Elie Saab Girl of Now Forever

Bij sommige merken weet je gewoon dat elke nieuwe geur weer een topper gaat zijn. Ik heb dat persoonlijk bij Elie Saab. Eergisteren viel er weer een nieuwe geur op de mat en jullie begrijpen dat ik meteen enorm benieuwd was! Ik ging dus ook meteen aan de slag met de foto’s zodat ik ‘m zo snel mogelijk uit de verpakking kon halen. Benieuwd naar deze nieuwe geur en mijn mening? Lees dan snel verder!

Het gaat hier vandaag over Elie Saab Girl of Now Forever. Dit is dus een variant op de welbekende ‘Girl of Now’ parfum welke het merk al eerder uitbracht. Elie Saab Girl of Now Forever staat voor de echte ibiza-feelings. Meiden die in zomerse sferen partyen op Ibiza en even al hun zorgen vergeten. Cocktails aan het zwembad, bruin worden op het terras in het zonnetje en ga zo maar door. Het leven bruist. Wanneer ik de geur nu ruik kan ik me zeker herkennen in dat gevoel. De geur ruikt chique maar heeft zeker ook iets zomers.

De topnoten van dit parfum bestaan uit Framboos en Citrus, de hartnoten uit Rosa Cassia en Fleur d’Ormond en de basisnoten worden gevormd door Cashmeran (houtachtig) en patchoeli. Ik vind de mix echt goddelijk! Gisteren heb ik de geur de hele dag gedragen tijdens mijn verhuizing en zelfs aan het einde van de dag (ja, na al dat zware werk haha) was hij nog erg goed aanwezig. Ook prima voor een avondje stappen dus!

Ik ben erg onder de indruk van deze geur en ga hem zeker heel vaak dragen wanneer het weer wat warmer weer gaat worden. Elie Saab Girl of Now Forever kan je prima dragen naar je werk maar ruikt toch ook wel speciaal genoeg voor een avondje uit. Ik denk dat veel meiden deze geur erg lekker zullen vinden.

De prijzen van Elie Saab Girl of Now Forever zijn als volgt:

Elie Saab Girl of Now Forever Eau de Parfum 30ml – €54,00
Elie Saab Girl of Now Forever Eau de Parfum 50ml – €80,00
Elie Saab Girl of Now Forever Eau de Parfum 90ml – €106,00

Deze geur ligt sinds 1 februari in de winkels en is te koop bij alle erkende verkooppunten van Elie Saab! Ga jij hem binnenkort testen?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Sanne

    Klinkt lekker! Ik zie hem alleen online nog niet staan.. is hij wel gewoon te koop in de winkels?

    1. Sharon

      Nu wel! Hij was nog te nieuw denk ik haha. Nu wel online vindbaar!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.