Persoonlijk

Favoriete programma’s van dit moment

programmas

Ik moet toegeven dat ik heel wat uren per week besteed aan het kijken van tv-shows. Waar anderen genieten van een boswandeling, iedere avond de kroeg in, hun piano of andere hobby vind ik het heerlijk om (bijna) iedere avond wel een uurtje tv te kijken. Door de jaren heen heb ik al heel wat shows gezien en hoewel ik sommige shows nog steeds mis (One Tree Hill, The OC, 90210 en ga zo nog maar even door) is het natuurlijk wel heel erg leuk dat er nieuwe shows voor in de plaats komen. Vandaag laat ik jullie zien welke programma’s ik op dit moment graag kijk! Inclusief guilty pleasures..

1. The Voice of Holland
Tsja, what can i say. Als sinds Idols 1 ben ik volledig in de ban van de Nederlandse zangprogramma’s. Zelf heb ik 5 jaar viool gespeeld, zing ik al mijn hele leven en heb ik mezelf door de jaren heen een klein beetje gitaar leren spelen dus muziek op TV is altijd welkom. De kwaliteit is natuurlijk niet altijd even goed en soms wordt het me allemaal net iets te gemaakt en commercieel maar vooralsnog vind ik het erg leuk om het programma te volgen. Ik hoop dat Bella & Renee nog ver gaan komen!

2. Roy Donders
Oh oh oh, ik hoor jullie al roepen “meen je dit nu?!” maar het is echt waar. Ik vind het heerlijk vermaak om naar onze Brabantse vriend te kijken terwijl hij iedereen honderden euro’s laat betalen voor flut huispakken. Steentjes, pailletjes, harde krullen.. ik kan er uren (ok geen uren maar in ieder geval dat ene uurtje in de week) naar kijken. Ik vind het prachtig hoe bekend en succesvol deze jongeman uiteindelijk is geworden. Bravo!

3. Nashville
Na de zomerstop was ik de show even vergeten maar na het afkijken van Gossip Girl (ja better late than never!) kwam ik toch weer terug bij mijn oude vertrouwde Nashville die ineens alweer 5 nieuwe afleveringen had. De country nummers, de prachtige stemmen van Lennon en Maisy en de heerlijke dramafaces van Hayden Panettiere. Wat is er eigenlijk niet leuk aan deze show?! Zeker een aanrader als je eens wat anders zoekt dan je ordinary highschool serie. Gewoon te kijken op Netflix! Favoriete nummers uit de serie zie je hieronder!

4. Expeditie Robinson
Expeditie Robinson mocht natuurlijk ook niet ontbreken. De deelnemers van het huidige seizoen kwamen me heel eerlijk gezegd niet heel bekend voor maar nu ik ze beter heb leren kennen (tot zover dat kan via een scherm) heb ik er weer een paar favoriete BN’ers bij. Mr Polska bijvoorbeeld, ik lig echt continu dubbel om zijn opmerkingen. Van mijn liefde voor Manuel Broekman ben ik dan weer een beetje af, vind zijn persoonlijkheid toch wat minder leuk dan ik had gehoopt. Stiekem zou ik zelf ook nog wel een keer mee willen doen aan dit programma.. na ‘Wie is de mol’ dan. Wanneer begint dat geniale programma eigenlijk weer?!

En dat waren mijn favorieten voor nu! Welke programma’s vind jij op dit moment leuk om te volgen?

16 thoughts on “Favoriete programma’s van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.