Een kerst zonder stress


Niet normaal hoe de tijd vliegt de laatste paar maanden! Voor mijn gevoel zijn we pas net begonnen aan de herfst haha! Hoe was jouw Sinterklaasavond? Hopelijk heb je mooie cadeautjes gekregen en een gezellige tijd gehad natuurlijk! Ik heb samen met mijn familie pakjesavond gevierd en dat was echt super gezellig. Cadeautjes, lekker eten, Sinterklaasliedjes.. heerlijk! Sinterklaasavond is echt nog maar net achter de rug of we moeten ons alweer gaan focussen op kerst. Wat trekken we aan naar de kerstfeestjes, wat gaan we koken, wie zetten we naast wie tijdens de kerstbrunch en ga zo maar door…

kleding

123

Ben jij een beetje een stresskip? Of ben jij juist diegene die de kerstdagen voor je moeder iedere keer weer een stressvolle periode maakt omdat je je nooit aan een planning kunt houden?

 Zelf maak ik me niet echt zorgen over de feestdagen maar ik zorg wel dat ik goed voorbereid ben. Ik ga altijd op tijd naar de stad voor mijn kerstkleding (de opties hierboven vind ik erg tof!), spreek goed de planning af wanneer ik bij anderen ga eten en verder laat ik het vooral een beetje over me heen komen. De feestdagen zijn er om plezier te maken, je zorgen maken over belangrijkere dingen kan altijd nog!

Nu hebben we allemaal weleens onze momenten en hoewel we zielsveel van ons familie en vriendin houden kan dit af en toe wel eens wat stress of irritaties opleveren. Bonprix zet zich dit jaar in voor een kerst vol familie, liefde en geluk en dat is ook exact waar de kerstdagen om zouden moeten gaan! Bonprix maakte er een toffe video over die de boodschap perfect overbrengt. Een kerst zonder stress is natuurlijk ook veel leuker! Bekijk de video hieronder:Wil jij je familieleden de belofte maken dat je deze kerst niet weer twee uur te laat komt of je vriend vertellen dat je dit jaar niet gaat zeuren wanneer hij geen zin heeft in een stropdas heb ik iets leuks voor je! Op de website van Bonprix kan je namelijk een feestelijke belofte achterlaten en deze direct delen met je familie en vrienden. Zo hoeven zij zich niet zo’n zorgen te maken en gaan jullie allemaal een super fijne tijd tegemoet!

Heb jij al leuke plannen voor de kerstdagen? Laat het achter bij de comments!


Advertorial

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

6 Comments

 1. Eline

  ohh dat jurkje is leuk! ga ik even naar kijken!

 2. Lisa

  Die actie van Bonrprix is zo leuk! Er zitten ook prachtige jurkjes tussen.

 3. suzan

  Leuk artikel! Het leren rokje vind ik echt helemaal geweldig!

 4. Florentine

  Wat een leuk artikel, ik vind die leren rok zó gaaf!

 5. Madelief

  Wat een mooie rok! Ik heb een paar feestjes op de planning staan en plan ook altijd alles ver van te voren :)

 6. Yara

  Leuke tips en leuk filmpje!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.