FABruary #1 – Vampy

Makeup

vamp3

“Sharon, ik denk dat je february fout hebt geschreven” Nee hoor! Dit is namelijk het begin van FAB-ruary waarin ik iedere dag een make-up look online ga zetten. Of dit nu een tutorial in videovorm, een face of the day of een inspirerende ooglook is staat niet vast, het is dus iedere dag een verassing ;-) Wel wil ik mezelf deze maand eindelijk weer eens gaan uitdagen. Weg met de veilige ooglookjes en kom maar op met die extreme looks waar de helft van Nederland bang van wordt. Weer even terug naar hoe het allemaal begon en waarom ik make-up zo leuk ben gaan vinden: ik kan er mijn creativiteit in kwijt. No limits, just do it. Ik bijt vandaag het spits af met een vampy look die me toch stiekem wel een beetje doet denken aan Twilight. Meer weten?

vamp23
vamp4

De producten die ik heb gebruikt voor deze look zijn:

– Inglot eyeshadow in ‘450’
– MAC eyeshadow in ‘Gesso’
– MAC lipstick in ‘Showall’
– ELF blush in ‘Angel’
– KIKO dazzling highlighter in ’01’
– Flormar Smokey eyes pencil

En zoals gewoonlijk:

– Dermalogica’s Intensive Moisture Balance
– Concealer palette van eBay (zoekwoord: concealer palette)
– BB cream van het merk Ginvera
– Urban Decay’s Primer Potion
– NYX jumbo pencil in ‘Milk’
– KIKO Soft light powder (mineral) in ’02′
– Bourjois twist up the volume mascara
– Catrice liquid liner in waterproof
– Catrice brow duo palette

Hebben jullie nog verzoekjes voor bepaalde looks? Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

36 thoughts on “FABruary #1 – Vampy”

 1. Wow, wat een mooie look! Leuk dat je dit een hele maand gaat doen, misschien raak ik op deze manier geïnspireerd om wat meer met oog make-up te gaan doen. Draag nu eigenlijk altijd hetzelfde, terwijl ik wel een aantal hele mooie palletes heb liggen waarmee ik veel kanten op kan.
  Zina onlangs geplaatst…Life lately: januari 2014My Profile

 2. Wauw wat een prachtige look! Wat een enorme uitdaging om iedere dag een look online te hebben! Ik wens je heel veel succes en vooral heel veel plezier in het maken van leuke creatieve looks. Ik ben erg benieuwd naar alle looks van de hele maand!
  Kelly onlangs geplaatst…Valentine’s BarkMy Profile

 3. WAUW, ik vind deze look GE-WEL-DIG !!!

  Zou je van deze look misschien een video op kunnen nemen? lijkt me fantastisch !!
  Kunnen wij hem als fans ook is uitproberen :)

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.