Elie Saab Le Parfum In White

img_0045.jpg

De geuren van Elie Saab zijn al jaren een grote favoriet van mij. De bekendste geur van het merk is natuurlijk ‘Elie Saab Le Parfum’ en deze heb ook ik al eens in mijn collectie gehad. Dat is al wel weer een jaartje of twee geleden en de geur is inmiddels helemaal op. Super leuk vond ik het dus ook dat ik vorige week een speciale uitgave van dit heerlijke parfum mocht ontvangen! Het gaat hier om Elie Saab Le Parfum In White.

Zoals we gewend zijn van Elie Saab is de vormgeving weer prachtig. De verpakking bestaat zoals je hierboven kunt zien uit twee delen en straalt vooral vrouwelijkheid en luxe uit. Natuurlijk ook veel wit, zoals de naam al verklapt.


De flacon zelf is gemaakt van helder glas met hier en daar gouden en witte accenten. De flacon lijkt ook vrij veel op de originele uitvoering. Makkelijk te herkennen in de winkel dus! De geur zelf komt op mij erg luxe over. Elie Saab Le Parfum In White bevat o.a. oranjebloesem, rode bessen, jasmijn, witte muskus en witte amber. Zoals jullie weten ben ik gek op witte muskus en witte amber in parfum en deze samenstelling is dus ook helemaal mijn ding. De geur doet me denken aan luxe, warmte en stijl.

We hebben tot nu toe dus een prachtige verpakking, een luxe flacon en een heerlijke geur maar dan zijn we er natuurlijk nog niet. Welk prijskaartje hangt er aan dit prachtige product? Elie Saab Le Parfum In White is verkrijgbaar in een flacon van 30ml, 50ml of 90ml en de goedkoopste uitvoering (30ml) kost op dit moment €51,30 bij Douglas. Niet heel goedkoop natuurlijk maar we hebben het hier ook wel over een parfum van kwaliteit. Ben jij op dit moment aan het sparen voor een parfum van hoge kwaliteit? Bekijk dan eens deze geldtips. De geur blijft enórm lang zitten onderscheidt zich echt van de concurrent. Ik ben fan!

Zou dit een parfum voor jou kunnen zijn? 

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

  1. Jolein

    Klinkt als een heerlijk parfum!

  2. Kyra

    Deze ga ik zeker testen in de winkel want hij klinkt heerlijk <3

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.