Esmee Denters is nu écht terug!

schermafbeelding-2018-04-23-om-17-48-52

Ik schrijft dit artikel terwijl ik naar de nieuwe single van Esmee Denters luister. Esmee Denters ja, die van de onwijs populaire youtube-filmpjes uit 2007. Iedereen was destijds in de ban van dit meisje en zo ook Justin Timberlake, die haar zelfs een contract aanbood in 2009. Gek genoeg ging het daarna een stuk minder snel met Esmee Denters en een echte knaller is er (op het redelijke succes van haar eerste single ‘Outta Here’ na) nooit gekomen. Enórm zonde vind ik dat nog steeds en ik was dus ook blij om gisteren het goede nieuws te horen: Esmee Denters komt terug! Meer weten? Lees dan snel verder!

Esmee Denters gaf in een interview van vorige week aan dat ze het absoluut niet makkelijk heeft gehad tijdens haar jaren in de muziekindustrie. Ze voelde zich er op de een of andere manier nooit echt tussen passen en ook in het normale leven zat ze niet helemaal lekker in haar vel. Ze is nu op een punt gekomen in haar leven waarbij ze eindelijk tevreden is met zichzelf. Dat gevoel was de grootste inspiratie voor haar zojuist uitgebrachte single ‘Feeling good’. Een klein stukje tekst van het nieuwe nummer:

I used to look in the mirror
Felt so uncomfortable
I always felt like I was different from everybody else
I didn’t want any attention
I got lost in the crowd
So busy trying to fit in
When I was born to stand out

Good for you, Esmee! De zangeres komt niet alleen met een prachtige nieuwe single maar ook met een andere knaller: ze staat 28 juni met een concert in de Melkweg! Ik hoop oprecht dat deze vrouw er na al die tijd toch nog gaat komen. Ik gun het haar in ieder geval ontzettend. De nieuwe single kan je hier beluisteren:

En, wat vind jij van het nieuwe nummer? Zou het Esmee Denters deze keer dan echt gaan lukken?

Love,
Sharon

Volg je mij eigenlijk al op Instagram?
You May Also Like

3 Comments

 1. Joanna

  wat leuk dat ze weer een concert gaat geven!

 2. Cynthia

  Ik vind haar altijd zo lief en sympathiek overkomen :) ik ben blij dat ze weer een beetje terug kan komen nu!

  1. Sharon

   volgens mij is ze ook heel aardig in het echt! zo komt ze op mij over in ieder geval haha :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.