FABRUARY Makeup Looks

FABRUARY #5 – Something Blue

blue2

Ik sprak er vandaag nog met mijn moeder over: gek eigenlijk hoe iemand er zo compleet anders uit kan zien met een andere make-up look. Als ik zo terugkijk op de afgelopen vier dagen lijken het wel vier andere meiden haha! Vandaag heb ik weer iets heel anders voor jullie, namelijk iets met blauw. Een kleur die ik eigenlijk heel vaak vermijd maar toen ‘Chaos’ (VICE palette) me zo doordringend aanstaarde moest ik wel gewoon iets gaan doen met deze geweldige kleur. En hier het resultaat! Klik snel verder voor de andere foto’s :-)

blue1
blue3
blue4

Ik weet niet wat ik van deze look moet vinden. Niet mijn favoriet tot nu toe maar hij heeft zeker wel iets interessants. Ik laat jullie oordelen! Hier in ieder geval de producten die ik heb gebruikt:

Gebruikte producten:

MAC – Gesso eyeshadow
Urban Decay – Chaos eyeshadow
Urban Decay – Blitz eyeshadow
Urban Decay – Black Market eyeshadow
NYX – Strawberry Milk lipstick
MAC – Viva Glam Gaga lipglass
KIKO – dazzlight highlighter in ’01’
ELF – Angel blush
Catrice SUN bronzer

En zoals gewoonlijk:

– Dermalogica’s Intensive Moisture Balance
– Concealer palette van eBay (zoekwoord: concealer palette)
– BB cream van het merk Ginvera
– Urban Decay’s Primer Potion
– NYX jumbo pencil in ‘Milk’
– KIKO Soft light powder (mineral) in ’02′
– Bourjois twist up the volume mascara
– Catrice liquid liner in waterproof
– Catrice brow duo palette

Wat vind jij van deze look?

30 thoughts on “FABRUARY #5 – Something Blue”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge