Overig

FABRUARY #4 – 80’s girl

foto1

Aangezien FABRUARY gelijk staat aan ‘alles mag en alles kan’ besloot ik vandaag maar het uiterste van het uiterste op te zoeken. Laat ik dit eerst even vooropstellen: dit draag ik niet tijdens een bezoekje aan de supermarkt. En eerlijk gezegd kan ik me ook geen situatie bedenken waarin ik deze look wel zou kunnen dragen haha! Tenzij iemand van jullie nog een leuk 80’s feestje heeft binnenkort natuurlijk ;-) Maargoed, genoeg gekletst, op naar de foto’s!

foto2
foto4
foto3a

Voor deze look gebruikte ik (jullie zullen hem vast wel kennen!) het Sugarpill Burning Heart palette, ik denk wel het meest gepigmenteerde palette uit mijn gehele collectie. Het kost wel wat (€33,99) maar dan heb je ook wat. Zeker een aanrader mocht je op zoek zijn naar neon kleuren!

De producten nog even op een rijtje:

Sugarpill – Buttercupcake
Sugarpill – Flamepoint
Hema – eyeshadow mono 41 (jaja! Die paarse kleur is toch echt van Hema!)
MAC – Gesso
Hema – eyeshadow mono 41 (maar dan heel licht als blush gebruikt)
KIKO – dazzling highlighter in ’01’
Wet ‘n Wild – Lipstick in 525D

En zoals gewoonlijk:

– Dermalogica’s Intensive Moisture Balance
– Concealer palette van eBay (zoekwoord: concealer palette)
– BB cream van het merk Ginvera
– Urban Decay’s Primer Potion
– NYX jumbo pencil in ‘Milk’
– KIKO Soft light powder (mineral) in ’02′
– Bourjois twist up the volume mascara
– Catrice liquid liner in waterproof
– Catrice brow duo palette

26 thoughts on “FABRUARY #4 – 80’s girl”

  1. Wauw Sharon, ik reageer niet snel, maar moet echt even kwijt dat ik de afgelopen dagen echt alleen maar fantastische looks voorbij heb zien komen! Kijk echt uit naar de rest van fabruary!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.