Fashion

Event: Sarenza

Een leuk voordeel van het ‘blogger’ leventje is dat je heel soms het geluk hebt dat items die normaal gesproken alleen online te bekijken zijn, zo nu en dan ook eens in het echt te bewonderen zijn! Zo ging ik gisteren naar een event van Sarenza waarbij de nieuwe spring / summer collectie werd onthuld. Sarenza is een schoenen-webshop die meer dan 500 verschillende merken verkoopt en er kwam dus ook van alles voorbij tijdens de presentatie! Onbetaalbare juweeltjes, schoenen van plastic, pumps die (letterlijk!) naar kauwgom roken en ga zo maar door. Ik heb de middag vastgelegd zodat ook jullie de collectie even kunnen bewonderen!
Mijn favorieten? Die heb ik hieronder samen weergegeven in een collage. De pump van United Nude (met de gaten) heeft toch wel mijn hart gestolen met het toffe design wat doorloopt tot in de hak. Wat een topper! Het juweeltje kost wel even 529 maar dan heb je ook wat, inclusief een hoop bewondering op straat.

De prijzen kunnen bij Sarenza (door het enorme aanbod) nog wel eens flink uit elkaar liggen. De schattige jungle sneakers van Pare Gabia kosten €49, de zebra sandaaltjes €50, de kleurrijke Steve Madden heels €90, de blokhakken van Shellys London €110 en met als uitschieter dus de United Nude’s voor 529 euro’s.

Shoppen jullie wel eens bij Sarenza?

21 thoughts on “Event: Sarenza”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.