beauty FOTD

Face of the day #2

foto2

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een Face Of The Day! Ik draag vandaag weer eens flink wat eyemakeup en het leek me leuk dit met jullie te delen! Benieuwd naar de producten die ik heb gebruikt voor deze fall make-up look? Lees dan snel verder!

1
foto3

Mijn KIKO palette in Sensuous Burgundy (hier het artikel) is nog steeds groot favoriet. Ik gebruikte de gouden kleur op mijn bewegend ooglid en de bordeauxrode kleur in mijn crease. De donkerpaarse kleur stipte ik heel subtiel in mijn buitenste ooghoeken en daarna bracht ik nog een beetje vanilla aan op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoeken. Voilá! Het is ook allemaal zo makkelijk hihi! De producten die ik verder nog heb gebruikt voor deze look vind je hieronder:

MUA Matte Foundation Soft Sand
MAC select cover up in NW15
GOSH BB powder in ’02′
NYX Blush in ‘Taupe’
MUA Bronzer in shade ’01′
MAC Copperplate voor mijn wenkbrauwen
GOSH Double Precision Mascara
MAC Painterly Paintpot
ETOS Ultra Shiny Gloss 4007-416
Catrice Liquid Liner in ‘Waterproof’

En that’s it! Een heerlijke herfstige look die (als je het mij vraagt) geschikt is voor iedere dag.
Wat is jouw look voor vandaag? Of zit je lekker met een babyface voor de tv ;-) Fijne dag ladies!

21 thoughts on “Face of the day #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge