Favoriete producten van dit moment!

2
Als beautyblogger krijg ik iedere dag weer nieuwe producten binnen. Super leuk natuurlijk, maar zo ben ik door de jaren heen wel wat kritischer geworden. Een toffe verpakking is niet meer genoeg om me aan het juichen te krijgen en ook de werking van het product moet gewoon perfect in orde zijn. Soms kom je van die toppers tegen die op elk punt geweldig zijn en het lijkt me dus ook leuk om vaker mijn ‘favoriete producten van het moment’ met jullie te delen :)

Deze keer ging ik voor de volgende producten:


1. MAC Woodwinked
Een oogschaduw die ik alweer een paar jaar in huis heb maar sinds deze maand weer een beetje heb herontdekt. Een prachtige warme, bruine kleur met een fijne glans. Erg mooi met een roze gloss! Je koopt 'm bij de MAC verkooppunten voor €17,00.

2. LOOKBEAUTY Rosy Blush
Deze blush kocht ik in Londen tijdens het beautycon-tripje (oh the memories!) en sindsdien ben ik hooked. Rosy is echt de perfecte blushkleur voor bij een dagelijkse, natuurlijke look. Er zit een heel klein glansje in en deze geeft je een prachtige gezonde glow. Aanrader! Ik kocht hem in Londen bij Boots voor een paar euro.

3. ELF Complete Coverage Concealer
Moet ik deze nog uitleggen? Wat een top palette is dit! Super betaalbaar maar oh zo geweldig. Ik gebruik bijna alle kleuren wel eens (om plekjes weg te werken maar bijvoorbeeld ook voor onder mijn ogen of te shapen) en de pigmentatie is gewoon fantastisch. Niet erg handig wanneer je make-up snel in de lijntjes trekt, daar is hij namelijk vrij gevoelig voor. Te koop voor maar 4 euro op de website van ELF.

4. MAX factor Glowing Peach lipgloss
Hier schreef ik al eens een review over en gelukkig denk ik nog precies hetzelfde over deze lipglosses! Glowing Peach is een fijne kleur over overdag. Niet plakkerig, ruikt lekker, blijft lang zitten en is eindeloos te combineren. Ik sleep hem standaard met me mee in mijn tas! Hij is o.a. te koop bij Kruidvat & Etos voor €11,99.

5. Catrice highlighter pen
De Inside Eye highlighter pen van Catrice is de oplossing wanneer je er gewoon een beetje 'moe' uitziet. Hij licht je ogen op en zorgt voor een instant open blik. Voor die €2,89 onmisbaar in je collectie!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

26 Comments

 1. Shaz

  Ik heb veel goede verhalen gehoord over mac woodwinked. Als ik weer in Londen ben, dan zal ik zeker de blushes van LOOKBEAUTY bekijken.
  Shaz onlangs geplaatst…De ‘niet zo makkelijk verkrijgbare merken’ wishlistMy Profile

 2. Myrthe

  Woow, krijg je echt elke dag beauty producten?
  Heb je zelf toen je net begon met bloggen mailtjes naar bedrijven moeten sturen of komt het vanzelf?
  Leuk artikel trouwens :)

  Liefs,
  Myrthe

 3. Myrthe

  Trouwens rechts in de balkjes onder jouw foto en een stukje tekst van dat dit jouw blog is enz.. staat twee keer youtube 1 boven bloglovin en 1 eronder.. ik denk ik zeg het even :) :$

 4. Kirsten

  Vooral die blush lijkt me heel erg mooi!
  Kirsten onlangs geplaatst…The Body Shop shoplog + goodiebagMy Profile

 5. femketje

  oeh mooie favorieten :D
  femketje onlangs geplaatst…Wij Gaan In Ondertrouw!My Profile

 6. Saffira

  Mooie producten! Echt jammer dat Elf niet gewoon in de winkels te verkrijgen is. Dat palette ziet er echt goed uit.
  x Saffira
  Saffira onlangs geplaatst…Tip: Vernieuwde Kruidvat siteMy Profile

 7. Elsbet | La Vie Pure

  Die concealer lijkt me erg fijn!
  Elsbet | La Vie Pure onlangs geplaatst…My life in pictures ♥ 4My Profile

 8. Kelly

  Wat een prachtige favorieten!
  Kelly onlangs geplaatst…June wishlist.My Profile

 9. Julia

  Wauw! Die gloss van Maxfactor ziet er goed uit. Moet ik eens proberen xo

 10. Joyce

  Mooie producten! Matcht ook goed met elkaar! Ben vooral benieuwd naar die lipgloss. Soms heb ik zin in subtiel, maar ik vind lipgloss altijd zo plakken. Nu zeg je dat deze dat niet doet, dus toch maar even kijken dan :)
  Joyce onlangs geplaatst…ITALIAANSE ROERBAKSCHOTEL MET TOMATENRIJSTMy Profile

 11. Manouk

  Woodwinked staat al een tijdje op m’n verlanglijstje :)
  Manouk onlangs geplaatst…MAKEUP SPONGE VS. FOUNDATION BRUSH (REAL TECHNIQUES)My Profile

 12. Miranda

  Wat een mooie producten. De concealer lijkt mij echt fijn.
  Miranda onlangs geplaatst…Wat ga ik doen?My Profile

 13. Sophie

  Ik ben heel erg benieuwd naar de blush! Ziet er mooi uit!
  Sophie onlangs geplaatst…Shoplog Amsterdam – F21, Bershka, LUSH & meerMy Profile

 14. Mandy

  Leuke favorieten. Over de catrice highlighter pen hoor ik zoveel goeds dat ik ‘m zelf ook maar eens moet aanschaffen!
  Mandy onlangs geplaatst…Leuke webshop: Poppy’s Parade (+kortingscode!)My Profile

 15. Lotte

  Mooie producten! Echt zo’n summerglow bij elkaar allemaal :)
  Lotte onlangs geplaatst…TRAVELLING: My summer plansMy Profile

 16. Beautydiarynl

  Wat een mooie producten!
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…Swatch: hema witte nagellakMy Profile

 17. Michelle Kaiser

  Mooie producten in je favoriete lijstje.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Wishlist – BeautyMy Profile

 18. Vera

  Wat een mooie blush! De concealer palette van ELF lijkt me ook idd erg makkelijk en voor die prijs!
  Vera onlangs geplaatst…Catrice ultimate shine lipsticksMy Profile

 19. alexa

  wat een mooie producten heb je als favorieten!
  alexa onlangs geplaatst…Zalando Festival GuideMy Profile

 20. Eline

  Leuke favorieten ^^
  Eline onlangs geplaatst…Healthy snacksMy Profile

 21. Digna

  Fijn artikel! Kort en krachtig

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.