Een cadeau voor kersverse ouders nodig? 5 tips!

Heb jij binnenkort een kraamvisite op de planning staan? Wat leuk! Hoog tijd om over een cadeau na te gaan denken dus. Als het gaat om een kraamvisite is het goed om een passend cadeau te kiezen dat zowel nuttig als attent is. Of je nu een familielid, vriend of collega bezoekt die net ouder is geworden, de onderstaande cadeaus kunnen eigenlijk altijd wel. Kan jij dus wel wat inspiratie gebruiken voor een leuk en attent cadeau? Lees dan snel verder!

Een luiertaart

Een luiertaart is niet alleen praktisch maar ook leuk om te zien. Heb je nog nooit een luiertaart gezien? Dan zal ik het even kort uitleggen. Dit is namelijk een creatief cadeau dat bestaat uit luiers die in de vorm van een taart worden gerold en daarna gedecoreerd wordt met babyproducten zoals rompertjes, sokjes en spuugdoekjes. Een luiertaart is niet alleen een grappig gezicht maar ook een handig cadeau omdat het de ouders voorziet van de hoognodige luiers. Wil je het duurzaam aanpakken? Doe er dan een proefpakket met wasbare luiers bij. Zo geef je de kersverse ouders de kans om ook deze luiers (kosteloos) uit te proberen.

Een lief knuffeltje

Een zachte en lieve knuffel is een klassiek kraamcadeau dat altijd wel gewaardeerd wordt. Kies een knuffel van goede kwaliteit die veilig is voor baby’s en gemakkelijk te wassen valt. Veel baby’s vinden het heerlijk om met een knuffeltje te slapen, dus dit cadeau zal zeker in de smaak vallen.

Hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken zijn erg handig om te hebben wanneer er een baby in je leven is gekomen. Deze doeken zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden als spuugdoekjes, om de baby af te drogen na een badje, als ondergrond voor het verschonen van luiers en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, dus je kunt een set kiezen die past bij de stijl van de ouders.

Een babyslaapzakje

Een babyslaapzak is een veilige en comfortabele manier om een baby warm te houden tijdens het slapen. Zo’n slaapzakje voorkomt dat de baby onder de dekens terechtkomt en zorgt daarnaast voor een constante temperatuur tijdens het slapen. Kies een slaapzak die past bij het seizoen en de grootte van de baby. En kiezen voor een leuk printje binnen een stijl die de ouders ook mooi vinden is natuurlijk altijd een goed idee.

Voorleesboekjes

Een (voorlees)boek is een mooi cadeau voor de ouders die graag voorlezen aan hun kinderen of dit graag willen gaan doen. Ga voor een klassieker zoals ‘Nijntje’ of ‘Rupsje Nooitgenoeg’ of laat je verrassen door een van de nieuwere opties. Een boek is niet alleen leuk om te lezen, voorgelezen worden bevordert namelijk ook de taalontwikkeling van het kind. Dat is dus een mooie bonus.

Of je nu kiest voor een praktisch of juist een decoratief cadeau, het belangrijkste is natuurlijk om te laten zien dat je blij bent voor de nieuwe ouders en hun pasgeboren baby en dat je aan hen denkt. Elk cadeau zal dus ook hoogstwaarschijnlijk wel goed ontvangen worden aangezien je in ieder geval je best hebt gedaan om iets leuks voor de kersverse ouders te kopen!

Welk cadeau zou jij zelf het leukst vinden om te krijgen? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.