Favoriete programma’s van dit moment

programmas

Ik moet toegeven dat ik heel wat uren per week besteed aan het kijken van tv-shows. Waar anderen genieten van een boswandeling, iedere avond de kroeg in, hun piano of andere hobby vind ik het heerlijk om (bijna) iedere avond wel een uurtje tv te kijken. Door de jaren heen heb ik al heel wat shows gezien en hoewel ik sommige shows nog steeds mis (One Tree Hill, The OC, 90210 en ga zo nog maar even door) is het natuurlijk wel heel erg leuk dat er nieuwe shows voor in de plaats komen. Vandaag laat ik jullie zien welke programma’s ik op dit moment graag kijk! Inclusief guilty pleasures..

1. The Voice of Holland
Tsja, what can i say. Als sinds Idols 1 ben ik volledig in de ban van de Nederlandse zangprogramma’s. Zelf heb ik 5 jaar viool gespeeld, zing ik al mijn hele leven en heb ik mezelf door de jaren heen een klein beetje gitaar leren spelen dus muziek op TV is altijd welkom. De kwaliteit is natuurlijk niet altijd even goed en soms wordt het me allemaal net iets te gemaakt en commercieel maar vooralsnog vind ik het erg leuk om het programma te volgen. Ik hoop dat Bella & Renee nog ver gaan komen!

2. Roy Donders
Oh oh oh, ik hoor jullie al roepen “meen je dit nu?!” maar het is echt waar. Ik vind het heerlijk vermaak om naar onze Brabantse vriend te kijken terwijl hij iedereen honderden euro’s laat betalen voor flut huispakken. Steentjes, pailletjes, harde krullen.. ik kan er uren (ok geen uren maar in ieder geval dat ene uurtje in de week) naar kijken. Ik vind het prachtig hoe bekend en succesvol deze jongeman uiteindelijk is geworden. Bravo!

3. Nashville
Na de zomerstop was ik de show even vergeten maar na het afkijken van Gossip Girl (ja better late than never!) kwam ik toch weer terug bij mijn oude vertrouwde Nashville die ineens alweer 5 nieuwe afleveringen had. De country nummers, de prachtige stemmen van Lennon en Maisy en de heerlijke dramafaces van Hayden Panettiere. Wat is er eigenlijk niet leuk aan deze show?! Zeker een aanrader als je eens wat anders zoekt dan je ordinary highschool serie. Gewoon te kijken op Netflix! Favoriete nummers uit de serie zie je hieronder!

4. Expeditie Robinson
Expeditie Robinson mocht natuurlijk ook niet ontbreken. De deelnemers van het huidige seizoen kwamen me heel eerlijk gezegd niet heel bekend voor maar nu ik ze beter heb leren kennen (tot zover dat kan via een scherm) heb ik er weer een paar favoriete BN’ers bij. Mr Polska bijvoorbeeld, ik lig echt continu dubbel om zijn opmerkingen. Van mijn liefde voor Manuel Broekman ben ik dan weer een beetje af, vind zijn persoonlijkheid toch wat minder leuk dan ik had gehoopt. Stiekem zou ik zelf ook nog wel een keer mee willen doen aan dit programma.. na ‘Wie is de mol’ dan. Wanneer begint dat geniale programma eigenlijk weer?!

En dat waren mijn favorieten voor nu! Welke programma’s vind jij op dit moment leuk om te volgen?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

16 Comments

 1. Lois

  Wie is de Mol begint in januari weer jippieieieieie!!!!!!

 2. Kiss & Make-up

  Awww, ik mis Expeditie Robinson! Kan het niet meer volgen nu ik in Zwitserland woon.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | La Roche Posay Lipikar Baume AP+My Profile

 3. Judith

  Ik snap je nummer 1 helemaal: ik houd ook echt van zangtalentenjachten! Ik volg de Voice dan ook op de voet. Ben zelf voor O’GNE. Voor de rest volg ik nog Expeditie Robinson en wacht ik op nieuwe afleveringen van Pretty Little liars. :)
  Judith onlangs geplaatst…JudithBlogtSolo bestaat één jaar! (+Spam je blog)My Profile

 4. Esther

  Ik moet ook toegeven dat ik kan genieten van het Roy Donders programma, hahaha! En tja, expeditie robinson kan niet ontbreken (:
  Esther onlangs geplaatst…Recept – Zoete aardappelen-broccoli soepMy Profile

 5. Manon

  Wie is de mol? begint 1 januari weer! Ik ben van deze 4 programma’s fan van Expeditie Robinson!

 6. Manon

  Hahahaha Roy donders is zo leuk
  Manon onlangs geplaatst…4x Max & More LipstickMy Profile

 7. femketje

  roy donders is zo grappig XD
  femketje onlangs geplaatst…Home Deco Haul!My Profile

 8. Roos

  Expeditie Robinson vind ik ook leuk, maar heb ik deze keer niet echt gevolgd.
  Het enige, buiten netflix series om, wat ik volg is over mijn lijk. En Adam en Eva komt zondag weer, dat is ook een van m’n favoriete series!
  Roos onlangs geplaatst…Budget tip: Kruidvat huidverzorgingMy Profile

 9. Diana Carlton

  Ik heb de afgelopen jaren elk jaar Expeditie Robinson gekeken, maar ik ben dit seizoen afgehaakt. Het ligt niet specifiek aan de deelnemers, maar meer aan de opzet van het programma. Het lijkt wel of het hele idee achter “expeditie robinson” aan het vervagen is. Zo jammer!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…De zoektocht naar een basisschoolMy Profile

 10. Nicole

  Leuke programma’s! Die quote van Roy haha! Ik kijk zelf eigenlijk bijna nooit TV, en als ik het kijk kijk ik vooral programma’s zoals “Say yes to the dress”, etc.
  Nicole onlangs geplaatst…November wishlistMy Profile

 11. Kikki

  Leuke programma’s! Ik vind Roy Donders zo grappig!

 12. Elsbet | La Vie Pure

  Oh, ziet er allemaal erg leuk uit!
  Elsbet | La Vie Pure onlangs geplaatst…FINALLY SIXTEEN ! ! !My Profile

 13. Fiekfairy

  Roy Donders is zo grappig! The voice of Holland vind ik op een of andere manier niet leuk meer… Er zijn zoveel zangprogramma’s, de orginaliteit is eraf.
  Fiekfairy onlangs geplaatst…All about autumn tag!My Profile

 14. Anna

  Ik vind the voice ook wel leuk. Alleen het is beter geweest. Dat vind ik wel jammer. Roy donders, whahaha echt vreselijk! Haha, Liefs
  Anna onlangs geplaatst…My week in Belgium day 5My Profile

 15. denise

  he he eindelijk ook iemand die nashville kijkt!

 16. Didem

  expeditie robbinson en flikken maastricht zijn nmijnn favoriete Nedelrandse programma’s, verder ben ik vooral fan van Amerikaanse series; pll, tvd, tcd, gg etc.

  liefs,
  http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/
  Didem onlangs geplaatst…10 tips tegen nagelbijtenMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.