FABRUARY #2 – I’m the vice president

Makeup

fab4

Het is dag twee van FABRUARY! :) Deze keer haalde ik mijn vice palette erbij en ging ik voor een bubblegum look gemixt met een tikje rockchick. De ringen komen trouwens uit Valencia en ik draag ze tegenwoordig iedere dag haha! Ze passen ook nog eens verassend goed bij deze make-up look. Ik kan me trouwens niet eens herinneren waar ik voor het laatst zo’n lichte lipkleur heb gedragen. Doodzonde want ik vind het wel erg leuk staan!

fab2
fab3
FAB1

De producten die ik heb gebruikt:

VICE palette – NOISE
VICE palette – VICE
MAC – Gesso
Flormar – smokey eye pencil
Rimmel – Scandal Eyes mascara
NYX – Strawberry Milk lipstick
MAC – Viva Glam Gaga
ELF – Blush in ‘Angel’

En zoals gewoonlijk:

– Dermalogica’s Intensive Moisture Balance
– Concealer palette van eBay (zoekwoord: concealer palette)
– BB cream van het merk Ginvera
– Urban Decay’s Primer Potion
– NYX jumbo pencil in ‘Milk’
– KIKO Soft light powder (mineral) in ’02′
– Bourjois twist up the volume mascara
– Catrice liquid liner in waterproof
– Catrice brow duo palette

Wat vind jij van deze look?

31 thoughts on “FABRUARY #2 – I’m the vice president”

  1. Hi! Ik vind het onwijs leuk dat je fabruary begonnen bent. Ik ben altijd op zoek naar inspiratie voor leuke ooglooks en kan hier dus veel inspiratie uit op doen. Ik heb wel één tip: misschien kun je meer foto’s laten zien van een close up van de look, zodat het makkelijker is om de look na te maken.
    Ik hoop dat er nog veel leuke looks aankomen! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.