Emma Matras Review – mijn eerlijke mening over het Emma Matras inclusief foto’s

Emma matras review nodig? Dan heb ik goed nieuws voor je! Het is namelijk eindelijk tijd voor mijn uitgebreide Emma Matras Review. We weten allemaal dat een goede nachtrust ontzettend belangrijk is om overdag goed te kunnen functioneren. We willen natuurlijk allemaal vol energie wakker worden zodat we met goede moed aan de dag kunnen beginnen. Nu zijn er meerdere manieren om je nachtrust te verbeteren maar een goed matras speelt hierbij vanzelfsprekend een hele grote rol. Wist je dat je door een slecht matras zelfs rugklachten kunt ontwikkelen?!

Emma matras review

Toen het bij mij een paar weken geleden tijd werd voor een nieuw matras en Emma mij de kans gaf om een van hun matrassen uit te proberen zei ik hier natuurlijk geen nee tegen! Vandaag is het dan eindelijk tijd voor mijn Emma matras review waarbij ik het ga hebben over de Emma O2. Laten we snel beginnen!

Emma matras review

Wanneer je ook maar een beetje verstand hebt van matrassen zal het merk Emma je niet onbekend zijn. Het Emma matras is niet voor niets al vier keer als beste matras beoordeeld in de matrassentest van de Consumentenbond. Het merk heeft inmiddels al een groot aantal fans opgebouwd door de goede kwaliteit maar er zijn nog een aantal andere fijne voordelen. Wanneer je een Emma matras aanschaft krijg je namelijk niet alleen tien jaar garantie maar mag je het matras ook nog eens 100 dagen uitproberen. Na 99 nachten toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Een matras kan je nu eenmaal niet echt volledig uitproberen in de winkel (tenzij je er mag blijven slapen..) dus dit vind ik echt een onwijs groot voordeel. Super klantvriendelijk ook.

Wanneer je een Emma matras bestelt krijg je het matras opgerold binnen. Dit vind ik persoonlijk echt super praktisch want je kunt het matras op deze manier gemakkelijk naar je slaapkamer verplaatsen. Nu kan je mijn woning gemakkelijk bereiken met een lift maar ook met een klein trapgat hoef je je geen zorgen te maken! Wanneer je eenmaal op de plaats van bestemming bent aangekomen pak je het matras uit en leg je het op je bed neer. Door een klein stukje van het plastic los te knippen zal het matras zichzelf daarna direct uitrollen. De matrassen hiervoor moesten eerst een hele dag ‘uitzetten’ maar mijn Emma matras was na tien minuten al ready to go. Wanneer je het matras dus ’s avonds pas uitpakt hoef je niet eerst een paar uren te wachten voordat je naar bed kunt gaan. Handig!

Emma matras verpakking

Emma matras review

Toen ik voor de eerste keer op mijn Emma matras ging liggen viel mij direct op dat het matras harder was dan mijn matras daarvoor. Dit maakte me toch wel een tikje sceptisch. Zou het matras niet té hard zijn? Wat ik wel direct heel fijn vond was de stevigheid van het matras. Wanneer je bijvoorbeeld aan de ene kant van het matras zou gaan springen dan voelt de persoon aan de andere kant hier helemaal niets van. Wanneer je samenwoont heb je dus zo goed als geen last van de eventuele rolbewegingen van je partner.

Emma matras in het echt

Mijn uiteindelijke mening over het Emma matras
Nu we een aantal weken verder zijn willen jullie natuurlijk weten wat ik op dit moment van het matras vind. Ik was in het begin natuurlijk een beetje sceptisch maar dit bleek achter helemaal niet nodig. Het matras is zeker aan de harde kant maar dit werkt verrassend goed voor mijn lichaam. Ik vind het matras persoonlijk super comfortabel liggen en word sinds ik dit matras heb nooit meer wakker met spierpijn of andere klachten. Bij mijn vorige matras kwam dit zo nu en dan nog wel eens voor en nu weet ik dat deze klachten dus ook echt door mijn matras werden veroorzaakt. Ik ben dus ook super blij dat ik een oplossing heb gevonden. Het merk geeft zelf de volgende uitleg voor de magische werking van dit matras:

“De verschillende lagen schuim zorgen samen voor een punt-elasticiteit die zich snel en vanzelf aanpast aan je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je geen last van drukpunten hebt”.

Zou ik het matras aanraden?
Het antwoord op deze vraag is 100% ja! Wel zou ik je alsnog willen aanraden om het matras eerst eens te gaan bekijken en voelen in het echt. Je kunt Emma tegenwoordig ook vinden in de winkels van Beter Bed dus mocht je je wat zorgen maken over de hardheid van dit matras zou ik daar zeker even langsgaan voordat je de daadwerkelijke aankoop doet. Wil je toch direct een Emma matras bestellen? Dan heb je altijd je 100 proefdagen nog!

Emma matras review nederlands

Ook niet onbelangrijk: het matras is een beauty om te zien. Mooi hoekig, fijn materiaal en lekker hoog. Staat prachtig in je slaapkamer!

En dan was dit mijn Emma Matras Review alweer! Ben jij op dit moment blij met je matras of zou je ook wel graag een nieuw matras willen aanschaffen? Laat het achter in de comments!

Volg je mij eigenlijk al op Instagram?
Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Alexandra

    Ik heb deze matrassen inderdaad al vaker voorbij zien komen, klinkt als een goed en fijn matras!

    Ik ben persoonlijk toch wel van het uitproberen in de winkel, maar zo’n lange retourtermijn is bij online bestellen inderdaad wel fijn!
    Alexandra onlangs geplaatst…Mijn 3 essentiële elementen voor een fijne slaapkamerMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.