Enkellaarsjes voor de winter van 2020 – 5 super trends!

Zoals jullie weten ben ik in de winter gek op laarsjes en dan het liefst enkellaarsjes! De tijd van sneakers is namelijk echt voorbij (er kon vorige week in sommige delen van het land zelfs al geschaatst worden!) en dat betekent dat we op zoek moeten gaan naar een wat warmere schoen. Zelf vind ik de enkellaars super fijn om te dragen in de winter. Je blijft lekker warm maar ziet er toch nog stijlvol uit. Natuurlijk zijn er verschillende soorten enkellaarzen en elk jaar komen er weer leuke nieuwe modellen en kleuren op de markt. Benieuwd welke enkellaarzen deze winter een grote rol gaan spelen? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

Western

De western trend is niet meer weg te denken uit 2020. Je moet er natuurlijk maar net van houden maar ik ben dus echt gek op deze trend! Mijn perfecte western boots heb ik nog niet gevonden maar mocht ik deze binnenkort tegenkomen laat ik het jullie sowieso weten. De bruine cowboylaarzen uit mijn collage ga ik in ieder geval snel eens passen in de winkel! Deze komen dus van de Bijenkorf.

Lakleer

Wat we ook veel gaan zien deze winter is lakleer. Dr Martens kwam natuurlijk een tijd geleden al met deze schoenen maar je ziet de laklaars ook veel voorbijkomen bij andere merken. Een schoen met lakleer kan je outfit echt een upgrade geven. Wanneer je bijvoorbeeld een simpele zwarte trui en jeans draagt kan je je outfit wat meer chique laten ogen wanneer je deze items combineert met een zwarte laklaars.

Biker boots

Biker boots waren vorige winter al een enorme hit en dat is deze winter weer het geval. Veel schoenenwinkels hebben wel een paar stoere zwarte biker boots in hun assortiment verwerkt. Hoe tof zijn de biker boots op bovenstaande collage trouwens?! Ik ga deze binnenkort ook even passen!

Wit

Misschien wel een van de meest vernieuwende trends van dit seizoen: wit! Witte boots zijn helemaal hot en je ziet deze kleur bij heel veel schoenenmerken voorbijkomen. Combineer de witte schoen met een all black outfit zodat ze extra zullen opvallen of draag ze bij een wat drukkere outfit voor een dramatische look. Wat vinden jullie van deze trend? Cool of too much?

Platforms

Nog een grote favoriet van mij: platforms! Voor mijn lengte wat minder prettig (want ik ben al enorm haha) maar wel heel mooi om naar te kijken. Ook vind ik schoenen met een platform verrassend lekker lopen. Hebben jullie dit ook? Ook maken ze een enkellaars direct een stuk stoerder. Ik ben fan!

Genoeg leuke trends dus waar je deze winter mee aan de slag kunt gaan! Veel trends zijn ook gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstijlen. Platforms kunnen bijvoorbeeld bij een spijkerbroek worden gedragen maar ook prima bij een jurkje (wel met panty in de winter natuurlijk!). Bij de western laarsjes is dit net zo het geval. Genoeg mooie opties dus!

De laarsjes uit de collage heb ik hieronder nog even voor je op een rijtje gezet:

1. Scotch & Soda – Corall cowboylaars van leer
2. Dr. Martens – Jadon biker boot van leer
3. Maje – Western enkellaarsjes van leer
4. Billi Bi – enkellaarsje van lakleer
5. Vagabond – Hedda enkellaarsje van leer
6. Nubikk – Djuna Aubine enkellaarsje van leer

Welke enkellaars ontbreekt nog in jouw kast? Ik ben benieuwd!

PS: Zin om nog meer te shoppen? Bekijk dan ook eens deze leuke kleding sites.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.