Event fashion

Event: C&A denim on the move

Afgelopen dinsdag was ik aanwezig bij een enorm tof event van C&A. Het merk maakte mij de vorige keer erg enthousiast dus ik was benieuwd wat C&A nu weer voor ons in petto had! Het thema van de avond was ‘Denim on the move’ en zoals de naam al verklapt is de nieuwe lijn van C&A gebaseerd op denim. Niet zomaar denim maar een denim item voor iedere dag van de week! Zo kwamen er items voorbij voor op kantoor, in de buitenlucht, op de zaterdagavond in een discotheek en voor bij het shoppen. Het event werd gehouden in Roest en dat was een perfecte keuze voor dit zeer gevarieerde en creatieve event. Impressie krijgen van de avond? Kijk dan snel naar de foto’s!Zoals je al wel kon zien werd het evenement gepresenteerd door Liza Sips en afgezien van het feit dat ik haar werkelijk prachtig vind presenteerde ze ook nog eens erg goed! De show was vermakelijk, luchtig en zat gewoon goed in elkaar. Een DJ met fijne plaatjes, danseressen, beweging.. ik heb me goed vermaakt! De sushi met wasabi in spray-vorm maakte de avond helemaal af en de giftcard die ik in mijn goodiebag terugvond ga ik met liefde inruilen voor een mooie C&A jeans.

Wat vinden jullie van de nieuwe items van C&A? Ze liggen NU in de winkel!

15 thoughts on “Event: C&A denim on the move”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge