Parfum

Elie Saab – Le Parfum & Scented Bodylotion

Zelden schrijf ik blogposts over testers, ik gok zelfs dat dit de eerste keer is! Toen ik een tijdje terug een verloren glossybox openmaakte (hij lag ongeopend in mijn kast, oeps!) kwam er een enorm lekkere geur vrij, namelijk die van Elie Saab. De geur was zo verrukkelijk dat ik er wel een blogpost over moest schrijven en dat doe ik nu dus ook!

Wanneer je nog nooit van Elie Saab gehoord hebt (wat ik me heel goed kan voorstellen, ik dacht op het begin zelfs ‘ellie saab’ te lezen …) is een korte uitleg misschien wel handig. Elie Saab is een bruidsmodemerk afkomstig uit Libanon. Het brein achter de prachtige prinsessenjurken is eveneens Elie Saab. De ontwerper maakte op 9-jarige leeftijd zijn eerste ‘kunstwerk’ met de oude gordijnen van zijn moeder en begon op zijn 18e zonder diploma zijn eigen atelier! Inmiddels zijn zijn jurken ontzettend geliefd onder prinsessen en celebs en kon een eigen parfum niet uitblijven.

Keywords voor zijn ontwerpen zijn ongetwijfeld vrouwelijkheid en romantiek, zo ook terug te halen uit zijn parfum. De geur zorgt met haar Oranjebloesem, Rozenhoning, Ylang-Ylang (deze bloemen worden o.a. op het bed van pasgetrouwde stelletjes gegooid, het zou stress verminderen en geslachtsdrift bevorderen haha!), Patchoeli en Amber voor een sensuele mix. Het parfum doet me zelfs een (heel!) klein beetje denken aan Alien aangezien dit parfum ook wat pittigs/stoers heeft.

De prijs is niet goedkoop maar ook niet de duurste uit de high-end categorie, op dit moment betaal je namelijk €41,10 voor 30 ml bij ICI Paris XL.

Ik ga de geur in ieder geval snel in huis halen want ik ben groot fan van deze parfum! De bodylotion gebruik ik nu ook al een aantal dagen (hij is wel bijna op nu haha!) en vind ik ook erg fijn. Hopelijk zijn er op dit moment dus ook leuke setjes te koop!

Heb jij Elie Saab al eens geprobeerd?

17 thoughts on “Elie Saab – Le Parfum & Scented Bodylotion”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.