winactie

Enorme beauty giveaway! (30DOS)

Welkom terug bij 30 days of Sharon! We zijn alweer aangekomen bij de vijfde dag en vandaag geef ik een enorm pakket vol prachtige beautyproducten weg! Meedoen is super simpel! Mocht je mee willen doen aan de winactie zijn dit de spelregels:

– Abonneer op mijn YouTube kanaal
– Volg mij op Instagram (@sharonvanbommel)
– Laat een comment achter onder deze video (op mijn youtube kanaal dus) waarin je verteld waarom je deze producten zou willen winnen!

Heel veel succes allemaal! Deze winactie loopt tot 1 juli 22:00!

32 thoughts on “Enorme beauty giveaway! (30DOS)”

 1. Ik reageer eigenlijk nooit…
  Maar ik wilde even zeggen dat ik het tof en knap vind dat je je naam hebt veranderd en zo’n gave week doet met alleen maar artikelen :) :) (ook nieuwe lay-out van je site?)!!
  Ik doe zeker mee met deze leuke winactie!
  Maar ik laat natuurlijk ook een reactie achter op je youtube-kanaal onder dit filmpje ;)
  You go girl!
  Liefs

 2. Wat een leuk pakket ! Vooral dat oogschaduwpallette, de bruno banani producten en de O.P.I. lakjes lijken me heel fijn :) ik doe mee !
  Xxx

 3. Dit is trouwens het e-mail adres waarmee ik geabboneerd ben op je YT-kanaal.. :) in de vorige reactie typte ik mijn andere e-mail 😁

 4. Wat superleuk! Ik volgde je al op instagram maar was nog niet geabonneerd op je you tube kanaal. hoewel ik je filmpjes wel altijd bekijk. mijn reden om het pakket graag te winnen is omdat ik nog maar een kleine blog heb en dus al mijn producten zelf moet kopen. Ik ontvang nog geen pakjes. met het pakket zou ik een aardig tijdje voorruit kunnen wat betreft reviews en NOTD’s. Liefs, Klaartje.

 5. Tuurlijk doe ik mee! En waarom ik zou willen winnen? Nou gewoon.. Mooie producten winnen is toch altijd leuk ;) deze kans laat ik niet aan mij voorbij gaan, haha.
  X-jes Carlijn

 6. Waaauw. Wat een droompakket Sharon! Ik win eigenlijk nooit iets, maar bij deze winactie moest ik het gewoon proberen! Nooit geschoten is altijd mis. :-)

  Kus Nina X

 7. Super leuk Sharon,
  Ik en mijn vriendinnen (waaronder een Sharon haha) volgen je al best wel lang en we vinden het heel leuk om je artikelen en video’s te bekijken😊
  Wel toevallig want laatst had ik broeken nodig (ik ben net zo lang als jij, dus hel met broeken kopen) maar toen zag ik je shoplog me o.a. de broeken van de topshop! Ik ben er meteen heen gegaan de volgende dag, ze zitten super fijn en ze zijn lekker lang.
  Ik doe zeker mee met deze winactie, omdat ik de producten heel erg mooi vind. Ook ben ik stiekem heel erg benieuwd naar de OPI lakjes

  Liefs, Marlous

 8. hoi Sharon 🙆🏻
  Ik vind het geweldig dat je weer een winactie hebt !
  Natuurlijk doe ik weer mee wantjaa het zijn allemaal super leuke producten die ik zelf jammer niet kan krijgen .
  Ik was al geabboneerd op jou youtube en instagram account ☺️
  En ik heb alle stappen gevolgd want ik wil echt heel graag winnen 💖
  Groetjes van mij 🌹
  ( op youtube heet ik Ay Ma en instagram xa.mag_ ) ❤️

 9. Heey Sharon, ten eerste wil ik even zeggen, wat vervelend van je camera, ik volg je al op Instagram en had het dus gelezen.. ging hij gewoon niet meer aan of is hij gevallen of zoets? In ieder geval, ik hoop dat je snel je nieuwe camera binnenkrijgt, en ik (en hopelijk de rest ook) begrijp natuurlijk heel goed dat het nu wat daagjes/dagen kan duren tot we een nieuw filmpje te zien krijgen, maar ik vind het ook weer niet zo erg want ik kan altijd nog leuke oude filmpjes terugkijken ;). Maar even serieus, wat is dit een coole winactie zeg! Ik zou dit dus echt dolgraag willen winnen, niet alleen vanwege de inhoud, maar ook omdat ik wel benieuwd ben hoe het is om dan thuis te komen van een saaie schooldag, dat je net even wat chocolade eet en dat er dan opeens een bezorger met een huge pakket voor de deur staat. Maar alsnog, deze inhoud is zo leuk!! Natuurlijk vind ik die tien van OPI geweldig, maar ook de haarspray en dat poeder :) Ik wens iedereen veel succes en ik weet 100% zeker dat de winnares dolblij gaat worden.

  Liefs,
  Didem

 10. Wauw, wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee. Waarom? Omdat ik echt nog nooit iets heb gewonnen en dit echt een heel mooi pakket is :D

 11. Hoi, ik zou willen meedoen omdat ik de make-up producten heel mooi vind. Ik zou graag alles behalve de cosmetica aan mijn moeder kado willen geven omdat ze namelijk een paar hele stressvolle dagen heeft. Dat is niet fijn. Ik wil haar graag geruststellen en zeggen dat alles goedkomt met dit kado. Jullie kunnen je misschien afvragen waarom ik de cosmetica producten niet geef, omdat ze nooit make-up op doet en ze vind make-up ook niet fascinerend haha.

  Heel veel liefs, kubra

 12. Heii,, wauww wat een gave winactie :) ik reageer niet echt op dingen maar ik wil wel zeggen dat ik wel altijd naar je filmpjes kijk al best wel een tijdje en ik vind het een groote stap dat je niet meer filmpjes maakt op Femme en dat je andere de kans geef, erg leuk ;) op je YouTube was ik al geabonneerd en ik volgde je al op insta. Ik koop meestal alleen make-up als er een goed review online staat zodat ik me geld niet verspil aan dingen die eigenlijk niet goed zijn. Ook koop ik nooit dure dingen omdat ik eigenlijk gewoon geen geld heb haha… Ik ben daarom ook steeds weer blij als je een product hebt gereviewd :D

  De rede waarom ik dit zou willen winnen is omdat ik nooit zo veel geld heb om leuke cadeautjes te kopen voor vriendinnen (hun kopen wel steeds leuke dingen voor mij en dat vind ik niet eerlijk) dus ik zou het dan aan vriendinnen geven :)

  Veel liefs, Mila 💜

 13. Ik heb alle stappen gevold en doe zeker mee! De producten zien er echt heel leuk en fijn uit en ik zou dan ook heel erg blij zijn als ikwon. :)

  X Pien

 14. Leuke video alweer! Ik vind de producten ook echt een feestje, ik houd van beauty producten! sommige ken ik nog niet en ben ik super benieuwd naar. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke zomer gok ik zo. Ik ga duimen! Liefs, (volg je op insta)

 15. beste Sharon,

  ik doe graag mee. Had ook al een comment op YouTube gezet.
  Leuk om je blog zo te zien groeien. Mijn complimenten voor de lay-out. Echt super! ga zo door….

  like!
  groetjes,
  Yvonne

 16. Ahhh wat leuk!!!
  Ik heb eigenlijk nooit een winactie gewonnen, ik doe ook niet vaak mee. Maar deze ziet er zo geweldig uit en ik wil alles uit deze box hebben!! Ik kan TOTAAL niet tegen mijn verlies en moet altijd winnen. Op een gezellige spelletjes avond kan ik chagrijnig worden omdat ik verloren heb… Het is gelukt om iets minder chagrijnig er van te worden but still. Ik zou deze winactie super super super graag willen winnen (as usual). Als er nog meer dingen waren geweest die ik had kunnen doen om te winnen had ik 100000% zeker gedaan ik zou zelfs al je insta’s willen like + reacties hahaha oke ik ga te lang door :-)))))))))

  Geniet nog van je dag!
  X

 17. Heyhoi!,

  Ik doe eigenlijk nooit mee aan giveaways maar deze vind ik echt heel tof!
  Ben heel erg benieuwd naar deze producten. Ik begin eigenlijk net met het uitbreiden van m’n make-up stash en ben daarom heeeeeeeeel erg nieuwsgierig naar de producten die jou zo enthousiast maken omdat jij op het gebied van make-up kleding en sieraden veel kennisrijker bent dan ik.

  Groetjes!

 18. wat leuk winactie! Ik volgt u op youtibe (Teresa Lumia) maar ik heb geen instagram
  Graag wil ik winnen omdat de producten zijn mooi. Dus ik doe mee

 19. Moet ik dat echt motiveren? Dit zijn beautyproducten waar bijna elke vrouw wel warm voor loopt vermoed ik. Mooie bruikbare items van supermerken. En winnen is altijd leuker dan kopen.

 20. Heey Sharon,
  Ik zou heel graag willen winnen omdat het een erg leuk cadeautje zou zijn voor mijn 18e verjaardag en als cadeau voor het behalen van mijn mavo diploma

  Super leuke actie !

  Groetjes Vera

 21. Hee Sharon,

  Wauw wat een gave winactie! Sinds mei ben ik een blog gestart en het lijkt me heel erg leuk om deze producten te reviewen voor mijn site! Ik ben vooral benieuwd naar de opi swatches! Zulke mooite kleurjtes. Daar word ik helemaal blij van :) Body shop is een van mijn favoriete winkels maar van deze geur heb ik nog nooit een product gehad. Ben er stiekem heel erg benieuwd naar!

  XXX Lysianne

 22. Oeh, wat een gave winactie! Waarom ik deze producten graag zou willen winnen? Wie wil dat nou niet;-). Met een aantal van deze producten heb ik nog helemaal geen ervaring, dus k zou ze dolgraag een keer willen uitproberen! Een heerlijke afsluiting van mijn best pittige schooljaar, en een goed begin van de vakantie!
  Ik ben al geabboneerd op je kanaal, en volg je al op insta, dus een reactie achterlaten was het enige wat ik nog moest doen. Bij deze dus.. :)

  Liefs.

 23. superleuke winactie!
  Ik vind eigenlijk al jouw video’s heel leuk:)
  ik vind het ook heel leuk om jou te volgen op instagram, dat deed ik dus ook al, want je maakt zulke mooie foto’s!
  Ik doe dus heeel graag mee met deze winactie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge