beauty nagels Review

Essence Happy End

essence-happy-end-2

Ik heb echt iets met roze make-up. Roze blush, roze lipgloss, roze nagellak en ga zo maar door. Ik denk dat het door mijn kledingstijl komt, aangezien deze wat stoerder is. Dat compenseer ik dan weer een beetje met lieflijke make-up haha! Vandaag laat ik jullie een van de nieuwste nagellak kleurtjes van Essence zien: Happy End.

happy-end-1

Vorig jaar heeft Essence de vormgeving van de Colour & Go lakjes volledig omgegooid en ik vind de verandering persoonlijk een fijne verbetering. Het potje ligt goed in de hand en het bovenstuk (waar je dus mee lakt) voelt een stuk stabieler aan. Voor een potje van 8 ml betaal je €1,69 dus dat is lekker budget! Het kleurtje zelf is lekker zomers en vraagt gewoon om een felgekleurde bikini. Ik kan het strand al zien..

essence-happy-3

Swatches! Hierboven zie je het effect van twee lagen nagellak. Voor volledige dekking was één laag eigenlijk al genoeg maar met twee lagen blijft mijn nagellak toch net wat langer zitten. De lak brengt erg fijn aan en streept niet. Ik was eigenlijk blij verrast met de kwaliteit! Drie dagen zonder chips haalt hij makkelijk en op de vierde dag verander ik toch alweer van kleur dus i’m impressed.

Een prima lakje voor €1,69 dus! Budget, zomers, fijn in gebruik en ook nog eens flink longlasting. Ik ben fan!

Heb jij al een Colour & Go lakje in je collectie?

 

39 thoughts on “Essence Happy End”

  1. Ik heb een behoorlijk groeiend aantal Essence colour & go lakjes. Ik vind de lakjes erg fijn lakken en in gebruik en voor die prijs is het al helemaal makkelijk om als je voor dat schap sta toch maar weer een lakje te kopen. Ik heb ook een aantal lakjes in de oude vormgeving en vind de nieuwe ook absoluut een verbetering!
    Roos onlangs geplaatst…New In : Mijn 1+1 gratis make-up aankopen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge