ear Cuffs met schakels. De wat meer minimalistische modellen zoals de Ear Cuffs zonder prints of de bohemian modellen komen ook nog steeds erg veel voorbij. Wanneer het om kleur of materiaal gaat komen er niet echt trends naar voren. Je ziet overal evenveel goud, roségoud en zilver voorbijkomen.

3. Waar combineer je Ear Cuffs mee?

Dat je Ear Cuffs zo moeiteloos kunt combineren met andere oorsieraden is natuurlijk één van de leukste voordelen van dit sieraad! Wanneer je namelijk al twee gaatjes in je oren hebt en daar een Ear Cuff aan toevoegt kan je binnen no-time een mooie ear party creëren. Stem de oorbellen op elkaar af door te kiezen voor dezelfde kleur en stijl en het lijkt plotseling of je enorm je best hebt gedaan om heel stijlvol voor de dag te komen.

Ear Cuffs zijn dus volledig pijnloos, super trendy en kunnen super gemakkelijk worden gecombineerd met andere (oor)sieraden. Dit maakt ze een echte musthave voor je sieradencollectie! Ook zijn Ear Cuffs een mooie eerste stap wanneer je aan het nadenken bent over eventuele extra oorbellen (piercings dus). Zo kan je op een pijnloze en niet permanente manier ervaren of deze look iets voor jou is.

En, heb jij eigenlijk al Ear Cuffs in je sieradencollectie? Ik ben benieuwd naar jullie mening over dit sieraad!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.