FABRUARY

FABRUARY #7 – QUEEN B

testje
FOTO1

Wat later dan normaal maar hier is hij dan eindelijk hoor! Ik maak de looks (tot nu toe dan) ook echt op de dag zelf en door mijn Ladies Night van gisteravond duurde het dit keer wat langer om de wallen weg te werken haha! Ik ging vandaag voor een look die me zowel aan de prachtige Cleopatra als aan een bij doet denken. Ik vind hem eigenlijk wel tof geworden! De gele kleur komt trouwens van HEMA, shocker he? De kleur is super gepigmenteerd en ik gebruik hem erg graag. Voor de rest van de producten verwijs ik je graag door naar het einde van dit artikel. Hopelijk krijgen jullie er weer inspiratie van!

FOTO2
FOTO3
FOTO4

De producten die ik heb gebruikt voor deze look:

HEMA – Eyeshadow Mono 44 (op het bewegend ooglid)
MAC – Gesso (de binnenste ooghoeken)
Urban Decay – Black Market eyeshadow (de buitenste ooghoeken, onder het oog en in de crease)
Eyes Lips Face – blush in ‘Angel’
KIKO – Dazzling Highlighter in ’01’
MAC – Lip Erase (een heel klein beetje maar, alleen om mijn lippen wat minder rood te maken)
Essence Stay with me Longlasting lipgloss – ’08 deep rose’

En zoals gewoonlijk:

– Dermalogica’s Intensive Moisture Balance
– Concealer palette van eBay (zoekwoord: concealer palette)
– BB cream van het merk Ginvera
– Urban Decay’s Primer Potion
– NYX jumbo pencil in ‘Milk’
– KIKO Soft light powder (mineral) in ’02′
– Bourjois twist up the volume mascara
– Catrice liquid liner in waterproof
– Catrice brow duo palette

Wat vind van deze look?

21 thoughts on “FABRUARY #7 – QUEEN B”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge