Een nagellak die 8 dagen blijft zitten?!

Toen ik zo’n 2 weken terug een foto van mijn nagels met deze nagellak op instagram had gezet kreeg ik er meteen leuke reacties op! Nu ben ik sowieso altijd al gek op paars maar deze prachtige lila kleur viel ook bij mij erg in de smaak. Ik wilde er voorlopig alleen nog niets mee gaan doen en door schooldrukte heeft de lak er een week op gezeten (normaal gesproken verander ik om de 2/3 dagen van kleur, ik ben kleuren snel beu!). Toen we ineens 8 dagen verder waren begon er iets op te vallen: deze nagellak blijft extreem lang mooi! Benieuwd naar bewijsmateriaal?

Hierboven zie je de welbekende instagram foto en jawel, deze foto is dus genomen met mijn iphone. Normaal gesproken probeer ik dat te voorkomen maar bij deze post vond ik het wel toepasselijk. Ik gebruikte twee laagjes en dan dekt de lak prima voor overdag. Bij drie lagen is hij volledig dekkend en schijnt er geen enkel stukje nagel meer doorheen.

Hieroven zie je het resultaat na 8 dagen zonder topcoat. Niet normaal toch? Ik weet niet hoe het met jullie nagels zit maar op die van mij blijft een kleur echt maar zo’n 2 dagen mooi en daarna komen er al gaten tevoorschijn. Natuurlijk, je ziet hier en daar een leeg stukje aan de uiteindes van mijn nagels en de lak is zeker niet meer zo mooi als voorheen maar dat kan ook niet anders aangezien je nagels ook gewoon blijven groeien.

Ik vind het echt een ontzettend groot pluspunt als een nagellak lang blijft zitten en dat maakt mij dus ook meteen fan van deze lakjes. Zo lakken ook nog eens ontzettend fijn! Zo jammer dat ik er maar eentje uit Londen heb meegenomen.. Ik zou graag de hele gelly collectie aan mijn  nagellakrek (die trouwens volledig vol zit) toevoegen. Gelukkig zijn de lakjes wel online te krijgen bij o.a. The Makeup Spot voor maar €5,25.

Zijn jullie al bekend met de Gelly Hi Shine lakjes van Barry M?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

27 Comments

 1. LounaBeauty/ Milou

  Whaaaa! gaaf. Die moet ik hebben haha!!
  Fijn kleurtje heeft die ook!
  LounaBeauty/ Milou onlangs geplaatst…Wishlist maartMy Profile

 2. Sofie

  Wauw, dat ziet er zeker nog goed uit na 8 dagen!
  Sofie onlangs geplaatst…Girl, you can do it!My Profile

 3. Roxanne

  Ideaal! Erg mooi kleurtje ook :)

 4. Mayara Esther

  Ik kende het eigenlijk niet maar de resultaat (dat het lang blijf) is super, een nagellak die ik dus moet hebben.
  Mayara Esther onlangs geplaatst…Back to the 60′s Project #1My Profile

 5. irene niec

  8 dagen dat is lang dat lukt mij niet met gewone nagellak.
  Ik zal toch deze moeten gaan proberen.

 6. Rosa

  Ooh! nu ben ik ook super benieuwd! Jammer dat ze niet in de Nederlandse winkels te koop zijn!Mooie nagels heb je ook trouwens
  Rosa onlangs geplaatst…PaintpotsMy Profile

 7. Laura Louise - Fablouise

  Wauw, wat een kwaliteit! Ik vind het kleurtje ook echt heel erg mooi en wat heb je een prachtige nagels!
  Laura Louise – Fablouise onlangs geplaatst…My Life (in)Stagram 10#My Profile

 8. Danielle

  Omg deze wil ik.8 dagen?! :o
  Danielle onlangs geplaatst…Personal Update #2My Profile

 9. femketje

  woah! die ziet er na zo’n lange tijd nog pretty goed uit :D
  femketje onlangs geplaatst…Photo Of The Week: Femketje.My Profile

 10. Marjolein

  Oeh I like! Bij mij blijft nagellak vaak maar 1-2 dagen mooi. Toevallig had ik de afgelopen 3 dagen een Essie nagellakje op die ook echt perfect bleef zitten! Yay :D
  Marjolein onlangs geplaatst…Illamasqua – ScarceMy Profile

 11. Edith

  Woow, super dat hij zo lang blijft zitten! Mooi kleurtje ook. Ik hou van de lakjes van BarryM
  Edith onlangs geplaatst…Coconut bodylotion van The Body ShopMy Profile

 12. Chantal

  Dat klinkt goed zeg en wat een mooi kleurtje!
  Chantal onlangs geplaatst…Review: MIYO oogschaduw 013 ChiliMy Profile

 13. Jennifer

  Ik zie inderdaad dat de kleur super snel is vervaagd, dat is jammer. Maar blijven wel heel lang zitten! Ik zou het wel de moeite waard vinden, denk ik, als ik dan 8 dagen niet naar m’n nagels om hoef te kijken … !
  Jennifer onlangs geplaatst…Studentfood: Heerlijke BroodlunchMy Profile

  1. Sharon

   Dat komt puur door de verschillende lichtbronnen! De kleur is precies hetzelfde gebleven, gelukkig maar :)

 14. maureenlisanne

  Wat een mooie dekking en goed resultaat! Het kleurtje is ook heel erg mooi. Barry M lakjes moeten echt naar Nederland komen!
  maureenlisanne onlangs geplaatst…Winactie: MUA Undress Me Too PaletteMy Profile

 15. Kirsten

  Wat een goeie zeg!
  Kirsten onlangs geplaatst…fashion / mooie accessoiresMy Profile

 16. Josephine

  WOW, dat is amazing!
  Josephine onlangs geplaatst…SCHATTEN + deze week op repeatMy Profile

 17. Linda

  Wow deze moet ik hebben!!! Haha
  Linda onlangs geplaatst…De Boyfriend Tag, Kevin over LindaMy Profile

 18. Lotte

  Wow! Ik ga ze gelijk bestellen

 19. Maxime

  Super mooie kleur!
  Is de eerste foto met drie laagjes? Ik vind ‘m, bijvoorbeeld op je pink nagel, toch niet 100% dekkend, of ligt dat aan mij?

  XO

 20. Myrthe

  Ik heb soms ook dat een nail art gewoon een week blijft zitten! Maar dan met een goede topcoat! :)
  Myrthe onlangs geplaatst…Paashaas nail art!My Profile

 21. Beautytalk

  Waaauw! Schitterend! 8 dagen! I want.. en echt een mooi kleurtje!!
  Eefje
  Beautytalk onlangs geplaatst…Beautytalk op Facebook!My Profile

 22. Eva-Lynn

  Wauw zeg! Da’s echt te gek!
  Eva-Lynn onlangs geplaatst…Outfit of the day #6My Profile

 23. Wendy (B)

  Ik ben nog niet bekend met de Gelly Hi Shine lakjes van Barry M.
  Nu ben ik wel erg benieuwd geworden.
  Dus: bedankt :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.