Random favourites

Het is weer tijd voor een random favorieten artikel! Een aantal producten zouden jullie kunnen herkennen uit eerder gemaakte video’s en sommigen zijn juist geheel nieuw op looksbysharon. Benieuwd naar de producten die ik op dit moment erg graag gebruik? Kijk dan snel mee!


De producten die je hierboven voorbij ziet komen:

– Bourjois Twist up the Volume mascara
Golden Rose Jolly jewels – 118
Models own Lipbalm in ‘Coconut’
– Catrice Liquid Liner waterproof
– Essence 16h long lasting concealer
– MAC Showall Lipstick

De Showall lipstick kon natuurlijk niet uitblijven nu kerst in aantocht is ;-) De kleur is heerlijk stijlvol en perfect voor de feestdagen! De grootste verassing is toch wel het oogschaduwpalette uit de Talbott Runhof collectie van ARTDECO. Het merk heeft me echt verrast door de mooie verpakking en super pigmentatie! De lippenbalsem van Models Own is ook groot favoriet aangezien mijn lippen om te huilen zijn tijdens de winterdagen. Hij is super moisturizing en ruikt ook nog eens heerlijk naar cocos!

Wat zijn op dit moment jouw favoriete producten? Let me know!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

24 Comments

 1. Marloes

  Fijne favorieten heb je! De showall lipstick van MAC is erg mooi! Mijn favoriet van nu is mijn chanel lipstick in nr 40. en een nagellak van maybelline in knitted gold!

 2. Tess Evea

  Vooral de lipstick van MAC vind ik prachtig.

 3. Katrien

  Die concealer wil ik ook nog altijd eens gaan halen! Leuke producten ook voor de rest!

  Op het moment draag ik niet zo vaak make up omdat ik examens heb en ik vind het nu niet zo nodig dus. :)

 4. Jhemyla

  Ik wil de Essence 16h long lasting concealer ook nog eens een keer proberen

 5. Tara

  Die lipstick lijkt me erg mooi!

 6. Ceetje

  Mooie favorieten! Mijn favo’s zijn op het moment mijn nieuwe Sisley lipstick, mijn Sleek palette Oh so special en mijn Etude House BB cream :)

 7. Suzanne

  Oeh mooi, ik ben weer helemaal fan van het naked palette!

 8. Miranda

  Wat leuk om je favorieten te zien. Ik vind de essence concealer ook geweldig!

 9. Esra

  Leuke favorieten zitten er tussen!

 10. Lizet

  Die lipbalm lijkt me echt lekker!

 11. Ashleey

  Heerlijke favorieten!! Die lipbalm lijkt me fijn.

 12. Carina

  Leuke producten! Mijn favorieten zijn de parfum ‘Mexx Black’, en de Labello ‘Repair & Beauty’! :)

 13. Kiki

  Wat een mooie favorieten! Ik wil graag nog een keer een lippenstift van MAC. Liefs

 14. Caro

  De eyeliner van Catrice is ook mijn grote favoriet!! Ik ken geen betere eyeliner! :-)

 15. Kyra

  De eyeliner van Catrice is echt geweldig. Het is voor mij de enige eyeliner die echt blijft zitten wanneer ik een hooikoorts aanval heb, het met bakken uit de hemel komt of ik gewoon even een huil momentje heb. Ik weet niet wat ik zou moeten doen als ze die uit de collectie gooien. Verder vind ik de matte lippenstiften van de catrice ook mooi! Heerlijk dat matte :)

 16. Samantha

  Ik kan die concealer van Essence nooit vinden! Kan het zijn omdat ik in Belgie woon?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.