Een nieuwe kapper uitkiezen – 5 tips!

Een nieuwe kapper uitkiezen is (als je het mij vraagt) echt geen pretje. Wanneer ik eenmaal een goede kapper heb gevonden vind ik het namelijk fijn dat ik weet wat ik kan verwachten en dat de kans erg groot is dat het resultaat mooi zal worden. Toch kan het voorkomen dat je een nieuwe kapper moet uitkiezen. Je kapper stopt er misschien mee of misschien ben je pas verhuisd naar een ander land en moet je dus wel op zoek naar een nieuwe kapper. Het kiezen van een nieuwe kapper kan een grote stap zijn, vooral als je al heel lang bij dezelfde kapper bent geweest. Het is dus belangrijk om je tijd te nemen om de juiste te zoeken die het beste bij jou en jouw smaak past! Hieronder vind je een aantal tips die je te helpen bij het kiezen van een nieuwe kapper.

1. Doe een klein onderzoekje

voordat je een kapper kiest, is het belangrijk dat je wat onderzoek doet. Kijk op internet naar beoordelingen van kappers in jouw omgeving en lees deze om te zien wat mensen ervan vinden. Als je jouw stijl in gedachten hebt, zoek dan ook naar foto’s van andere klanten om te zien of de kapper in staat is om deze te bereiken.

2. Vraag rond voor aanbevelingen

Vraag je vrienden of familie naar hun aanbevelingen over kappers. Als iemand een goede ervaring heeft gehad met een bepaalde kapper, is het altijd goed om deze te overwegen.

3. Neem de locatie in overweging

Denk goed na over de locatie van de kapper. Als je bijvoorbeeld een drukke baan hebt, is het misschien beter om een kapsalon te kiezen die dicht bij jouw werk of huis ligt, zodat je er gemakkelijk terecht kunt. Wanneer je bijvoorbeeld in Almelo woont is het dan handig om via Google of Instagram te zoeken naar Kapper Almelo.

4. Check de wachtrijen

Neem contact op met de kapper voordat je een afspraak maakt. Vraag naar hun beschikbaarheid en krijg meer informatie over de mogelijkheden die zij aanbieden. Als je nog ergens over twijfel is het altijd goed om eerst contact met hen op te nemen voor je een afspraak maakt. Sommige kappers bieden bijvoorbeeld geen opties zoals balayage aan en dan is het zonde wanneer je dit past hoort wanneer je al in de kappersstoel zit.

5. Bekijk de prijzen

als je op zoek bent naar een nieuwe kapper, is het belangrijk om de prijzen te vergelijken. Kijk wat verschillende kapsalons je voor dezelfde behandeling aanbieden en vergelijk de prijzen om erachter te komen wat het beste bij je past.

Door deze tips in acht te nemen, kun je er zeker van zijn dat je de juiste kapper kiest die bij je stijl en budget past. Bedenk dat je misschien een paar kappers moet uitproberen voordat je de perfecte vindt, maar als je de tijd neemt om de juiste te zoeken, dan zul je eindelijk een kapper hebben die precies weet hoe je je haar wilt hebben en waar je hopelijk nooit meer weg wilt gaan!

Ben jij tevreden met je huidige kapper?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.