winactie

Enorme Vinylux giveaway!

Word jij ook zo gek van chippende nagellak de dag nadat je jezelf een uitgebreide manicure hebt gegeven? Wanneer ik tijd in het verzorgen van mijn nagels steek wil ik dat ik er voor een langere tijd van kan genieten en niet alleen de eerste drie uur. Komt jou dit bekend voor? Lees dan snel verder. Ik ontdekte namelijk Vinylux én mag een enorm pakket aan jullie weggeven!

vinylux2

Vinylux is onderdeel van CND. Dit is een professioneel nagelmerk wat vaak in salons gebruikt wordt maar ook beschikbaar is voor de consument. Vinylux werd drie jaar geleden geïntroduceerd en sindsdien zijn de welbekende Weekly Polishes overal groot favoriet. Of er nu echt zoveel verschil in kwaliteit zou zijn betwijfelde ik stiekem wel maar oh boy, was I wrong. Ik heb de afgelopen weken bijvoorbeeld de Contradictions collectie getest en ik durf zonder twijfel te zeggen dat dit de beste nagellak is die ik ooit heb geprobeerd.

Goed, first things first! De nieuwe Contradictions collectie bestaat uit acht prachtige herfstkleuren en ze lakken allemaal even fantastisch. Van het kwastje tot de substantie en van de dekking tot de houdbaarheid, van hoge kwaliteit is absoluut te spreken. Vinylux maakt absoluut haar woorden waar wanneer het merk aangeeft een week lang verzorgde nagels te bieden, zo lang blijft de lak namelijk mooi en dat is écht een uitkomst voor de meiden onder ons die veel waarde hechten aan verzorgde nagels. Van links naar rechts zie je hierboven: Tartan Punk, Naked Naiveté, Safety Pin, Grommet, Couture Covet, Rouge Rite, Peacock Plume en Poison Plum.

Ik vind het dus ook ontzettend leuk dat ik deze gehele collectie (plus extra goodies!) ter waarde van €160,00 mag verloten op mijn blog! Bekijk vooral de video hierboven voor o.a. bewegende beelden van de kleuren en meer informatie over deze geweldige nagellak.

Wat moet je doen om mee te doen aan deze winactie?

– De facebookpagina van Vinylux Benelux liken (doe dit hier)
– Laat een comment achter onder deze blogpost of onder de video met daarin jouw favoriete Vinylux Contradictions Collectie kleur en dat je graag meedoet aan deze winactie!

En that’s it! Wie weet ligt er dan over een aantal weken wel een enorm pakket voor jouw deur en geniet jij de hele zomer van mooi verzorgde nagels die ongelofelijk lang mooi blijven! Heel veel succes allemaal!

Meer weten over Vinylux of de Contradictions collectie nu al zelf kopen? Ga dan naar de officiele website van Vinylux!

114 thoughts on “Enorme Vinylux giveaway!”

 1. Hey,
  Ik heb de facebookpagina zeker weten geliked ! Wat een leuke nagellakjes, prachtige kleuren!
  Ik vind zelf die hele lichte het mooiste! Ik doe zeker mee aan deze winactie zodat ik mijn nagellakstash kan aanvullen.

  Xx Evi

 2. Hee wat een mooie giveaway! Ik ben echt verslaafd aan nagellak maar ik heb hele slappe nagels dus daardoor blijft het niet langer dan 2 dagen zitten maar ik had gelezen dat die lakjes wel heel fijn zijn. Ik vind die hele lichte roze het mooist ik zoek al heel lang naar zo kleur maar ik heb hem nog nooit gevonden helaas. Ik doe natuurlijk mee!
  Xx Suzannee

 3. Hej Sharon!

  Super fijne winactie met héél erg veel mooie nagellakjes. Ik ben nog steeds op zoek naar kwalitatief goede nagellak die enkele dagen op je nagels blijft. De Vinylux nagellak wil ik daarom graag een meer dan verdiende kans geven! Ik kan absoluut niet zonder een mooi kleurtje op mijn nagels en daarom doe ik mee aan deze winactie. Mijn favoriete kleurtje tijdens warmere dagen is Naked Naiveté, tijdens koelere dagen Grommet en Safety Pin voor feestelijke aangelegenheden. De andere kleurtjes zijn trouwens topkleuren, helemaal mijn smaak! De facebookpagina is eveneens geliked :)
  Liefs, Sien

 4. Heeyy, ik doe zeker mee! Wat een prachtige collectie zeg! Ik heb voornamelijk zomernagellakjes in mij stash, dus ik kan zeker wat herfstkleurtjes gebruiken. En ik herken het probleem dat die lichtroze nagellakjes niet zo goed dekken… Erg vervelend, dus ik ben eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar Naked Naiveté.
  Kusjes Jacky
  email: jackyverkleij@live.nl

 5. Wat een leuke actie! Ik heb meteen de facebookpagina geliket :) Ik vind ze allemaal heel mooi, maar de Naked Naiveté is zeker weten mijn favoriet!♡ Dat is een heel mooi licht kleurtje die perfect is voor de zomer en bij elke look past. Love it♡
  Liefs,
  Chantal

 6. Super leuke winactie; ik heb de Facebook pagina van Vinylux meteen geliked! Naked Naivité is zeker weten m’n favoriet, maar stiekem vind ik ze allemaal heel erg mooi ;) Het zou super leuk zijn deze 8 toffe kleurtjes te winnen ^^

  xoxo Hanne

 7. wauw super toffe winactie! I LOVE NAGELLAK! ik vind zelf tartan punk het mooist, en heel mooi chique kleurtje!
  Ik doe dus zeker mee!

  X dian

 8. Super leuke winactie! Ik doe heel graag mee. Ik vind alle kleurtjes erg mooi, maar de bordeaux rode nagellak vind ik echt heel erg mooi!

  Liefs

 9. LOVE IT!!!!!!
  Ik vind de 2e prachitig! Nja eigenlijk kan ik niet kiezen welke ik het mooist vind want ze zijn allemaal te mooi haha..
  Super leuk dat je dit doet! Ik doe graag mee!!

  xo
  Demi

 10. Het regent toffe winacties! Dit is echt zo’n leuke! Mijn favoriete kleur is Peacock Plume, die vind ik heel tof. Ik zou echt graag eens een lakje van Vinylux proberen! Natuurlijk like ik hun facebook pagina!

 11. Ik ben echt zo benieuwd naar deze lakjes! Ik heb er al veel goede dingen over gehoord, maar zelf heb ik geen lakje van dit merk. En omdat ik zo benieuwd ben doe ik mee met de winactie! Mijn favoriete kleurtje is de licht roze, echt prachtig!

 12. Wat ontzettend lief dat je zo’n groot pakket gaat weggeven. WAUW! Een droom voor ieder meisje (die nagellak draagt) dat het zo lang blijft zitten. Doordat mijn nagellak (bijna) nooit lang blijft zitten , neem ik vaak niet de moeite om mijn nagels te lakken. Dus omdat ik zo benieuwd ben, waag ik graag een kansje. Mijn ultieme favoriet: Naked Naiveté! Helemaal perfect voor de zomer. :) De Facebookpagina heb ik geliket onder mijn volledige naam . Heel veel succes iedereen.

 13. Wauw, wat een toffe winactie Sharon! De kleur Safety Pin vind ik erg gaaf, opvallend maar een niet al te felle kleur. Ook de andere donkere kleuren zijn lekker edgy! Ik doe graag mee met de winactie :)

  Liefs Lonneke

 14. Lijken me fijne nagellakjes! Ik doe dus graag mee. Vooral Naked Naiveté vind ik erg mooi, zeker voor de tijd van het jaar. Het jeansblauwe tintje lijkt me prachtig voor deze herfst!

 15. Wauw wat een superleuke give-away. Mijn favoriete kleurtje is ‘Naked Naiveté’, een superbasic maar mooi clean kleurtje wat overal bijkan :)

  Xxx♡

 16. Leuke winactie! Daar zul je iedere meid wel blij mee maken denk ik. Wat een mooie nagellak collectie! Ik vindt zelf de Peacock Plume en Savety Pin wel mooie lakjes. Het is altijd lastig om de perfecte nagellak te vinden.

 17. Heejjj Sharon
  Ik heb de Facebookpagina geliked en doe graag mee aan de winactie! Ik vind Naked Naviéte het mooist voor de zomer . Omdat hij erg licht en vrolijk is . Voor de herfst en winter vindt ik de rode nagellak met glitters het mooist. Deze is erg apart en ziet er super glanzend uit. Het hele pakket is echt super cool! Het zou echt geweldig zijn als ik ze bij mijn nagellakcollectie kon toevoegen . Enn het is natuurlijk ook super leuk om ze een voor een te testen ☺️ Xxxxxx💕

 18. Ik doe zeker ook mee! Die ‘Safety Pin’ is erg mijn ding, maar ik vind al deze edgy kleurtjes heel mooi. Toch kan ik ook echt genieten van zo’n lieve zachtroze kleur op z’n tijd, prachtig!

  En uiteraard heb ik de FaceBookpagina geliked :)

 19. Wauw wat een vette winactie! Ik wil al superlang zo’n set maar aangezien we net een huis hebben gekocht is het me nu te duur! Ik zou het heel graag willen winnen want dit lijkt me superfijn! Ik hoop dat ik eens geluk heb met een winactie:)! XX

 20. En mijn favo kleur is poison plum! Ik houd van donkere kleuren op m’n nagels, het hele jaar door:). Sorry voor m’n 3 berichtjes nu, m’n telefoon deed raar en ik kreeg ze niet meer weg!

 21. Hi Sharon, ik doe zeker mee met de winactie! Ik vind de baby roze kleur het allermooiste! En al helemaal als je dit combineert met een nagel in het zilver, dat lijkt me heel mooi staan! X

 22. Heey, ik wil graag meedoen omdat ik echt van nagellak hou en die blauwe met die glittertjes en die zilvere zijn echt heel
  Moooi.

  Xx

 23. Doe super graag mee! Er gaat geen dag voorbij zonder nagellak op mijn nagels! Echt super mooi! Mijn Favoriete kleur is sowieso ‘Naked Naveté’ , past echt overal bij!

 24. Wat een gave lakjes! Ik vind denk ik ‘Rouge Rite’ de mooiste kleur, hoewel ik ‘Couture Covet’ ook heel mooi vind ;D Ik doe zeker mee :3

  X Emma

 25. Oehh super gaaf pakket! Mijn favoriet is denk ik de laatste die jij besproken hebt, namelijk die huiskleurige. Die dekking ziet er echt abnormaal goed en mooi uit :) Zou het pakket echt dolgraag willen winnen, ik ben nu namelijk echt heel benieuwd geworden naar het merk als ik al die positieve dingen van je hoor. Hele leuke winactie Sharon!

  Liefs,
  Didem

 26. Ik wil graag meedoen met deze toffe winactie! Wauw wat een super mooie collectie! Ik vind vooral Naked Naiveté echt prachtig! Lekker zomers!

 27. Wauw, gave winactie! Ik wilde net de Facebook pagina gaan liken toen ik erachter kwam dat ik dit al gedaan had, haha. Mijn favoriete kleurtje van bovenstaande collage is de tweede : Naked Naiveté! Ben eens benieuwd, duimennnn :-)

 28. Wat een super toffe winactie sharon! Ik doe zeker mee, want ik hou echt super veel van nagellak ik heb het elke dag op en die kleurtjes zien er echt super leuk uit! Vooral vind ik: Naked Naiveté, Couture Covet en Rouge Rite super mooi, maar alle kleurtjes zijn super mooi. Dikke kus Simonexx

 29. Ik doe mee, super leuk!!
  Mijn nagellak is er altijd na een halve dag alweer af, zeker na een avond werken in de horeca. Dit zou een super oplossing zijn!!
  Mijn favoriete kleur is Naked Naiveté!
  Xxx

 30. Ik doe mee! Mijn favoriet is zoiezo de babyroze kleur! Ik ben al heel lang op zoek naar zoiets, en ik kan inderdaad ook 1 uur kwijt zijn aan lakken, maar dan is het de volgende de dag er alweer vanaf! deze lakjes lijken me top👍🏻💕

 31. He wat leuk zeg. Mijn nagels zijn enorm plooibaar, waardoor het altijd erg moeilijk is om min nagellak mooi te houden. Daarom lijkt het mij super om deze lakjes uit te proberen.Poison plum is mijn favoriet denk ik, maar ik vind ze allemaal prachtig!

 32. Mijn favoriet is ‘Couture Covet’.
  Wat een prachtige kleur!
  Net iets anders dan anders en daar hou ik van bij alle nagellakjes.
  Ik hoop heeel graag dat ik win :)

  xx Jasmijn

 33. Ik ben heel erg benieuwd naar deze lakjes geworden. Heel lief dat je zo een groot pakket weggeeft. Ik doe graag mee hoor! Ik heb de pagina geliked. Mijn favoriete lakje is strawberry smoothie.

 34. echt suppeerrr leuke winactie . Ik vind Rouge Rite echt een hele mooie kleur en de dekking ziet er ook prachtig uit.
  Ik doe zeker mee aan deze winactie!!
  ps: je make up is zoals altijd weer on fleek #goals

 35. Super leuke winactie, zelf vind ik de bordeau rode kleur het mooist :) ik wou dit merk altijd al een keer proberen en dit is natuurlijk een mooie kans :) ik heb dus de FB pagina geliked en ben nu bezig met deze reactie schijven :)
  Xx Yasmina Zandbergen

 36. Wow, Naked Naiveté vind ik wel heel erg mooi! Heel elegant en fris. Ik doe zeker graag mee, aangezien gellak het enige is wat ik nog kan dragen i.v.m. werk (gewone lak geeft al of ligt er al binnen een halve dag af).

 37. Ik heb hetzelfde probleem als jou, het is vreselijk. Ik doe enorm graag nagellak op, wanneer ik het op heb voel ik me meteen een stuk vrouwelijker. Ook ben ik een nagelbijter, het enige wat me kan stoppen om aan mijn nagels te bijten zijn mooi gelakte nagels hebben! Daarom draag ik iedere dag nagellak. Maar als er 1 stukje lost, dan kan ik je verzekeren dat ik al de rest er tegen de avond ook heb afgeprult. Of wanneer ik de afwas heb gedaan, dan is het helemaal gechipt. Meestal moet ik mijn nagels dus iedere dag lakken, zooo frustrerend en mijn nagels zien er vanaf. Daarom hoop ik dat deze winactie ook voor België geld, want boy wat zou ik zooo graag de kleur ‘Naked Naiveté’ in ontvangst nemen! Pastel roze kleuren zijn inderdaad moeilijk om te vinden en een hel om te lakken! Maar deze lijkt me echt perfect; niet té roze, dekt goed, blijft lang,.. wat een droom! Ik doe dus enorm graag mee!

 38. Wat een gave actie! Mijn favoriete kleur is zonder twijfel Poison Plum!
  Alhoewel alle kleuren uit deze collectie echt supermooi zijn!

 39. Ondanks dat het zomer is, vind ik Rouge Rite echt een prachtige kleur, met zulke tinten maak je me altijd wel heel blij, maakt niet uit wat het weer doet! Ik heb de Facebookpagina trouwens geliked!

  Liefs, Britt

 40. Wauw!! Naked Naiveté is echt prachtig, nog nooit zon mooie goed dekkende nude kleur gezien! Al vind ik Grommet ook super gaaf, weer wat meer edgy. Stuk voor stuk mooie kleuren, echt prachtig! Mooie swatches ook.

  Ik doe graag mee met deze winactie!

 41. wauw wat een super mooie en leuke win actie! Ik doe graag mee. Het zou zo fijn zijn om eens nagellakjes te hebben die niet zo snel eraf gaan. Ik ben er echt heel erg benieuwd na en zou het graag willen uitproberen.
  Ik vind de lichte kleurtjes super mooi!

  Liefs, Chantalle.

 42. wow super actie !

  ik ben dol op nagellak , ik hou ervan om mijn collectie steeds aan te vullen.
  De Naked Naiveté is echt iets voor mij , ik draag altijd heel lichte kleuren en past perfect bij mijn huidskleur . Doe zeker zo voort met je blog !

  veel liefs Magaly

 43. Ik doe heel graag mee omdat ik zelf ook heel erg van nagellak hou! Naked naivete is mijn favoriet! Ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar een gelijkaardige kleur :-)

 44. Super leuke video weer😊 zo leuk hoe enthousiast jij er over praat. Ik doe natuurlijk ook mee met de winactie. Ik vind de licht pastel kleur roze, Naked Naiveté, echt heel mooi. Ik hou echt van witte nagellak in de zomer (in de hersft en winter draag ij veel donkere kleuren, bijna zwart en ook veel rood) Het staat heel classy, en je handen lijken bruiner😏. Maar wit begind me wel een beetje te vervelen. Ik ging opzoek naar iets lichts met wel kleur, maar niet dus alleen maar slecht dekkendende. Deze kleur is perfect! Het pakket vind ik echt heel leuk, de kleiren zijn zo mooi ik hou echt van die kleuren met glitter en shine!
  Groetjes Eline

 45. heeeeixx
  ik wil heel graag meedoen met deze winactie ik hou echt super erg van nagellak maar ik heb jammergenoeg niet veel mooie kleurtjes. de licht beige van deze lijn lijkt me supermooi en makkelijk te combineren, lekker nude. ik hou ervan.
  hopelijk win in
  xxxNienke

 46. Kei leuke winactie Sharon!! Vinylux is echt een prachtig merk, maar helaas heb ik er zelf nog geen lakjes van :( de Facebookpagina volg ik al een tijdje. Naked Naiveté is een heel mooie kleur voor deze warme dagen! Couture Covet en Rouge Rite vind ik ook erg mooi, maar dan voor de herfst en winter, wat het gelukkig nu niet is :)
  Liefs Elise

  (Ps. Je blog is echt leuk!)

 47. Oeh wat een toffe giveaway, ik doe heel graag mee! Mijn favoriete kleur is poison plum en ik heb de facebook van vinylux geliked!

 48. Ik vind ze allemaal super gaaf! Maar als ik dan moet kiezen is t toch Naked Naiveté 😊
  Ik doe dan ook zeker mee met deze winactie, de nagellakjes zijn zooo gaaf!!

  xx

 49. Mijn favo’s: Peacock plume en Tartan punk…. de namen zijn geweldig! Ben al heel blij met de CND Shellac, maar dit is een fantastische aanvulling om mijn bescheiden collectie. Graag dus!

 50. Heyy,
  Ik heb natuurlijk de facebookpagina geliked. Daarom wil ik dus graag mee doen. Ik hoop echt dat ik ze win want ik heb echt altijd na een dag al stukjes kleur weg op mijn nagels. En ik vind dan ook Grommet en naked naiveté de mooiste kleuren. Ik ben ook al blij met andere kleuren maar ik vind die 2 toch echt de mooiste
  Xxx kim

 51. Fijne actie! Ik doe graag mee. Eerlijk gezegd vind ik alle kleurtjes erg mooi maar als ik toch zou moeten kiezen zou ik voor Tartan Punk gaan; een mooi alledaagse rode kleur. Ik heb de Facebook pagina geliked :)

 52. Wawww wat een gave kleuren , kiezxen tussen al die mooie kleuren was echt supermoeilijk, maar zelf vind ik peacock Plum toch wel heel opvallend en die kleur past ook best goed bij mij…Ik doe heel graag mee en ben ook de Facebook pagina van Vinylux Benelux gaan volgen…nu hoop ik aar dat het geluksvogeltje in de buurt van mijn naam rondvliegt bij de verloting…
  fingers crossed
  xx
  petra

 53. Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Zelf vind ik altijd bordeauxrode lakjes altijd erg chique staan (Bloodline, Dark Lava , Fedora, Masquerade of Decadence) of een mooie taupe als Rubble.

 54. Wat een prachtige lakjes, waw! Ik ben een grote fan van blauwe kleuren, zoals Couture Covet, maar ik denk dat ik mijn mama ook heel gelukkig kan maken met zo’n mooie rode kleur als Rouge Rite! Ik ga mijn kans wagen!

 55. Prachtige herfst kleurtjes!😍 ik doe zeker mee! Ik ben echt een nagellak fan omdat ik elke week een nieuw kleurtje op doe die bij me kleding past en ik vind nagellak zo leuk bedacht, dan maakt het je nagels een stuk vrolijker😝. Ik heb niet echt veel Herfts nagellak kleurtje dus dat past perfect in mijn nagellak rek. De kleur naiked naiveté is echt prachtig maar ook de kleuren rood en de couture cavet, ze zijn allemaal heel mooi! met mijn lakjes die ik koop komt er na een dag al scheurtjes in de nagellak, dat komt ook groot deels doordat ik meer nagellak laagjes erover doe het te laten dekken. het lijkt me een hele fijne nagellak en heeft een hele mooie glans! zou het super graag willen testen. Zo lieff dat je zo n groot cadeau aan ons wil geven! Ik weet dat de kan klein is om te winnen maar proberen kan altijd😀. X lieffs lin

 56. Prachtige herfst kleurtjes!😍 ik doe zeker mee! Ik ben echt een nagellak fan omdat ik elke week een nieuw kleurtje op doe die bij me kleding past en ik vind nagellak zo leuk bedacht, dan maakt het je nagels een stuk vrolijker😝. Ik heb niet echt veel Herfst nagellak kleurtje dus dat past perfect in mijn nagellak rek. De kleur naiked naiveté is echt prachtig maar ook de kleuren rood en de couture cavet, ze zijn allemaal heel mooi! met mijn lakjes die ik koop komt er na een dag al scheurtjes in de nagellak, dat komt ook groot deels doordat ik meer nagellak laagjes erover doe om het te laten dekken. het lijkt me een hele fijne nagellak en heeft een hele mooie glans! zou het super graag willen testen. Zo lieff dat je zo n groot cadeau aan ons wil geven! Ik weet dat de kan klein is om te winnen maar proberen kan altijd😀. X lieffs lin

 57. Ik vind echt ale kleuren super leuk maar de leukste kleur vind ik toch rouge rite. Over Vinylux heb ik al veel positieve reacties gehoord en daarom zou ik dit pakket erg graag willen winnen.

  Xx lize

 58. Ik ben enorme fan van vinylux. Ik zou er alle kleuren wel van willen maar ja moet altijd kiezen. H is ook altijd weer een tractatie als ik er een koop. Maar de nieuwe collectie wauw. Ik zou biet weten welke ik zou moeten kiezen Stuk voor stuk prachtige kleuren. Ik zal wel geen winnaar dijn met zoveel inzendingen. Maar degene dieveint zal superblij zijn en die wens ik er ook heel veel plezier mee. 😃

 59. Ik heb toevallig een kleurtje van Vinylux, de kleur Canyon Clay. Prachtig mooi ook, dekt goed, geeft een mooie glans, echt een mooie nude roze achtige kleur. Deze kleuren die je laat zien vind ik letterlijk stuk voor stuk mooi. Ik ben denk ik het meest fan van Bordeaux rood, maar: ik ga voor de naked naiveté. In augustus heb ik een bruiloft, en die kleur is echt de perfecte kleur voor die dag. Voor in de herfst ben ik gek op donkere kleuren, dus ja, ik win heul, heuuuuul graag :)

 60. Waaaauuuuw die lakjes zijn echt super mooi vooral naked naiveté vind ik geweldig!😍 Ik doe dan ook super graag mee om deze mooie lakjes te winnen!
  Xx

 61. Hoi Sharon,
  Weer zo’n prachtige collectie van Vinylux!
  Echte toppers!
  Voor mezelf vind ik “poison plum” en “coture covet” de mooiste uit de collectie!
  Maar eigenlijk heeft CND een heel mooi en uitgebreid gamma kleuren in Vinylux.
  Inderdaad de beste nagellak die ik ooit heb gebruikt!
  Kzou zeggen laat de herfst maar komen 😉

 62. Ik ben superfan van vinyllux. Ik draag altijd deze nagellak en heb superveel kleurtjes al. Hij blijft echt een week mooi op mijn nagels zitten. Daarom zou ik dit pakket graag winnen. Ik kan eigenlijk geen kleur kiezen welke het mooist is, maar ik ga dan toch voor tartan punk. Want ik hou van opvallend. Vinyllux benelux fb pagina heb ik ook geliked,omdat ik op de hoogte wil blijven van de nieuwste kleurtjes.

 63. Ik doe graag mee met deze winactie!
  Ik kan echt niet kiezen welke kleur mijn favoriet is maar mijn top 3 is toch zeker de lichtrood, nude en zilveren :)
  Xx

 64. Hiii,

  Naast het feit dat dit een onwijs leuke winactie is wil ik zeggen dat ik zo ontzettend jaloers ben op je nagels! Ze zijn gewoon perfect, de vorm, lengte, gewoon weg perfect! Ik doe sowieso mee aan de winactie! Ooit heeft een vriendinnetje een keer een lakje van Vinylux aan me geleend en in was hier zo zo zo tevreden over! Ik heb vaak getwijfeld om er een paar te bestellen, maar ik spaar mijn centjes liever even voor een camera voor school aangezien ik fotografie studeer. Persoonlijk vind ik Naked Naiveté echt prachtig, lichte kleuren laten mijn bleke huid sowieso al een beetje bruiner lijken :)! Maar ook de donkere Bordeaux kleuren vind ik geweldig!

  XX, Liesbeth!

 65. WoWw!
  Laten we eens een gokje wagen want wat een geweldige winactie. Hier wordt ik blij van :)
  Lastig om te kiezen welke kleur favoriet is… Na lang kijken ga ik dan toch voor Peacock plume

  ( ik hoop mn sraks supergelakteFingers) crossed!

  Xx

 66. uh wauw wat een winactie!!!! mijn inner ekster word vooral erg onrustig van de prachtig glinsterende Safety pin en peacock plume.

 67. Waaaauwwww!! Voor elke nagellakfan is dit echt een waanzinnige winactie.
  Ik zou dit pakket echt enorm graag willen winnen. Ik werk zelf in de douglas en mijn nagels moeten elke dag er perfect gelakt uitzien. Daardoor kan ik elke avond mijn nagels opnieuw lakken. Omdat ze beschadigd raken door bijvoorbeeld parfum ed. Ik zou zo graag willen proberen of dit voor mij zou werken. Dat zou me een hoop tijd schelen elke avond. En met dit pakket kan ik zoveel kleuren proberen en is er elke keer wel wat anders te proberen. De mooiste kleur voor de zomer vind ik de meest lichtste kleur. Maar alle kleuren vind ik prachtig. De rode kleuren zijn perfect voor rond de feestdagen. De glitters rond oud en nieuw, maar ook perfect voor feestjes. Ik zie me er al helemaal mee staan. Nu maar hopen dat ik win!! De facebook pagina is ofcourse geliked!!!

 68. Wauw, deze nagellak lijkt me heel fijn! Ik ben zo’n persoon die altijd struggled met haar nagellak, het blijft meestal niet langer dan 2 dagen mooi zitten :( Maar dit klinkt perfect! Mijn favoriete kleur is absoluut Rouge Rite, echt een mooie, klassieke, vrouwelijke kleur die altijd kan.
  Leuke winactie! x Marleen

 69. Wat een gave winactie sharon! Hele gave collectie die vinylux nu uitbrengt! vooral de kleur safety pin trekt mijn aandacht, erg bijzonder kleurtje, zoiets heb ik nog niet in mijn stash en zou ik wel heel graag toevoegen. Ik ben ook benieuwd naar hoelang de lakjes het uithouden op mijn nagels, geen enkele lak heeft het tot nu toe verder geschopt dan 5 dagen, en dit was shellak, met lamp…… Over de vinylux lakjes hoor ik wel heeel veel goede verhalen dus ik hoop dat deze lakjes het ook bij mij een tijdje volhouden. Ik had de pagina al geliked op facebook.
  Liefs!

 70. Stap 1: gedaan!
  Stap2: reactie op je youtube kanaal, gedaan!
  En nu op je blog !
  De kleur die ik het mooiste vind is rouge rite!❤
  Sharon, je bent echt mooie nagels!
  Heb je tips?
  Kan je een artikel er over schrijven?❤❤
  Loveyouuuxxme❤

 71. Hey sharon ik heb al veel mensen gezien die filmpjes maken maar de jouwe zijn toch veel beter ! Ik hoop dat ik deze wedstrijd win want ik ben een grote fan van je! Mijn lievelings kleur is de lichte roze Ik wil dit heel graag winnen zodat ik zelf een filmpje kan maken over de kleuren en de goede kwaliteit !

 72. Wauuw de kleur Naked Naiveté 😍
  Ik zou ze super graag willen winnen ,
  Als kapster zijnde chipt nagellak heel snel voor al het haren wassen dit zou een uitkomst zijn

 73. Super leuke winactie!
  Ik heb altijd erg slappe nagels gehad, sinds kort heb ik een aantal keer Shellac van CND gebruikt en mijn eigen nagels zijn er al een stuk sterker ( en langer jeej!!) van geworden. Ben dus super benieuwd naar deze kleurtjes . Vind ze allemaal erg mooi, vooral de rode en de hele lichte kleur.

  Liefs!

 74. Men medge, att Wesséns argument får en helt annan tyngd i tysk språkdräkt, ungefär som när Frau Merkel ska driva in räntor åt de tyska bankerna från sydeuropeerna.Nåja – men förklaras inte skiftet till förställda possesiver just av det inflytande, som (låg- & hög-) tyska hade på svenskt skrivsätt från hansatiden, via Gustav Vasas bibel och fram till åtminstone1700-talet? Dateringen av äldre Västgötalagen bygger väl delvis på, att den ensam saknar lågtyska inslag. 

 75. — 10 mars 2010, 8:11 intéressant ton projet… car nous aussi, on souhaite se lancer dans ce genre d’activités…Tiens nous donc au courant…et si il y en a d’autres qui acceptent de partager leurs expériences dans ce domaine, ça serait cool. zenetperf

 76. Bardzo mi przykro Kartko, ale jestem gorącym zwolennikiem zasady, że każdy jest kowalem swojego losu. Jesteś tam, gdzie chcesz być (gdzie ci pozwalają twoje zdolności, marzenia, intensywność wysiłków ukierunkowanych na zmiany). Jak ta bieda kuli się, usiłuje przeczekać, to ich sprawa. Nikt im nie każe brać zasiłków i mieszkać w zrujnowanym domu pamiętającym czasy gomułkowskie. Zabraliby się do roboty, a nie narzekali.

 77. condivido l’impostazione di riccardo.l’allevamento intensivo è lo strumento per uno stile di vita che provoca crescite esponenziali del bisogno. alla fine quando saremo davvero troppi su questa terra, ci toccherà ponderare bene l’uso dello spazio a disposizione. è un aspetto sottovalutato, condivido. dobbiamo mangiare/consumare quanto è necessario è un principio generale che ha valenza trasversale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge