Nagels

Enorme Vinylux giveaway!

Gerelateerde berichten

115 Reacties

 1. Evi Nooijen

  Hey,
  Ik heb de facebookpagina zeker weten geliked ! Wat een leuke nagellakjes, prachtige kleuren!
  Ik vind zelf die hele lichte het mooiste! Ik doe zeker mee aan deze winactie zodat ik mijn nagellakstash kan aanvullen.

  Xx Evi

 2. Suzanne

  Hee wat een mooie giveaway! Ik ben echt verslaafd aan nagellak maar ik heb hele slappe nagels dus daardoor blijft het niet langer dan 2 dagen zitten maar ik had gelezen dat die lakjes wel heel fijn zijn. Ik vind die hele lichte roze het mooist ik zoek al heel lang naar zo kleur maar ik heb hem nog nooit gevonden helaas. Ik doe natuurlijk mee!
  Xx Suzannee

 3. Souha

  Ik volg de Facebook pagina al een tijdje ik hoop dat ik met deze prachtige lakjes me nagellak stash kan aanvullen!!

 4. Sien

  Hej Sharon!

  Super fijne winactie met héél erg veel mooie nagellakjes. Ik ben nog steeds op zoek naar kwalitatief goede nagellak die enkele dagen op je nagels blijft. De Vinylux nagellak wil ik daarom graag een meer dan verdiende kans geven! Ik kan absoluut niet zonder een mooi kleurtje op mijn nagels en daarom doe ik mee aan deze winactie. Mijn favoriete kleurtje tijdens warmere dagen is Naked Naiveté, tijdens koelere dagen Grommet en Safety Pin voor feestelijke aangelegenheden. De andere kleurtjes zijn trouwens topkleuren, helemaal mijn smaak! De facebookpagina is eveneens geliked :)
  Liefs, Sien

 5. Meiyanne

  Leuke giveaway! De lakjes lijken me ontzettend mooi. Met name de Naked Naiveté en de Peacock Plume. Ik doe zeker mee.

 6. Jacky Verkleij

  Heeyy, ik doe zeker mee! Wat een prachtige collectie zeg! Ik heb voornamelijk zomernagellakjes in mij stash, dus ik kan zeker wat herfstkleurtjes gebruiken. En ik herken het probleem dat die lichtroze nagellakjes niet zo goed dekken… Erg vervelend, dus ik ben eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar Naked Naiveté.
  Kusjes Jacky
  email: jackyverkleij@live.nl

 7. Laura

  Mijn favoriet is naked naivete, ik hoop echt heel erg dat ik kans maak

 8. Julianne van Helden

  wat een leuke winactie en doe ook graag mee !
  liefs julianne

 9. Chantal

  Wat een leuke actie! Ik heb meteen de facebookpagina geliket :) Ik vind ze allemaal heel mooi, maar de Naked Naiveté is zeker weten mijn favoriet!♡ Dat is een heel mooi licht kleurtje die perfect is voor de zomer en bij elke look past. Love it♡
  Liefs,
  Chantal

 10. Hanne

  Super leuke winactie; ik heb de Facebook pagina van Vinylux meteen geliked! Naked Naivité is zeker weten m’n favoriet, maar stiekem vind ik ze allemaal heel erg mooi ;) Het zou super leuk zijn deze 8 toffe kleurtjes te winnen ^^

  xoxo Hanne

 11. Dian

  wauw super toffe winactie! I LOVE NAGELLAK! ik vind zelf tartan punk het mooist, en heel mooi chique kleurtje!
  Ik doe dus zeker mee!

  X dian

 12. Madelon

  Super leuke winactie! Ik doe heel graag mee. Ik vind alle kleurtjes erg mooi, maar de bordeaux rode nagellak vind ik echt heel erg mooi!

  Liefs

 13. Demi

  LOVE IT!!!!!!
  Ik vind de 2e prachitig! Nja eigenlijk kan ik niet kiezen welke ik het mooist vind want ze zijn allemaal te mooi haha..
  Super leuk dat je dit doet! Ik doe graag mee!!

  xo
  Demi

 14. Amelie

  Het regent toffe winacties! Dit is echt zo’n leuke! Mijn favoriete kleur is Peacock Plume, die vind ik heel tof. Ik zou echt graag eens een lakje van Vinylux proberen! Natuurlijk like ik hun facebook pagina!

 15. Lara

  Ik ben echt zo benieuwd naar deze lakjes! Ik heb er al veel goede dingen over gehoord, maar zelf heb ik geen lakje van dit merk. En omdat ik zo benieuwd ben doe ik mee met de winactie! Mijn favoriete kleurtje is de licht roze, echt prachtig!

 16. Judith

  Wat ontzettend lief dat je zo’n groot pakket gaat weggeven. WAUW! Een droom voor ieder meisje (die nagellak draagt) dat het zo lang blijft zitten. Doordat mijn nagellak (bijna) nooit lang blijft zitten , neem ik vaak niet de moeite om mijn nagels te lakken. Dus omdat ik zo benieuwd ben, waag ik graag een kansje. Mijn ultieme favoriet: Naked Naiveté! Helemaal perfect voor de zomer. :) De Facebookpagina heb ik geliket onder mijn volledige naam . Heel veel succes iedereen.

 17. Lonneke van Bakel

  Wauw, wat een toffe winactie Sharon! De kleur Safety Pin vind ik erg gaaf, opvallend maar een niet al te felle kleur. Ook de andere donkere kleuren zijn lekker edgy! Ik doe graag mee met de winactie :)

  Liefs Lonneke

 18. Angela Kole

  Wat een toffe winactie!! De kleur Naked Naiveté vind ik echt heel erg gaaf! Een prachtig pastel kleurtje, ik doe graag mee!

 19. Renee Baken

  Wat een leuke winactie!
  Helaas kan ik zelf niet meedoen omdat ik geen facebook heb, maar veel succes iedereen!

 20. Ulrike

  Lijken me fijne nagellakjes! Ik doe dus graag mee. Vooral Naked Naiveté vind ik erg mooi, zeker voor de tijd van het jaar. Het jeansblauwe tintje lijkt me prachtig voor deze herfst!

 21. Sanne

  Wauw wat een superleuke give-away. Mijn favoriete kleurtje is ‘Naked Naiveté’, een superbasic maar mooi clean kleurtje wat overal bijkan :)

  Xxx♡

 22. Inge

  Wauw! Super gaaf pakket, ik doe mee! Mijn favoriet is Tartan Punk, een kleur die elk seizoen kan.

 23. Mandy

  Leuke winactie! Daar zul je iedere meid wel blij mee maken denk ik. Wat een mooie nagellak collectie! Ik vindt zelf de Peacock Plume en Savety Pin wel mooie lakjes. Het is altijd lastig om de perfecte nagellak te vinden.

 24. Jasmijn

  super leuke winactie! Mijn favo kleur is de licht roze, omdat het bijna overal bij staat^^
  Xx

 25. Babs

  Heejjj Sharon
  Ik heb de Facebookpagina geliked en doe graag mee aan de winactie! Ik vind Naked Naviéte het mooist voor de zomer . Omdat hij erg licht en vrolijk is . Voor de herfst en winter vindt ik de rode nagellak met glitters het mooist. Deze is erg apart en ziet er super glanzend uit. Het hele pakket is echt super cool! Het zou echt geweldig zijn als ik ze bij mijn nagellakcollectie kon toevoegen . Enn het is natuurlijk ook super leuk om ze een voor een te testen ☺️ Xxxxxx💕

 26. Tamara

  Wauw wat een gave nagellakjes ! Ik vind de Naked Naivete kleur echt heel mooi en lekker nude! Overal draag baar bij! Ik heb de pagina geliked!

 27. Nynke B

  safety pin vind ik een hele mooie kleur

 28. Sophie

  Ik doe zeker ook mee! Die ‘Safety Pin’ is erg mijn ding, maar ik vind al deze edgy kleurtjes heel mooi. Toch kan ik ook echt genieten van zo’n lieve zachtroze kleur op z’n tijd, prachtig!

  En uiteraard heb ik de FaceBookpagina geliked :)

 29. Yoshie

  Wauw wat een vette winactie! Ik wil al superlang zo’n set maar aangezien we net een huis hebben gekocht is het me nu te duur! Ik zou het heel graag willen winnen want dit lijkt me superfijn! Ik hoop dat ik eens geluk heb met een winactie:)! XX

 30. Yoshie

  Oh en natuurlijk heb ik de FB pagina geliked!

 31. Yoshie

  En mijn favo kleur is poison plum! Ik houd van donkere kleuren op m’n nagels, het hele jaar door:). Sorry voor m’n 3 berichtjes nu, m’n telefoon deed raar en ik kreeg ze niet meer weg!

 32. Eef

  Hi Sharon, ik doe zeker mee met de winactie! Ik vind de baby roze kleur het allermooiste! En al helemaal als je dit combineert met een nagel in het zilver, dat lijkt me heel mooi staan! X

 33. Madelief driessen

  Heey, ik wil graag meedoen omdat ik echt van nagellak hou en die blauwe met die glittertjes en die zilvere zijn echt heel
  Moooi.

  Xx

 34. Moniek

  Doe super graag mee! Er gaat geen dag voorbij zonder nagellak op mijn nagels! Echt super mooi! Mijn Favoriete kleur is sowieso ‘Naked Naveté’ , past echt overal bij!

 35. Emma

  Wat een gave lakjes! Ik vind denk ik ‘Rouge Rite’ de mooiste kleur, hoewel ik ‘Couture Covet’ ook heel mooi vind ;D Ik doe zeker mee :3

  X Emma

 36. Didem

  Oehh super gaaf pakket! Mijn favoriet is denk ik de laatste die jij besproken hebt, namelijk die huiskleurige. Die dekking ziet er echt abnormaal goed en mooi uit :) Zou het pakket echt dolgraag willen winnen, ik ben nu namelijk echt heel benieuwd geworden naar het merk als ik al die positieve dingen van je hoor. Hele leuke winactie Sharon!

  Liefs,
  Didem

 37. Femke

  Ik wil graag meedoen met deze toffe winactie! Wauw wat een super mooie collectie! Ik vind vooral Naked Naiveté echt prachtig! Lekker zomers!

 38. Esther

  Wauw, gave winactie! Ik wilde net de Facebook pagina gaan liken toen ik erachter kwam dat ik dit al gedaan had, haha. Mijn favoriete kleurtje van bovenstaande collage is de tweede : Naked Naiveté! Ben eens benieuwd, duimennnn :-)

 39. simone schepers

  Wat een super toffe winactie sharon! Ik doe zeker mee, want ik hou echt super veel van nagellak ik heb het elke dag op en die kleurtjes zien er echt super leuk uit! Vooral vind ik: Naked Naiveté, Couture Covet en Rouge Rite super mooi, maar alle kleurtjes zijn super mooi. Dikke kus Simonexx

 40. Anouk

  Wauw wat een prachtige kleuren!! Naked Naiveté is absoluut mijn favoriet, ik ga dit mooie pakket heel graag winnen

 41. Femke

  Rouge Right lijkt me prachtig!! Wat een ontzettend toffe winactie, dit lijkt me héél erg leuk om te winnen :-)!

 42. Tatjana

  heel leuke winactie!
  ik vind Naked Naiveté en Couture Covet het leukst!
  ik doe zeker mee

 43. roza

  wow, ik doe mee.
  ik vind zelf de rode het mooiste.
  groetjes.

 44. Lisanne

  Ik doe mee, super leuk!!
  Mijn nagellak is er altijd na een halve dag alweer af, zeker na een avond werken in de horeca. Dit zou een super oplossing zijn!!
  Mijn favoriete kleur is Naked Naiveté!
  Xxx

 45. Wieke

  ik doe zeker mee! Die nude kleur vind ik erg mooi en due zilvere ook echt beatyfull!😍 Xx

 46. Antoinette

  Ik doe mee! Mijn favoriet is zoiezo de babyroze kleur! Ik ben al heel lang op zoek naar zoiets, en ik kan inderdaad ook 1 uur kwijt zijn aan lakken, maar dan is het de volgende de dag er alweer vanaf! deze lakjes lijken me top👍🏻💕

 47. lisa

  Ik doe meee! Die nude kleur is zo leuk en die rode <3
  xxx

 48. Noa van de brug

  allemaal mooie nagellakjes maar voor mij springt die byzondere spijker kleur er echt uit!

 49. Denise

  Wow, Rouge Rite lijkt me prachtig!

 50. beautifulday4makeup

  He wat leuk zeg. Mijn nagels zijn enorm plooibaar, waardoor het altijd erg moeilijk is om min nagellak mooi te houden. Daarom lijkt het mij super om deze lakjes uit te proberen.Poison plum is mijn favoriet denk ik, maar ik vind ze allemaal prachtig!

 51. Jasmijn

  Mijn favoriet is ‘Couture Covet’.
  Wat een prachtige kleur!
  Net iets anders dan anders en daar hou ik van bij alle nagellakjes.
  Ik hoop heeel graag dat ik win :)

  xx Jasmijn

 52. Nicole

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze lakjes geworden. Heel lief dat je zo een groot pakket weggeeft. Ik doe graag mee hoor! Ik heb de pagina geliked. Mijn favoriete lakje is strawberry smoothie.

 53. salma najibi

  echt suppeerrr leuke winactie . Ik vind Rouge Rite echt een hele mooie kleur en de dekking ziet er ook prachtig uit.
  Ik doe zeker mee aan deze winactie!!
  ps: je make up is zoals altijd weer on fleek #goals

 54. Yasmina

  Super leuke winactie, zelf vind ik de bordeau rode kleur het mooist :) ik wou dit merk altijd al een keer proberen en dit is natuurlijk een mooie kans :) ik heb dus de FB pagina geliked en ben nu bezig met deze reactie schijven :)
  Xx Yasmina Zandbergen

 55. Tessa

  Wow, Naked Naiveté vind ik wel heel erg mooi! Heel elegant en fris. Ik doe zeker graag mee, aangezien gellak het enige is wat ik nog kan dragen i.v.m. werk (gewone lak geeft al of ligt er al binnen een halve dag af).

 56. Saartje

  Ik heb hetzelfde probleem als jou, het is vreselijk. Ik doe enorm graag nagellak op, wanneer ik het op heb voel ik me meteen een stuk vrouwelijker. Ook ben ik een nagelbijter, het enige wat me kan stoppen om aan mijn nagels te bijten zijn mooi gelakte nagels hebben! Daarom draag ik iedere dag nagellak. Maar als er 1 stukje lost, dan kan ik je verzekeren dat ik al de rest er tegen de avond ook heb afgeprult. Of wanneer ik de afwas heb gedaan, dan is het helemaal gechipt. Meestal moet ik mijn nagels dus iedere dag lakken, zooo frustrerend en mijn nagels zien er vanaf. Daarom hoop ik dat deze winactie ook voor België geld, want boy wat zou ik zooo graag de kleur ‘Naked Naiveté’ in ontvangst nemen! Pastel roze kleuren zijn inderdaad moeilijk om te vinden en een hel om te lakken! Maar deze lijkt me echt perfect; niet té roze, dekt goed, blijft lang,.. wat een droom! Ik doe dus enorm graag mee!

 57. Britt

  Ik doe mee ik vind de kleur naked naiveté het mooist.

 58. Iresh

  Wat een gave actie! Mijn favoriete kleur is zonder twijfel Poison Plum!
  Alhoewel alle kleuren uit deze collectie echt supermooi zijn!

 59. Britt

  Ondanks dat het zomer is, vind ik Rouge Rite echt een prachtige kleur, met zulke tinten maak je me altijd wel heel blij, maakt niet uit wat het weer doet! Ik heb de Facebookpagina trouwens geliked!

  Liefs, Britt

 60. Lise

  Wat ontzettend leuk! Ik doe heel graag mee :)
  De Naked Naiveté vind ik echt prachtig!

 61. Michelle

  Wauw!! Naked Naiveté is echt prachtig, nog nooit zon mooie goed dekkende nude kleur gezien! Al vind ik Grommet ook super gaaf, weer wat meer edgy. Stuk voor stuk mooie kleuren, echt prachtig! Mooie swatches ook.

  Ik doe graag mee met deze winactie!

 62. Chantalle

  wauw wat een super mooie en leuke win actie! Ik doe graag mee. Het zou zo fijn zijn om eens nagellakjes te hebben die niet zo snel eraf gaan. Ik ben er echt heel erg benieuwd na en zou het graag willen uitproberen.
  Ik vind de lichte kleurtjes super mooi!

  Liefs, Chantalle.

 63. Magaly Piens

  wow super actie !

  ik ben dol op nagellak , ik hou ervan om mijn collectie steeds aan te vullen.
  De Naked Naiveté is echt iets voor mij , ik draag altijd heel lichte kleuren en past perfect bij mijn huidskleur . Doe zeker zo voort met je blog !

  veel liefs Magaly

 64. Jana

  Ik doe heel graag mee omdat ik zelf ook heel erg van nagellak hou! Naked naivete is mijn favoriet! Ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar een gelijkaardige kleur :-)

 65. Eline

  Super leuke video weer😊 zo leuk hoe enthousiast jij er over praat. Ik doe natuurlijk ook mee met de winactie. Ik vind de licht pastel kleur roze, Naked Naiveté, echt heel mooi. Ik hou echt van witte nagellak in de zomer (in de hersft en winter draag ij veel donkere kleuren, bijna zwart en ook veel rood) Het staat heel classy, en je handen lijken bruiner😏. Maar wit begind me wel een beetje te vervelen. Ik ging opzoek naar iets lichts met wel kleur, maar niet dus alleen maar slecht dekkendende. Deze kleur is perfect! Het pakket vind ik echt heel leuk, de kleiren zijn zo mooi ik hou echt van die kleuren met glitter en shine!
  Groetjes Eline

 66. Fleur

  Wat een ontzettend toffe winactie! Ik doe heel graag mee en mijn favoriete kleur is Rouge Rite! Liefs!

 67. Sanne Bosch

  Oh like like. Het zou erg leuk zijn om deze te winnen. ‘k ben fan!

 68. Nienke

  heeeeixx
  ik wil heel graag meedoen met deze winactie ik hou echt super erg van nagellak maar ik heb jammergenoeg niet veel mooie kleurtjes. de licht beige van deze lijn lijkt me supermooi en makkelijk te combineren, lekker nude. ik hou ervan.
  hopelijk win in
  xxxNienke

 69. Elise

  Kei leuke winactie Sharon!! Vinylux is echt een prachtig merk, maar helaas heb ik er zelf nog geen lakjes van :( de Facebookpagina volg ik al een tijdje. Naked Naiveté is een heel mooie kleur voor deze warme dagen! Couture Covet en Rouge Rite vind ik ook erg mooi, maar dan voor de herfst en winter, wat het gelukkig nu niet is :)
  Liefs Elise

  (Ps. Je blog is echt leuk!)

 70. Marielle

  Oeh wat een toffe giveaway, ik doe heel graag mee! Mijn favoriete kleur is poison plum en ik heb de facebook van vinylux geliked!

 71. Isa

  Ik vind ze allemaal super gaaf! Maar als ik dan moet kiezen is t toch Naked Naiveté 😊
  Ik doe dan ook zeker mee met deze winactie, de nagellakjes zijn zooo gaaf!!

  xx

 72. sybill

  Mijn favo’s: Peacock plume en Tartan punk…. de namen zijn geweldig! Ben al heel blij met de CND Shellac, maar dit is een fantastische aanvulling om mijn bescheiden collectie. Graag dus!

 73. Kim halders

  Heyy,
  Ik heb natuurlijk de facebookpagina geliked. Daarom wil ik dus graag mee doen. Ik hoop echt dat ik ze win want ik heb echt altijd na een dag al stukjes kleur weg op mijn nagels. En ik vind dan ook Grommet en naked naiveté de mooiste kleuren. Ik ben ook al blij met andere kleuren maar ik vind die 2 toch echt de mooiste
  Xxx kim

 74. Florence

  Fijne actie! Ik doe graag mee. Eerlijk gezegd vind ik alle kleurtjes erg mooi maar als ik toch zou moeten kiezen zou ik voor Tartan Punk gaan; een mooi alledaagse rode kleur. Ik heb de Facebook pagina geliked :)

 75. Sofie

  Erg leuke winactie, ik doe graag mee ! :)

 76. Petra

  Wawww wat een gave kleuren , kiezxen tussen al die mooie kleuren was echt supermoeilijk, maar zelf vind ik peacock Plum toch wel heel opvallend en die kleur past ook best goed bij mij…Ik doe heel graag mee en ben ook de Facebook pagina van Vinylux Benelux gaan volgen…nu hoop ik aar dat het geluksvogeltje in de buurt van mijn naam rondvliegt bij de verloting…
  fingers crossed
  xx
  petra

 77. Esther

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Zelf vind ik altijd bordeauxrode lakjes altijd erg chique staan (Bloodline, Dark Lava , Fedora, Masquerade of Decadence) of een mooie taupe als Rubble.

 78. Eva

  Wat een prachtige lakjes, waw! Ik ben een grote fan van blauwe kleuren, zoals Couture Covet, maar ik denk dat ik mijn mama ook heel gelukkig kan maken met zo’n mooie rode kleur als Rouge Rite! Ik ga mijn kans wagen!

 79. Mirjam

  Ik ga ook een kansje wagen, vind Naked Naivete erg mooi! Zeker dat hij zo mooi dekt, want vaak dekken die kleurtjes niet zo goed.

 80. Lin

  Prachtige herfst kleurtjes!😍 ik doe zeker mee! Ik ben echt een nagellak fan omdat ik elke week een nieuw kleurtje op doe die bij me kleding past en ik vind nagellak zo leuk bedacht, dan maakt het je nagels een stuk vrolijker😝. Ik heb niet echt veel Herfts nagellak kleurtje dus dat past perfect in mijn nagellak rek. De kleur naiked naiveté is echt prachtig maar ook de kleuren rood en de couture cavet, ze zijn allemaal heel mooi! met mijn lakjes die ik koop komt er na een dag al scheurtjes in de nagellak, dat komt ook groot deels doordat ik meer nagellak laagjes erover doe het te laten dekken. het lijkt me een hele fijne nagellak en heeft een hele mooie glans! zou het super graag willen testen. Zo lieff dat je zo n groot cadeau aan ons wil geven! Ik weet dat de kan klein is om te winnen maar proberen kan altijd😀. X lieffs lin

 81. Lin

  Prachtige herfst kleurtjes!😍 ik doe zeker mee! Ik ben echt een nagellak fan omdat ik elke week een nieuw kleurtje op doe die bij me kleding past en ik vind nagellak zo leuk bedacht, dan maakt het je nagels een stuk vrolijker😝. Ik heb niet echt veel Herfst nagellak kleurtje dus dat past perfect in mijn nagellak rek. De kleur naiked naiveté is echt prachtig maar ook de kleuren rood en de couture cavet, ze zijn allemaal heel mooi! met mijn lakjes die ik koop komt er na een dag al scheurtjes in de nagellak, dat komt ook groot deels doordat ik meer nagellak laagjes erover doe om het te laten dekken. het lijkt me een hele fijne nagellak en heeft een hele mooie glans! zou het super graag willen testen. Zo lieff dat je zo n groot cadeau aan ons wil geven! Ik weet dat de kan klein is om te winnen maar proberen kan altijd😀. X lieffs lin

 82. gina

  prachtige kleuren dus ik doe maar een gokje om mijn kleuren uit te breiden. vooral de kleur tartan punk is geweldig ,

 83. Lize

  Ik vind echt ale kleuren super leuk maar de leukste kleur vind ik toch rouge rite. Over Vinylux heb ik al veel positieve reacties gehoord en daarom zou ik dit pakket erg graag willen winnen.

  Xx lize

 84. Anney

  Ik ben enorme fan van vinylux. Ik zou er alle kleuren wel van willen maar ja moet altijd kiezen. H is ook altijd weer een tractatie als ik er een koop. Maar de nieuwe collectie wauw. Ik zou biet weten welke ik zou moeten kiezen Stuk voor stuk prachtige kleuren. Ik zal wel geen winnaar dijn met zoveel inzendingen. Maar degene dieveint zal superblij zijn en die wens ik er ook heel veel plezier mee. 😃

 85. Hanneke

  Ik heb toevallig een kleurtje van Vinylux, de kleur Canyon Clay. Prachtig mooi ook, dekt goed, geeft een mooie glans, echt een mooie nude roze achtige kleur. Deze kleuren die je laat zien vind ik letterlijk stuk voor stuk mooi. Ik ben denk ik het meest fan van Bordeaux rood, maar: ik ga voor de naked naiveté. In augustus heb ik een bruiloft, en die kleur is echt de perfecte kleur voor die dag. Voor in de herfst ben ik gek op donkere kleuren, dus ja, ik win heul, heuuuuul graag :)

 86. Maike

  Waaaauuuuw die lakjes zijn echt super mooi vooral naked naiveté vind ik geweldig!😍 Ik doe dan ook super graag mee om deze mooie lakjes te winnen!
  Xx

 87. Shirley Gantois

  Hoi Sharon,
  Weer zo’n prachtige collectie van Vinylux!
  Echte toppers!
  Voor mezelf vind ik “poison plum” en “coture covet” de mooiste uit de collectie!
  Maar eigenlijk heeft CND een heel mooi en uitgebreid gamma kleuren in Vinylux.
  Inderdaad de beste nagellak die ik ooit heb gebruikt!
  Kzou zeggen laat de herfst maar komen 😉

 88. Amanda van der Meijden-Klop

  Ik ben superfan van vinyllux. Ik draag altijd deze nagellak en heb superveel kleurtjes al. Hij blijft echt een week mooi op mijn nagels zitten. Daarom zou ik dit pakket graag winnen. Ik kan eigenlijk geen kleur kiezen welke het mooist is, maar ik ga dan toch voor tartan punk. Want ik hou van opvallend. Vinyllux benelux fb pagina heb ik ook geliked,omdat ik op de hoogte wil blijven van de nieuwste kleurtjes.

 89. Joelle

  Ik doe graag mee met deze winactie!
  Ik kan echt niet kiezen welke kleur mijn favoriet is maar mijn top 3 is toch zeker de lichtrood, nude en zilveren :)
  Xx

 90. Linde

  Hey! Ik doe mee! :)
  De mooiste kleur is echt Rouge Rite! Love donker rode lakjes.
  X Linde

 91. Si

  Ik heb de Facebookpagina geliked! Superleuke winactie, de swatches zien er mooi uit. Ik zou het leuk vinden om te winnen! X

 92. Lotte

  WOAH , die blauw-groenige vind ik echt zoo mooi! ( de Couture Covet) Ik doe heel graag mee aan de winactie!

 93. Annet Peters

  Wat een leuke win actie! Ik vind echt alle kleuren mooi, maar Poison Plum het mooist..

 94. Liesbeth Olivers

  Hiii,

  Naast het feit dat dit een onwijs leuke winactie is wil ik zeggen dat ik zo ontzettend jaloers ben op je nagels! Ze zijn gewoon perfect, de vorm, lengte, gewoon weg perfect! Ik doe sowieso mee aan de winactie! Ooit heeft een vriendinnetje een keer een lakje van Vinylux aan me geleend en in was hier zo zo zo tevreden over! Ik heb vaak getwijfeld om er een paar te bestellen, maar ik spaar mijn centjes liever even voor een camera voor school aangezien ik fotografie studeer. Persoonlijk vind ik Naked Naiveté echt prachtig, lichte kleuren laten mijn bleke huid sowieso al een beetje bruiner lijken :)! Maar ook de donkere Bordeaux kleuren vind ik geweldig!

  XX, Liesbeth!

 95. Manon

  WoWw!
  Laten we eens een gokje wagen want wat een geweldige winactie. Hier wordt ik blij van :)
  Lastig om te kiezen welke kleur favoriet is… Na lang kijken ga ik dan toch voor Peacock plume

  ( ik hoop mn sraks supergelakteFingers) crossed!

  Xx

 96. Nikki

  Heey,
  Leuke winactie! Ik vind de lichtroze het mooiste. :)
  Ik doe mee!!
  XXX

 97. Suzanne

  Wauw, hele leuke winactie en ook prachtige kleurtjes. Ik doe graag mee met de giveaway! Ik vind de nude, crème kleur erg mooi, dat is zeker mijn favoriet.

 98. crystal hendrickx

  uh wauw wat een winactie!!!! mijn inner ekster word vooral erg onrustig van de prachtig glinsterende Safety pin en peacock plume.

 99. marjolein

  Waaaauwwww!! Voor elke nagellakfan is dit echt een waanzinnige winactie.
  Ik zou dit pakket echt enorm graag willen winnen. Ik werk zelf in de douglas en mijn nagels moeten elke dag er perfect gelakt uitzien. Daardoor kan ik elke avond mijn nagels opnieuw lakken. Omdat ze beschadigd raken door bijvoorbeeld parfum ed. Ik zou zo graag willen proberen of dit voor mij zou werken. Dat zou me een hoop tijd schelen elke avond. En met dit pakket kan ik zoveel kleuren proberen en is er elke keer wel wat anders te proberen. De mooiste kleur voor de zomer vind ik de meest lichtste kleur. Maar alle kleuren vind ik prachtig. De rode kleuren zijn perfect voor rond de feestdagen. De glitters rond oud en nieuw, maar ook perfect voor feestjes. Ik zie me er al helemaal mee staan. Nu maar hopen dat ik win!! De facebook pagina is ofcourse geliked!!!

 100. Anouk Straatman

  Super leuk!! Ik wil graag meedoen!!
  Die lichtroze vind ik het mooist. Maar derest is ook super mooi!! Xx

 101. Marleen

  Wauw, deze nagellak lijkt me heel fijn! Ik ben zo’n persoon die altijd struggled met haar nagellak, het blijft meestal niet langer dan 2 dagen mooi zitten :( Maar dit klinkt perfect! Mijn favoriete kleur is absoluut Rouge Rite, echt een mooie, klassieke, vrouwelijke kleur die altijd kan.
  Leuke winactie! x Marleen

 102. Ivet van Wezel

  Wat een gave winactie sharon! Hele gave collectie die vinylux nu uitbrengt! vooral de kleur safety pin trekt mijn aandacht, erg bijzonder kleurtje, zoiets heb ik nog niet in mijn stash en zou ik wel heel graag toevoegen. Ik ben ook benieuwd naar hoelang de lakjes het uithouden op mijn nagels, geen enkele lak heeft het tot nu toe verder geschopt dan 5 dagen, en dit was shellak, met lamp…… Over de vinylux lakjes hoor ik wel heeel veel goede verhalen dus ik hoop dat deze lakjes het ook bij mij een tijdje volhouden. Ik had de pagina al geliked op facebook.
  Liefs!

 103. Mxsx

  Stap 1: gedaan!
  Stap2: reactie op je youtube kanaal, gedaan!
  En nu op je blog !
  De kleur die ik het mooiste vind is rouge rite!❤
  Sharon, je bent echt mooie nagels!
  Heb je tips?
  Kan je een artikel er over schrijven?❤❤
  Loveyouuuxxme❤

 104. Joyce clonen

  Hey sharon ik heb al veel mensen gezien die filmpjes maken maar de jouwe zijn toch veel beter ! Ik hoop dat ik deze wedstrijd win want ik ben een grote fan van je! Mijn lievelings kleur is de lichte roze Ik wil dit heel graag winnen zodat ik zelf een filmpje kan maken over de kleuren en de goede kwaliteit !

 105. Cindytjee

  Wauuw de kleur Naked Naiveté 😍
  Ik zou ze super graag willen winnen ,
  Als kapster zijnde chipt nagellak heel snel voor al het haren wassen dit zou een uitkomst zijn

 106. susan

  Super leuke winactie!
  Ik heb altijd erg slappe nagels gehad, sinds kort heb ik een aantal keer Shellac van CND gebruikt en mijn eigen nagels zijn er al een stuk sterker ( en langer jeej!!) van geworden. Ben dus super benieuwd naar deze kleurtjes . Vind ze allemaal erg mooi, vooral de rode en de hele lichte kleur.

  Liefs!

 107. Mxsx

  Wie heeft er gewonnen?

 108. Missy

  Alztkaaam-informaaion found, problem solved, thanks!

 109. http://www./

  That’s really thinking at a high level

 110. http://www./

  Men medge, att Wesséns argument får en helt annan tyngd i tysk språkdräkt, ungefär som när Frau Merkel ska driva in räntor åt de tyska bankerna från sydeuropeerna.Nåja – men förklaras inte skiftet till förställda possesiver just av det inflytande, som (låg- & hög-) tyska hade på svenskt skrivsätt från hansatiden, via Gustav Vasas bibel och fram till åtminstone1700-talet? Dateringen av äldre Västgötalagen bygger väl delvis på, att den ensam saknar lågtyska inslag. 

 111. http://www./

  — 10 mars 2010, 8:11 intéressant ton projet… car nous aussi, on souhaite se lancer dans ce genre d’activités…Tiens nous donc au courant…et si il y en a d’autres qui acceptent de partager leurs expériences dans ce domaine, ça serait cool. zenetperf

 112. http://www./

  Well done article that. I’ll make sure to use it wisely.

 113. eilkredit mm finanz online

  Bardzo mi przykro Kartko, ale jestem gorącym zwolennikiem zasady, że każdy jest kowalem swojego losu. Jesteś tam, gdzie chcesz być (gdzie ci pozwalają twoje zdolności, marzenia, intensywność wysiłków ukierunkowanych na zmiany). Jak ta bieda kuli się, usiłuje przeczekać, to ich sprawa. Nikt im nie każe brać zasiłków i mieszkać w zrujnowanym domu pamiętającym czasy gomułkowskie. Zabraliby się do roboty, a nie narzekali.

 114. aouto insurnce Bradford, PA

  condivido l’impostazione di riccardo.l’allevamento intensivo è lo strumento per uno stile di vita che provoca crescite esponenziali del bisogno. alla fine quando saremo davvero troppi su questa terra, ci toccherà ponderare bene l’uso dello spazio a disposizione. è un aspetto sottovalutato, condivido. dobbiamo mangiare/consumare quanto è necessario è un principio generale che ha valenza trasversale.

 115. Anna

  Wat een leuke nagellakjes, prachtige kleuren! De blauwe vind ik mooi passen bij dit jaargetijde

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.