Een nagellak die 8 dagen blijft zitten?!

Nagels

Toen ik zo’n 2 weken terug een foto van mijn nagels met deze nagellak op instagram had gezet kreeg ik er meteen leuke reacties op! Nu ben ik sowieso altijd al gek op paars maar deze prachtige lila kleur viel ook bij mij erg in de smaak. Ik wilde er voorlopig alleen nog niets mee gaan doen en door schooldrukte heeft de lak er een week op gezeten (normaal gesproken verander ik om de 2/3 dagen van kleur, ik ben kleuren snel beu!). Toen we ineens 8 dagen verder waren begon er iets op te vallen: deze nagellak blijft extreem lang mooi! Benieuwd naar bewijsmateriaal?

Hierboven zie je de welbekende instagram foto en jawel, deze foto is dus genomen met mijn iphone. Normaal gesproken probeer ik dat te voorkomen maar bij deze post vond ik het wel toepasselijk. Ik gebruikte twee laagjes en dan dekt de lak prima voor overdag. Bij drie lagen is hij volledig dekkend en schijnt er geen enkel stukje nagel meer doorheen.

Hieroven zie je het resultaat na 8 dagen zonder topcoat. Niet normaal toch? Ik weet niet hoe het met jullie nagels zit maar op die van mij blijft een kleur echt maar zo’n 2 dagen mooi en daarna komen er al gaten tevoorschijn. Natuurlijk, je ziet hier en daar een leeg stukje aan de uiteindes van mijn nagels en de lak is zeker niet meer zo mooi als voorheen maar dat kan ook niet anders aangezien je nagels ook gewoon blijven groeien.

Ik vind het echt een ontzettend groot pluspunt als een nagellak lang blijft zitten en dat maakt mij dus ook meteen fan van deze lakjes. Zo lakken ook nog eens ontzettend fijn! Zo jammer dat ik er maar eentje uit Londen heb meegenomen.. Ik zou graag de hele gelly collectie aan mijn  nagellakrek (die trouwens volledig vol zit) toevoegen. Gelukkig zijn de lakjes wel online te krijgen bij o.a. The Makeup Spot voor maar €5,25.

Zijn jullie al bekend met de Gelly Hi Shine lakjes van Barry M?

27 thoughts on “Een nagellak die 8 dagen blijft zitten?!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.