FABRUARY #10 – (not so) natural beauty

Makeup

testje
bewerkt1

Vandaag presenteer ik aan u: mijn favoriete make-up look wanneer ik er wél goed/verzorgd uit wil zien maar niet teveel kleuren wil of mag gebruiken. Vanavond ga ik naar het concert van Maria Mena en ik had zin in een mooie classy look. Zwarte blouse, mooie donkere spijkerbroek en los haar. Deze look past er perfect bij! Ik ging voor zandachtige kleuren met een klein shimmertje. Benieuwd naar de producten? Lees dan snel verder!

bewerkt2
bewerkt3
bewerkt4

De producten die ik heb gebruikt:

Urban Decay – Echo Beach eyeshadow (op het bewegend ooglid)
MAC – Copperplate (breed aangebracht in de crease)
MAC – Embark (klein beetje aangebracht in de crease)
MAC – Vanilla (binnenste ooghoeken en wenkbrauwbot)
Essence Stay with me Longlasting lipgloss – ’08 deep rose’
GOSH Blush – Melon
KIKO – Dazzling highlighter in ’01’
Catrice – SUN bronzer

En zoals gewoonlijk:

– Dermalogica’s Intensive Moisture Balance
– Concealer palette van eBay (zoekwoord: concealer palette)
– BB cream van het merk Ginvera
– Urban Decay’s Primer Potion
– NYX jumbo pencil in ‘Milk’
– KIKO Soft light powder (mineral) in ’02′
– Bourjois twist up the volume mascara
– Catrice liquid liner in waterproof
– Catrice brow duo palette

23 thoughts on “FABRUARY #10 – (not so) natural beauty”

  1. Ik lees al een tijdje mee en ben onwijs blij met je Fabruary, want zo laat je goed zien dat jij één van de weinige Nederlandse bloggers met veel make-up talent bent! Je bent echt heel erg goed! Eindelijk kan ik weer wat inspiratie opdoen voor looks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.