FABRUARY #6 – Girls night out

Makeup

foto1

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een draagbare look! Don’t get me wrong, ik houd van kleur maar wanneer ik uit ga (zoals vanavond) draag ik toch echt hele andere looks. Omdat veel meiden hier wel benieuwd naar waren leek het me leuk om ook looks zoals deze eens met jullie te delen. Ik ging vanavond voor donkergroene smokey-eyes met heel veel highlighter ;-) Tijdens een avondje uit gebruik ik het liefst een natuurlijke lipgloss, zodat ik deze gedurende de avond makkelijk bij kan werken. Aan rode lipstick ga ik me uiteindelijk alleen maar ergeren haha! Genoeg gekletst, op naar de foto’s!

foto2
foto3
foto4
foto5

De producten die ik heb gebruikt voor deze look:

– Vera Valenti oogschaduwpallete (legergroene kleur over het gehele ooglid)
– MAC’s Embark eyeshadow (in de crease)
– MAC’s Vanilla (wenkbrauwbot & binnenste ooghoeken)
– NYX Megashine lipgloss in ‘Tea Rose’
– ELF Blush ‘Angel’
– KIKO dazzling highlighter in ’01’

En zoals gewoonlijk:

– Dermalogica’s Intensive Moisture Balance
– Concealer palette van eBay (zoekwoord: concealer palette)
– BB cream van het merk Ginvera
– Urban Decay’s Primer Potion
– NYX jumbo pencil in ‘Milk’
– KIKO Soft light powder (mineral) in ’02′
– Bourjois twist up the volume mascara
– Catrice liquid liner in waterproof
– Catrice brow duo palette

16 thoughts on “FABRUARY #6 – Girls night out”

  1. Wat een geweldige look! En wat maak je mooie foto’s van jezelf!! Ik heb hetzelfde vera valenti palette als jij.. maar ik kon er alleen geen legergroene kleur in ontdekken.. misschien kun je aangeven waar de kleur zit in het palette? Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.