nagels

Essence – Here’s my number

Meiden van mijn generatie (oh wat klinkt dit officieel!) herkennen zich denk ik allemaal wel in dit verhaal. Je wilde voor het eerst mascara gaan gebruiken en greep hiervoor meteen naar het merk wat het goedkoopst was (en er ook het goedkoopst uitzag..) en dat merk heette Essence. In die tijd sprak ik het trouwens nog uit als esSENCE maar dat kon de pret niet drukken!

In het begin gebruikte ik het merk met veel plezier maar daarna wilde je toch meer. De 88 paletten werden een hype, ik kocht mijn eerste NYX & MAC producten en Essence ben ik daarna een beetje uit het oog verloren. Ik ging immers voor kwaliteit en dat had het merk duidelijk niet, tot nu toe dan. Ik moet namelijk toegeven dat ik de budget producten steeds fijner begin te vinden! Benieuwd naar het lakje waar ik zo enthousiast over ben? Lees dan snel verder!Nadat ik mijn excuses heb aangeboden voor mijn afzichtelijke nagelriemen (bij deze dus) ga ik het nu over de lak zelf hebben ;-) Ik ben namelijk enorm enthousiast over deze kleur genaamd ‘Here’s my number’! Voor een prijs van €1,69 krijg je een nagellak met een super mooie textuur (een beetje het OPI liquid sand effect maar dan voor eentiende van de prijs). De glitters zijn erg fijn en aangezien hiervoor allerlei soorten kleurtjes gebruikt zijn geeft het een erg tof effect. Een beetje een sterrenhemel op je nagels dus! Ook vind ik de houdbaarheid meer dan prima, hij blijft namelijk makkelijk 3/4 dagen goed op je nagels zitten.

Ik ben dus fan van dit colour and go lakje van Essence en ga er snel meer in huis halen! Ben jij al bekend met deze nagellak van Essence?

22 thoughts on “Essence – Here’s my number”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge